reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Wybacz, ale nie zgodze się z tym!Troszkę to zabolało nie powiem!!
no coś Ty... to taki żarcik był;-)
A olać :crazy: nigdy nie oleję bo bardzo Was lubię!!!!!
no i tu juz lepiej:-)
u nas Justyna chyba zaczarowala pogode, bo po poludniu mowili o slonku, awieczorem juz o deszczu:crazy:
przynajmniej cieplo jest
hehe

Musze sie wziasc za obiad,bo grochowke wymyslilam,a nie robilam jeszcze nigdy. S bedzie zachwycony,bo chyba na obiedzie bedzie,a nie lubi:confused2:

reklama
Ha kochane to Ty mnie nie znasz:-D ja napewno się pojawię:-) wiesz że ja do naszych spotkań forumowych pierwsza jestem;-) a i postaram się namówić w maju jeszcze jedną co by nam towarzystwa dotrzymała więc już zawsze 3 będziemy:tak: no i mam nadzieję że Monia nie odpuści:sorry::-);-)
Dziadek dzwonił że mu Tuśka zasnęła i zaniedługo będą w domu.

oj nie obiecuje choc przyznam ze bardzo bym chciała :tak:

Dzień dobry
Wyskoczyłam dzisiaj z młodym do lekarza (w czasie pracy mam kochanych szefów) żeby na wszelki wypadek go lekarka osłuchała bo ten kaszel taki brzydki a ona mi na to że to początek zapalenia oskrzeli no i antybiotyk oczywiście:wściekła/y: ale jak mus to mus dobrze że poszłam to sprawdzić bo nie dawało mi to spokoju że już 6 dni się utrzymuje no i co zauważyłam jeszcze katar okropny mu w nosku huczy ach te choroby bleeeeeeeeee a już taki spokój był
Dużo zdrówka dla Igorka i oby ten antybiotyk szybko zadziałał:tak:

A tak to nic nowego nie słychać miałam 5 dni wolnego i wielkie palny czego to ja nie zrobię i co ......w większości skończyło się na planach a wolne nie wiem kiedy minęło no i błogie lenistwo było a i jeszcze jedno doszłam do wniosku że sprzątanie to głupota bo tak pięknie wysprzątaliśmy w sobotę a w niedzielę wieczorem już było bleeee wniosek nie sprzątać ;-):-p:rofl2::rofl2: ........... wiem wiem wniosek mniej brudzić :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
to i tak długo mialaś czysto ja jak posprzątam np. w sobotę do południa to juz wieczorem nie widac że było sprzątane:zawstydzona/y::rofl2:

Ja zamiast pod prysznic i się szybciej położyć to tu siedzę a mój małżonek przygotowuje się bo umówił się z młodym że zbudują karmnik więc teraz wycina elementy w piwnicy a jutro w kuchni będą tworzyć (w kuchni bo młody nie może być w zimnym -piwnica)Ciekawe co im wyjdzie:)
napstrykaj zdjęc jak Igorek z Tatusiem tworzą karmik i na zamkniety oczywiście podrzuc artystów i ich dzieło:-):tak:
Ale się dzisiaj rozpisałam jak zanudziłam to przepraszam

a jak dziś Igorek sie czuje?

Siedze tak sobie przed tym kompem,mam go na kolanach, a brzuch mi skacze :-D:-D To chyba Was mały pozdrawia :tak:
my równiez pozdrawiamy :-):tak:;-)
a ja miałam iśc spać , a siedzę w necie, ale przynajmniej tapetę znalazłam do sypilani:-p ot tak na poprawę humoru:sorry::sorry::sorry:
pochwal się jaka tapete wybrałaś bo ja jeszcze szukam:sorry:a będziesz tapetowac całą sypialnie czy będziesz malowac i wstawki tapety dasz?

codziennie kapiecie dzieci w :"duzio jogi" (duzo wody-Julitka)?
różnie co 2 -3 dni dzieci się kąpią razem ale już nie długo bo coraz mniej miejsca mają w brodziku i nawet przy kąpaniu się już kłócą i w efekcie Ola już chce się kąpac sama

Witam z rana. Dziś do pracy na 12:30. Obiad muszę jeszcze zrobić i posprzątać, ale tu zajrzeć muszę najpierw ;-)
miłego dna w pracy:tak:

Studia juz dawno rzucone:sorry:
nic nie pisałaś że taką decyzje podjełaś:no::sorry:

Musze sie wziasc za obiad,bo grochowke wymyslilam,a nie robilam jeszcze nigdy. S bedzie zachwycony,bo chyba na obiedzie bedzie,a nie lubi:confused2:
oj ja grochówki też nigdy jeszcze nie robiłam a to dlatego że tak jak twój S tez nie lubie:no:

Oli wieczorem temperatura spadła i już można powiedziec że jest zdrowa nic jej nie dolega:no::-)jakiś jednio dniowy wirus u nas grasuje od sąsiadki syn też jeden dzień wymiotywał i miał gorączkę a na drugi dzień wstał jak gdyby nigdy nic:sorry:i takich przypadków słyszłam juz kilka...

Witam i ja:-) u nas znów za oknem cudn pogoda:tak: więc popołudniu napewno zaliczymy spacerek:tak: narazie pranko się kręci poprzednie poprasowane i zaraz zabieramy się za sprzątanie :tak: co do kąpieli to młoda obowiązkowo codziennie to już jej rytuał no chyba że jest chora albo tak jak ostatnio padła w samochodzie to wtedy jej odpuszczam;-)
Monia kamień z serca że Oli tak szybko przeszło:-)
Nuśka jak tam dziś Igorek?

My juz po spacerku, wiosna czy cóś przyszła tak dzis fajnie. Młody spi a Maja bajki ogląda, potem w grę jedna na kompie jej obiecałam, że zagra.
Po obiadku tez idziemy ale juz na podwórko, bo liście trzeba pograbić, bo straszą.

Monia tapeta będzie tylko na jednej ścianie , za zagłówkiem łózka , a pochwale się dopiero efektem końcowym:sorry:
Dobrze że Ola juz zdrowa.

Donat nic nie mówiłaś , że odpuszczasz kształcenie się dalej:no: Kciukasy za umowę:tak:

Justyna mmmmm grochówka pycha............. pochwal się czy wyszła jak wojskowa:tak::-D:-D

nic nie pisałaś że taką decyzje podjełaś:no::sorry:
.

Donat nic nie mówiłaś , że odpuszczasz kształcenie się dalej:no: Kciukasy za umowę:tak:

ej, no co Wy gadacie:szok:
przeciez miaalm oczywsice dylemat i roztrzasalam go na forum.
wybralam jednak kurs an tlumacza przysieglego, a studia zostawilam w spokoju.
nie pamietacie, jak mi Luandzia podawala przyklady o tluamczach z rodziny? i radzial, zebym jednak zostala an studiach, a ja podjelam inna decyzje?:eek:

ej, no co Wy gadacie:szok:
przeciez miaalm oczywsice dylemat i roztrzasalam go na forum.
wybralam jednak kurs an tlumacza przysieglego, a studia zostawilam w spokoju.
nie pamietacie, jak mi Luandzia podawala przyklady o tluamczach z rodziny? i radzial, zebym jednak zostala an studiach, a ja podjelam inna decyzje?:eek:
ale definitywnie nie powiedziałaś; rzucam studia:-p:-p:-p:-p:-p a my nie potrafimy czytac Twoich myśli:sorry::-p:-p:-p:-p

reklama
Do góry