reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

No witam wreszcie i ja:-) dziś praktycznie całe przedpołudnie spędziłyśmy z Tuśką na zakupach ale wszystko co zaplanowane kupione;-) mamy nowy ogromny zestaw klocków i już piękny domek stoi w pokoju:-) lala została u babci i poczeka do Mikołaja no i kupiłyśmy drewniane puzelki i właśnie Tuśka układa:tak: a poza tym młoda dziś niedobra jak szlak chyba mi funduje piątwk 13:wściekła/y: no i M coś się wbiło w oko na bazie i wylądował w szpitalu w Polanicy:-( ale chyba będzie żył bo jeszcze walczy na bazie i coś naprawiają:tak: mam tylko nadzieję że nie towarzyszy temu piwko:sorry:

QUOTE=NuŚka;4482148]
Anetasa wolne dzisiaj??? Młody ostatnio zobaczył jakiś obrazek na którym była plaża i mówi " byłem tam " a ja go zapytałam czy pamięta Natalkę a on mi na to "tak i pan miał latawiec":szok: byłam w szkou bo ja o latawcu już zapomniałam :-) Widać polubił Was jak zapamiętał

Dziewczyny jakie plany na andrzejki a może sylwester już zaplanowany???? Bo my na razie żadnych planów[/QUOTE]

Wolne wolne jak widać:-) cieszę się że Igorek wspomina nas Tuśka jak go zobaczy na zdjęciach to też piszczy o Igolek:-) a co do planó to jeszcze nic nie wiem:no: kasy brak więc raczej nie poszalejemy:-(

Justyna i co z butami mam jutro pędzić do CCC?

Klavell zdróka dla Hani:tak:

Agulka śliczne suwaczki:tak:

reklama
no dzieki Tobie:-p zaszalalas dzisiaj normalnie, new suwaczki...
:-p:-p:-p dzięki dziewczyny, nudziłam się i te suwaczki są tego efektem, no ale juz czas na zmiane był.:tak:

Powiecie, że znów sie chwale, ale ostatnio tylko domem żyjemy:sorry:, dziś odpalili pierwszy raz piec:tak: i w domciu podobno juz cieplutko:-) no i wszystko działa dobrze:-p

Zdrówka dla chorowitków:-):-):-)

Nuska
my zostajemy w domu w Andrzejki i Sylwestra:crazy: z przyczyn wiadomo jakich:-( a na bal karnawałowy pójdziemy jak będzie robiony jak w wzeszłym roku czyli z pracy J:sorry:

Mówię juz do jutra...........

Ostatnia edycja:
hejka!!!

cos nie mam parcia przez ostatnie dni na kompa:zawstydzona/y:wpadne, poczytam, cos napisze i tyle:zawstydzona/y:
ale jak mi sie nazbiera ochota, to dopiero bedzie...:-D:-D:-D:-D

zrestza widze, ze i Wy jakos duzo nie wypisujecie;-)

bolala mnie dzis glowa, glupie cisnienie mnie wykonczy. do tego bylam obolala przez @, ale postanowilam wykorzystac brak deszczu i umylam kolejne okno:-):tak:
a jak sie rozruszalam, to i pranie zrobione, poprasowane poprzednie, poodkurzane:-p

nalecialo mnie an popcorn, objadlam sie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
teraz P obiera marchewke na sok:-)

Agulka,
ale kolorowo teraz na twoim profilu:happy: na te bura pogode akurat!!!

:-):-):-):-):-)

U nas nocka znów fajna:sorry:, tzn młody spał u siebie całą noc......... oby tak dalej:tak::-):-):-)

co tak korzystnie na Adasia wplywa?

Naszlo mnie dzis na rogaliki

mnie tez naszlo, jak przeczytalam, ale tylko na jedzenie, a nie robienie:zawstydzona/y::-D.
dobre Ci wyszly?:-p:-p

a jak tam nasze chorowitki na BB?zdrowieją już?

a po obiadku wybieramy się do koleżanki na kawkę;-)

oby wszystkim dzieciaczkom chorobska ustepowaly:tak:

milo bylo na kawie?:-)

Hej...
A my znow na antybiotyku :-(
.No i angine mamy :-(((

moja mama tez:tak: dzwonialm dzis i mowi, ze dlugo jej sie utrzymuje temperature. duzo osob mowi, ze teraz te chroby objawiaaj sie wysokoa i dlugo utrzymujaca sie temperatura:-(

kurcze ale te pieniądze nie mają żadnej wartości żeby je zarobić to trzeba się nagimnastykować ale żeby wydać to moment i nie ma:confused2:

przy wydawaniu tez niezla gimnastyka: wybieranie, przymierzanie...:-D:-D:cool2:

Nuska my Andrzejki w domu,a Sylwester pewnie tez. Szkoda mi troche,ale nie bedziemy sie wyrzucali skoro wiemy,ze nie stac nas.

my pewnie tez:tak::tak:

a poza tym młoda dziś niedobra jak szlak chyba mi funduje piątwk 13:wściekła/y: no i M coś się wbiło w oko na bazie i wylądował w szpitalu w Polanicy:-( ale chyba będzie żył bo jeszcze walczy na bazie i coś naprawiają:tak: mam tylko nadzieję że nie towarzyszy temu piwko:sorry:

o rety, co on robil, ze mu sie w oko cos wbilo???:szok::szok::szok: daj znac pozniej co i jak

a Julitka dzis nawet grzeczna:tak: oczywscie sa momenaty niezgody miedzy anmi, ale takie deliktane, jak to w zyciu bywa. co najwazniejsze-nie am wrzaskow i histerii ( juz kilka dni:-)).

zauwazylam, ze od krotkieog czasu Jultika jest strasznie za mna. ciagle mama i mama. przybiega , przytula sie, caluje, pieszczo****e:tak:. u nas to normalne, ale teraz z jej strony widze nasilenie:-D:-D

Powiecie, że znów sie chwale, ale ostatnio tylko domem żyjemy:sorry:, dziś odpalili pierwszy raz piec:tak: i w domciu podobno juz cieplutko:-) no i wszystko działa dobrze:-p

Mówię juz do jutra...........

znow sie chwalisz;-):-D:rofl2::-):-) a to ile macie piecow?:szok:
to juz mozecie z J na pilnowanie sie umawiac, jak cieplo:-p:-p:-p

a czemu do jutra???:szok::szok::szok:
dzis piatek, nie wierze:no::no::no:
aaa, chyba ze oblewacie z J kolejny etap domku:-p:rofl2:

Donka rogaliczki palce lizac, mniam, mniam, wlasnie jem i popijam kakałkiem:-p
Aneta akcja odwolana, kupilam te "glany" na Allegro.
Cosik mialam jeszcze napisac,ale wylecialo mi z glowy,a skoro sam fiolet jest to dobranoc

Agulka,
ale kolorowo teraz na twoim profilu:happy: na te bura pogode akurat!!!

co tak korzystnie na Adasia wplywa?

znow sie chwalisz;-):-D:rofl2::-):-) a to ile macie piecow?:szok:
to juz mozecie z J na pilnowanie sie umawiac, jak cieplo:-p:-p:-p

a czemu do jutra???:szok::szok::szok:
dzis piatek, nie wierze:no::no::no:
aaa, chyba ze oblewacie z J kolejny etap domku:-p:rofl2:

Slonko nie czytasz uwaznie:-p:-p:-p napisałam, że PIERWSZY RAZ a nie pierwszy piec:-p:-p:-p:-p:-p a tak na marginesie to mamy dwa piece, jeden zwykły a drugi gazowy, ten drugi musi być, bo jestyesmy na terenie zagrozonym ekologicznie:sorry::szok: i bez Junkersa nie odebraliby nam domu, ----- wymogi:wściekła/y::wściekła/y:
Trafiłas z tą nieobecnością:tak:;-)

i fajnie fajnie:-)
my Andrzejki i Sylwestra spędzimy pewnie w domu ...

To tak jak my...

Czyli imprezy robimy wirtualne:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Co do spania Adasia to dziś w nocy wszystko wróciło no normy a nawet było gorzej, ale to przez katar, mam taka nadzieje i po smarkach może będzie dalej tak ładnie sypiał................ a kolację wciskam:tak:

U nas pogoda inealna na spacery.............. ale nie dla nas

Ostatnia edycja:
Agulka - nawet nie wiesz jak zazdroszczę tego pieca i domku już ogrzanego :tak:

Super! Gratulacje! Kroczek po kroczku i będziecie już na swoim :-D

reklama
z katarem wskazane sa spacery:tak:
oj ja nigdy od razu po chorobie nie wypuszczam dzieci na dwór:no::no::no: nawrót może być szybki a ten wirus co u nas jest , jest okropny. kolejne dziecko znajomych trafiło do szpitala:-(. Jak pisałam , że te rodzaj wirusa odradza się szybko, niby dziecko zdrowe a po 3 dniach trafia do szpitala,

Do góry