No witam wreszcie i ja:-) dziś praktycznie całe przedpołudnie spędziłyśmy z Tuśką na zakupach ale wszystko co zaplanowane kupione;-) mamy nowy ogromny zestaw klocków i już piękny domek stoi w pokoju:-) lala została u babci i poczeka do Mikołaja no i kupiłyśmy drewniane puzelki i właśnie Tuśka układa a poza tym młoda dziś niedobra jak szlak chyba mi funduje piątwk 13 no i M coś się wbiło w oko na bazie i wylądował w szpitalu w Polanicy:-( ale chyba będzie żył bo jeszcze walczy na bazie i coś naprawiają mam tylko nadzieję że nie towarzyszy temu piwko
QUOTE=NuŚka;4482148]
Anetasa wolne dzisiaj??? Młody ostatnio zobaczył jakiś obrazek na którym była plaża i mówi " byłem tam " a ja go zapytałam czy pamięta Natalkę a on mi na to "tak i pan miał latawiec" byłam w szkou bo ja o latawcu już zapomniałam :-) Widać polubił Was jak zapamiętał
Dziewczyny jakie plany na andrzejki a może sylwester już zaplanowany???? Bo my na razie żadnych planów[/QUOTE]
Wolne wolne jak widać:-) cieszę się że Igorek wspomina nas Tuśka jak go zobaczy na zdjęciach to też piszczy o Igolek:-) a co do planó to jeszcze nic nie wiem kasy brak więc raczej nie poszalejemy:-(
Justyna i co z butami mam jutro pędzić do CCC?
Klavell zdróka dla Hani
Agulka śliczne suwaczki
QUOTE=NuŚka;4482148]
Anetasa wolne dzisiaj??? Młody ostatnio zobaczył jakiś obrazek na którym była plaża i mówi " byłem tam " a ja go zapytałam czy pamięta Natalkę a on mi na to "tak i pan miał latawiec" byłam w szkou bo ja o latawcu już zapomniałam :-) Widać polubił Was jak zapamiętał
Dziewczyny jakie plany na andrzejki a może sylwester już zaplanowany???? Bo my na razie żadnych planów[/QUOTE]
Wolne wolne jak widać:-) cieszę się że Igorek wspomina nas Tuśka jak go zobaczy na zdjęciach to też piszczy o Igolek:-) a co do planó to jeszcze nic nie wiem kasy brak więc raczej nie poszalejemy:-(
Justyna i co z butami mam jutro pędzić do CCC?
Klavell zdróka dla Hani
Agulka śliczne suwaczki