reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

No witam wreszcie i ja:-) dziś praktycznie całe przedpołudnie spędziłyśmy z Tuśką na zakupach ale wszystko co zaplanowane kupione;-) mamy nowy ogromny zestaw klocków i już piękny domek stoi w pokoju:-) lala została u babci i poczeka do Mikołaja no i kupiłyśmy drewniane puzelki i właśnie Tuśka układa:tak: a poza tym młoda dziś niedobra jak szlak chyba mi funduje piątwk 13:wściekła/y: no i M coś się wbiło w oko na bazie i wylądował w szpitalu w Polanicy:-( ale chyba będzie żył bo jeszcze walczy na bazie i coś naprawiają:tak: mam tylko nadzieję że nie towarzyszy temu piwko:sorry:

QUOTE=NuŚka;4482148]
Anetasa wolne dzisiaj??? Młody ostatnio zobaczył jakiś obrazek na którym była plaża i mówi " byłem tam " a ja go zapytałam czy pamięta Natalkę a on mi na to "tak i pan miał latawiec":szok: byłam w szkou bo ja o latawcu już zapomniałam :-) Widać polubił Was jak zapamiętał

Dziewczyny jakie plany na andrzejki a może sylwester już zaplanowany???? Bo my na razie żadnych planów[/QUOTE]

Wolne wolne jak widać:-) cieszę się że Igorek wspomina nas Tuśka jak go zobaczy na zdjęciach to też piszczy o Igolek:-) a co do planó to jeszcze nic nie wiem:no: kasy brak więc raczej nie poszalejemy:-(

Justyna i co z butami mam jutro pędzić do CCC?

Klavell zdróka dla Hani:tak:

Agulka śliczne suwaczki:tak:

reklama
no dzieki Tobie:-p zaszalalas dzisiaj normalnie, new suwaczki...
:-p:-p:-p dzięki dziewczyny, nudziłam się i te suwaczki są tego efektem, no ale juz czas na zmiane był.:tak:

Powiecie, że znów sie chwale, ale ostatnio tylko domem żyjemy:sorry:, dziś odpalili pierwszy raz piec:tak: i w domciu podobno juz cieplutko:-) no i wszystko działa dobrze:-p

Zdrówka dla chorowitków:-):-):-)

Nuska
my zostajemy w domu w Andrzejki i Sylwestra:crazy: z przyczyn wiadomo jakich:-( a na bal karnawałowy pójdziemy jak będzie robiony jak w wzeszłym roku czyli z pracy J:sorry:

Mówię juz do jutra...........

Ostatnia edycja:
hejka!!!

cos nie mam parcia przez ostatnie dni na kompa:zawstydzona/y:wpadne, poczytam, cos napisze i tyle:zawstydzona/y:
ale jak mi sie nazbiera ochota, to dopiero bedzie...:-D:-D:-D:-D

zrestza widze, ze i Wy jakos duzo nie wypisujecie;-)

bolala mnie dzis glowa, glupie cisnienie mnie wykonczy. do tego bylam obolala przez @, ale postanowilam wykorzystac brak deszczu i umylam kolejne okno:-):tak:
a jak sie rozruszalam, to i pranie zrobione, poprasowane poprzednie, poodkurzane:-p

nalecialo mnie an popcorn, objadlam sie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
teraz P obiera marchewke na sok:-)

Agulka,
ale kolorowo teraz na twoim profilu:happy: na te bura pogode akurat!!!

:-):-):-):-):-)

U nas nocka znów fajna:sorry:, tzn młody spał u siebie całą noc......... oby tak dalej:tak::-):-):-)

co tak korzystnie na Adasia wplywa?

Naszlo mnie dzis na rogaliki

mnie tez naszlo, jak przeczytalam, ale tylko na jedzenie, a nie robienie:zawstydzona/y::-D.
dobre Ci wyszly?:-p:-p

a jak tam nasze chorowitki na BB?zdrowieją już?

a po obiadku wybieramy się do koleżanki na kawkę;-)

oby wszystkim dzieciaczkom chorobska ustepowaly:tak:

milo bylo na kawie?:-)

Hej...
A my znow na antybiotyku :-(
.No i angine mamy :-(((

moja mama tez:tak: dzwonialm dzis i mowi, ze dlugo jej sie utrzymuje temperature. duzo osob mowi, ze teraz te chroby objawiaaj sie wysokoa i dlugo utrzymujaca sie temperatura:-(

kurcze ale te pieniądze nie mają żadnej wartości żeby je zarobić to trzeba się nagimnastykować ale żeby wydać to moment i nie ma:confused2:

przy wydawaniu tez niezla gimnastyka: wybieranie, przymierzanie...:-D:-D:cool2:

Nuska my Andrzejki w domu,a Sylwester pewnie tez. Szkoda mi troche,ale nie bedziemy sie wyrzucali skoro wiemy,ze nie stac nas.

my pewnie tez:tak::tak:

a poza tym młoda dziś niedobra jak szlak chyba mi funduje piątwk 13:wściekła/y: no i M coś się wbiło w oko na bazie i wylądował w szpitalu w Polanicy:-( ale chyba będzie żył bo jeszcze walczy na bazie i coś naprawiają:tak: mam tylko nadzieję że nie towarzyszy temu piwko:sorry:

o rety, co on robil, ze mu sie w oko cos wbilo???:szok::szok::szok: daj znac pozniej co i jak

a Julitka dzis nawet grzeczna:tak: oczywscie sa momenaty niezgody miedzy anmi, ale takie deliktane, jak to w zyciu bywa. co najwazniejsze-nie am wrzaskow i histerii ( juz kilka dni:-)).

zauwazylam, ze od krotkieog czasu Jultika jest strasznie za mna. ciagle mama i mama. przybiega , przytula sie, caluje, pieszczo****e:tak:. u nas to normalne, ale teraz z jej strony widze nasilenie:-D:-D

Powiecie, że znów sie chwale, ale ostatnio tylko domem żyjemy:sorry:, dziś odpalili pierwszy raz piec:tak: i w domciu podobno juz cieplutko:-) no i wszystko działa dobrze:-p

Mówię juz do jutra...........

znow sie chwalisz;-):-D:rofl2::-):-) a to ile macie piecow?:szok:
to juz mozecie z J na pilnowanie sie umawiac, jak cieplo:-p:-p:-p

a czemu do jutra???:szok::szok::szok:
dzis piatek, nie wierze:no::no::no:
aaa, chyba ze oblewacie z J kolejny etap domku:-p:rofl2:

Donka rogaliczki palce lizac, mniam, mniam, wlasnie jem i popijam kakałkiem:-p
Aneta akcja odwolana, kupilam te "glany" na Allegro.
Cosik mialam jeszcze napisac,ale wylecialo mi z glowy,a skoro sam fiolet jest to dobranoc

Agulka,
ale kolorowo teraz na twoim profilu:happy: na te bura pogode akurat!!!

co tak korzystnie na Adasia wplywa?

znow sie chwalisz;-):-D:rofl2::-):-) a to ile macie piecow?:szok:
to juz mozecie z J na pilnowanie sie umawiac, jak cieplo:-p:-p:-p

a czemu do jutra???:szok::szok::szok:
dzis piatek, nie wierze:no::no::no:
aaa, chyba ze oblewacie z J kolejny etap domku:-p:rofl2:

Slonko nie czytasz uwaznie:-p:-p:-p napisałam, że PIERWSZY RAZ a nie pierwszy piec:-p:-p:-p:-p:-p a tak na marginesie to mamy dwa piece, jeden zwykły a drugi gazowy, ten drugi musi być, bo jestyesmy na terenie zagrozonym ekologicznie:sorry::szok: i bez Junkersa nie odebraliby nam domu, ----- wymogi:wściekła/y::wściekła/y:
Trafiłas z tą nieobecnością:tak:;-)

i fajnie fajnie:-)
my Andrzejki i Sylwestra spędzimy pewnie w domu ...

To tak jak my...

Czyli imprezy robimy wirtualne:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Co do spania Adasia to dziś w nocy wszystko wróciło no normy a nawet było gorzej, ale to przez katar, mam taka nadzieje i po smarkach może będzie dalej tak ładnie sypiał................ a kolację wciskam:tak:

U nas pogoda inealna na spacery.............. ale nie dla nas

Ostatnia edycja:
Agulka - nawet nie wiesz jak zazdroszczę tego pieca i domku już ogrzanego :tak:

Super! Gratulacje! Kroczek po kroczku i będziecie już na swoim :-D

reklama
z katarem wskazane sa spacery:tak:
oj ja nigdy od razu po chorobie nie wypuszczam dzieci na dwór:no::no::no: nawrót może być szybki a ten wirus co u nas jest , jest okropny. kolejne dziecko znajomych trafiło do szpitala:-(. Jak pisałam , że te rodzaj wirusa odradza się szybko, niby dziecko zdrowe a po 3 dniach trafia do szpitala,

Do góry