reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam!!!

zalozony plan dnia wykonany!
nawet jeszcze wiecej, bo sie przypomnialo przy okazji:tak::tak:

moja mama tez nagle zachorowala. angine ma:-:)-(
a miala do nas w poniedizalek przyjechac:-:)-(

dzieciaki zawiozę do teściowej niech ona się trochę z nim pomęczy chociaż założe sie że u niej będzie jak zwykle grzeczny:confused2:a ja troszke psychicznie odpocznę....

Monia
, czesciej by sie tak przydalo, nie?

Mlody dopiero obudzil sie, wlasnie rzygnal mi woda ktora wypil, ma 37.8. Oszaleje przez te zeby. Od 11 przyjmuje pani doktor

Justyna,
Mateusz zawsze przy goraczce wymiotuje?:eek: tak mi sie kojarzy, czemu tak?

Adaś zaczął mi kichać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a moze szybko mu minie?

.
Musze sie wziasc za obiad,a nie chce mi sie jeszcz @ nadeszla:confused2:

u mnie tez dzis;-)

no i znaleźliśmy rozwiązanie jestem uczulona na kurz domowy:wściekła/y:i dopóki nie zrobimy do końca góry domu to kurz jeszcze będzie bo co z tego że ja sprzątam ,wycieram jak góra jeszcze nie gotowa a tam najwięcej tego kurzu:sorry::crazy:

a odczulanie jest w planach? moj P tez jest uczulony an kurz. od kiedy bierze szczepionke odczulaajaca, to jest o wiele lepiej:tak:
tyle, z eon nie mial dusznosci, akichal i czesto lapal przyziebienie

Witam.:-) Pogoda pod psem. Maciuś wariuje w domu :szok::sorry: Właśnie mnie w nogę ugryzł:eek::wściekła/y:

jak pod psem, to pod psem:-D:-D:-D:-D:rofl2:

ja daje dzieciom tran

:tak::tak::tak::tak::tak:

witam!!!

zalozony plan dnia wykonany!
nawet jeszcze wiecej, bo sie przypomnialo przy okazji:tak::tak:

moja mama tez nagle zachorowala. angine ma:-:)-(
a miala do nas w poniedizalek przyjechac:-:)-(
zdrówka dla mamusi

Monia
, czesciej by sie tak przydalo, nie?

oj przydało by się przydało

Justyna,
Mateusz zawsze przy goraczce wymiotuje?:eek: tak mi sie kojarzy, czemu tak?

a moze szybko mu minie?

u mnie tez dzis;-)

a odczulanie jest w planach? moj P tez jest uczulony an kurz. od kiedy bierze szczepionke odczulaajaca, to jest o wiele lepiej:tak:
tyle, z eon nie mial dusznosci, akichal i czesto lapal przyziebienie
od stycznia mam być kolejny i ostatni rok odczulana na trawy i żyto a za rok mam zacząc właśnie na ten kurz

jak pod psem, to pod psem:-D:-D:-D:-D:rofl2:

:tak::tak::tak::tak::tak:
...

Wróce wieczorem bo własnie gotuję jadło dla moich rozrabiaków, dzis czarodziejskie kluski:sorry::-D:-D:-D:-D:-D
??????
Donka Mateusz jak ma kaszel to wymiotuje,szczegulnie wlasnie po nocy. Nazbiera mu sie tej wydzieliny i jak odkaszlnie to tak z pod serca i wtedy zaczyna mu sie wiukac,az rzygnie,a przy goraczce to rzyga po mleku,bo owazy sie, dlatego jak podejzany jest to nie daje mu.

Witam się już z domu a w zasadzie to przyszłam się pożegnać bo nie zrobiłam tego w pracy:zawstydzona/y: ale internet zaczął mi tak popołudniu mulić że jedna strona się pół godziny wczytaywała:szok: i najczęściej zanim cokolwiek przeczytałam wygasała:wściekła/y: także życzę wszystkim dobrej nocy i uciekam się kąpać a potem może jeszcze poczytam:tak:

reklama
i co udało sie ? wypił? ja zawsze wszelkie lekarstwa podaje młodemu przez strzykawke i na hamca bo on tez z tych typów co nielubi lekarstw:wściekła/y:

Do góry