reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

gdybym zostala, to na pewno byscie nie raz czytaly moje przezyzwania;-):-D:-D:rofl2:

ja się domyśliłam choć w myślach Donkat nie czytam:no::-p ale wydawało mi się oczywiste skoro nie pisze że ma w wekend szkołe;-)

kochana, chociaz jedna mnie broni;-)

hmm, no ja sie domyslilam,ze zrezygnowalas
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale teraz wygladam:eek::eek::eek::eek::eek: idę się schować:cool:
:no::no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dlatego mnie krew zalewa, bo jak słucham jak przebiegały kursy prawa jazdy moich znajomych to ja jestem daleko w lesie.
Parkowanie tyle co jak zatrzymuje na poboczu auto, ale przy WORDzie jak muszę do kibelka
Jakie zawracanie na trzy, jaka zatoczka, jakie parkowanie tyłem:szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no to zaczepiście "pazerny" instruktor........ wrrrrrrrrrrrrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a potem sie dziwią, że conajmniej 3 podejścia do egazminu to normalka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
:no::no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dlatego mnie krew zalewa, bo jak słucham jak przebiegały kursy prawa jazdy moich znajomych to ja jestem daleko w lesie.
Parkowanie tyle co jak zatrzymuje na poboczu auto, ale przy WORDzie jak muszę do kibelka
Jakie zawracanie na trzy, jaka zatoczka, jakie parkowanie tyłem:szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wiesz co nie gniewaj się ale jak słyszę o takich instruktorach to szlak mnie trafia:wściekła/y: w sumie to po co on ma Cię brać na placyk i tam wszystkiego uczuć:eek: skoro i tak sobie na mieście nie poradzisz bo podstawowych manewrów nawet Ci nie pokazał:wściekła/y: moja rada wykup sobie kilka godzn jazdy u kogoś innego bo z tym to strata czasu:cool::wściekła/y:

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale teraz wygladam:eek::eek::eek::eek::eek: idę się schować:cool:

:wściekła/y:

Tylko żebyś się za długo w tym ukruciu nie zasiedziała;-):rofl2:

no to zaczepiście "pazerny" instruktor........ wrrrrrrrrrrrrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a potem sie dziwią, że conajmniej 3 podejścia do egazminu to normalka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pazerna bestia, bo jak podjęłam temat dogadania się co do ceny za godzinę jazdy to dajcie spokój, prawie ,że żałuje ze zapytałam- usłyszałam, ze inni instruktorzy oszukują szefa szkoły biorac mniej za godzinę, ze on i tak nic z tego nie ma:szok::szok::szok::szok:( altruista pieprzony się znalazł) , że ktoś wykupuje dodatkowe godziny bo i tak szef bierze cała kasę. ( A tak na marginesie to mój instruktor kupił niedawno działke budowlana:sorry2:)

Mówie Wam mam nerwa niesamowitego, ale teraz jestem zdana na niego. Tylko skad ja teraz wezme tyle kasiory!!!

Wiesz co nie gniewaj się ale jak słyszę o takich instruktorach to szlak mnie trafia:wściekła/y: w sumie to po co on ma Cię brać na placyk i tam wszystkiego uczuć:eek: skoro i tak sobie na mieście nie poradzisz bo podstawowych manewrów nawet Ci nie pokazał:wściekła/y: moja rada wykup sobie kilka godzn jazdy u kogoś innego bo z tym to strata czasu:cool::wściekła/y:
Anetasa, nie gniewam się ;-) Problem w tym , że na mieście sobie radzę i to podkreślał kilkakrotnie.

Anetasa, nie gniewam się ;-) Problem w tym , że na mieście sobie radzę i to podkreślał kilkakrotnie.

No radzisz sobie jeżdżąc ale co będzie jak egzaminator każe Ci zaparkować w zatoczkę albo właśnie zawrócić na trzy też sobie poradzisz?Ale nie chcę Cię dołować:no: jednak uważam że poważnie powinnaś pomyśleć czy te dodatkowe godziny nie wykupić u kogoś innego:sorry:

idę na dłuższy odwyk:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: własnie kończy się Miś w duzym niebieskim domu i lecimy liscie grabić, bo wyglada na to, że za 2 godziny może zacząc padać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja Ci dam dłuższy odwyk:-p wybij sobie z głowy:-p:rofl2: a pogoda widzę jak u nas:crazy: także też lecę zaraz z młodą na dwór:tak: Do później:-)

No radzisz sobie jeżdżąc ale co będzie jak egzaminator każe Ci zaparkować w zatoczkę albo właśnie zawrócić na trzy też sobie poradzisz?Ale nie chcę Cię dołować:no: jednak uważam że poważnie powinnaś pomyśleć czy te dodatkowe godziny nie wykupić u kogoś innego:sorry:
Zgadzam się , nie mam szans na powodzenie:-:)-( ale mój instruktor ma chyba to w posiedzeniu:wściekła/y:

Ja Ci dam dłuższy odwyk:-p wybij sobie z głowy:-p:rofl2: a pogoda widzę jak u nas:crazy: także też lecę zaraz z młodą na dwór:tak: Do później:-)
U nas brzydko, ponuro a rano zapowiadało sie tak ładnie:confused2:

Moje dziecko zamiast spac od 2 godzin bawi sie nowym kombajnem,bo tatus po trasie wpadl na obiad. Nawet grochowke zjadl. O kombajn ustawil na komodzie obok lampki i dzielnie chrapie.

gagulec, widze, ze to po prostu jest polityka calej szoly, zeby dokupowac lekcje. szef pewnie tylko zaciera rece, z ema tak obrotnych instruktorow.
ja jednak poszlabym do szefa i powiedizlaa tak: z jakiej racji mam wykupowac dodatkowe lekcje na plac, skoro te kursowe powinny objac i plac i miasto. dodatkowe sie kupuje wtedy, gdy uczen sobie nie radzi. trudno powiedizec, czy ty sobie nie radzisz , skoro na placu jeszcze nie bylas. troche pomieszlaa im sie kolejniosc.

no juz wyskakuj z kryjowki;-)

Moje dziecko zamiast spac od 2 godzin bawi sie nowym kombajnem,bo tatus po trasie wpadl na obiad. Nawet grochowke zjadl. O kombajn ustawil na komodzie obok lampki i dzielnie chrapie.

:-):-):-):-):-)

zalatwilam parking dla naszego nowego "ciagnika";-)

lecimy zawiezc Julitke do babci, do znajomych na rozliczenie i jutro w droge:cool2:

reklama
Gagulec moim zdaniem nic nie wskórasz u szefa skoro taka polityka całej szkółki:wściekła/y: dlatego powtarzam że na Twoim miejscu wykupiłabym dodatkowe godziny u kogoś zupełnie innego i jemu wyjaśniła w czym rzecz:tak: bo sam egzamin kosztuje ponad 100zł więc po co wywalać tą kase w błote skoro wiadomo że bez znajomości pewnych manewrów nie dasz rady:sorry: a pompowanie kasy w tę szkółkę w której robiłaś kurs moim zdaniem mija się z celem:sorry: a przećwiczył chociaż z tobą obsługę smochodu?Chodzi mi o te pierdoły gdzie które światło gdzie jaki płyn się wlewa:sorry:
My popołudniu wybrałyśmy się z młodą na spacerek a wracając zaszłyśmy do dziadków:-) miałyśmy iść do mojej siostry ale zapomniałam że ona nawet jak ma wolne to w domu jej nie uświadczysz:confused2:

Do góry