reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzień dobry

Widziałyście na NK XEONE urodziła superrrrr i ma córcie ale fajnie ma parkę w domku :-):-):-):-)

Dobranoc :-)

reklama
Ja pazurom dzisiaj mówię nie będą naturalne jutro:-D a czytam Nadzieje Daniell Stell bo w końcu się wzięłam za jej książki skoro zebrałam całą serie;-)

Moj syn chyba dorosleje. Wczoraj po drzemce bylo tak:
J wywal juz dyducha do lozeczka
M nie, dziadzi fee
J jak uwazasz, jesli wyrzucisz do smieci to juz nie bedzie dyducha
M dziadzia hhhh
J tak dziadzia spali w piecu i juz nie bedzie
i mlody wyrzucil do smieci. Wieczorem klade go do lozeczka,a on:
M mama didi
J przeciez wyrzuciles do smieci
M dziadzi?
J tak i dziadzia spalil
M aha
i poszedl spac, co prawda zajelo mu to troche czasu,ale zasnal,a dzisiaj zawolal znowu na drzemke (ktorej i tak nie bylo) i przypomnialam mu co zrobil. Tylko wzruszyl ramionami i powiedzial : wrum, ku (ze pojedziemy i kupimy nowy). Zobaczymy jak bedzie dzisiaj

reklama
No dzieciaki nam dorośleją:-) teraz łatwiej już im pewne rzeczy przetłumaczyć:tak: Tuśka znów ostatnio zaczęła zaliczać coraz więcej wpadek z sikaniem i ostatnio powiedziałam jej że jest niegrzeczna bo znów sika w majtki a ona z przerażeniem stwierdziłą że Mikołaj do niej nie przyjdzie :sorry: bo jakiś czas temu pokazałam jej jak wygląda Mikołaj i powiedziałam ze przynosi prezenty ale tylko grzecznym dzieciom;-) dzisiaj popołudniu jak byłyśmy u dziadków nagle zamarła i krzyczy kupa za nim poleciałam po nocnik byłam przekonana że już jest w majtkach:sorry: ale nie siadła zrobiła a jak wstała odrazu zaczęła bić barwo i stwerdziła"Tusia grźećna mikołaj plezenty dla Tusi niesie":-D

Do góry