reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Niezłe, co?ale czemu trzeba płacić za wynik testu hmmm
donkat
Fanka BB :)
witam!!!
zalozony plan dnia wykonany!
nawet jeszcze wiecej, bo sie przypomnialo przy okazji
moja mama tez nagle zachorowala. angine ma:--(
a miala do nas w poniedizalek przyjechac:--(
Monia, czesciej by sie tak przydalo, nie?
Justyna, Mateusz zawsze przy goraczce wymiotuje? tak mi sie kojarzy, czemu tak?
a moze szybko mu minie?
u mnie tez dzis;-)
a odczulanie jest w planach? moj P tez jest uczulony an kurz. od kiedy bierze szczepionke odczulaajaca, to jest o wiele lepiej
tyle, z eon nie mial dusznosci, akichal i czesto lapal przyziebienie
jak pod psem, to pod psem
dzieciaki zawiozę do teściowej niech ona się trochę z nim pomęczy chociaż założe sie że u niej będzie jak zwykle grzecznya ja troszke psychicznie odpocznę....
Mlody dopiero obudzil sie, wlasnie rzygnal mi woda ktora wypil, ma 37.8. Oszaleje przez te zeby. Od 11 przyjmuje pani doktor
Adaś zaczął mi kichać
a moze szybko mu minie?
.
Musze sie wziasc za obiad,a nie chce mi sie jeszcz @ nadeszla
u mnie tez dzis;-)
no i znaleźliśmy rozwiązanie jestem uczulona na kurz domowyi dopóki nie zrobimy do końca góry domu to kurz jeszcze będzie bo co z tego że ja sprzątam ,wycieram jak góra jeszcze nie gotowa a tam najwięcej tego kurzu
a odczulanie jest w planach? moj P tez jest uczulony an kurz. od kiedy bierze szczepionke odczulaajaca, to jest o wiele lepiej
Witam.:-) Pogoda pod psem. Maciuś wariuje w domu Właśnie mnie w nogę ugryzł
ja daje dzieciom tran
monia_l
Wrześniowe mamy'07
...witam!!!
zdrówka dla mamusi
oj przydało by się przydało
a moze szybko mu minie?
u mnie tez dzis;-)
od stycznia mam być kolejny i ostatni rok odczulana na trawy i żyto a za rok mam zacząc właśnie na ten kurz
Witam.
Własnie wygrałam aukcję na zasłonki do sypialni..............MG158*MODENA BASIC śliczne zasłony na taśmie (804463934) - Aukcje internetowe Allegro
Wróce wieczorem bo własnie gotuję jadło dla moich rozrabiaków, dzis czarodziejskie kluski
Własnie wygrałam aukcję na zasłonki do sypialni..............MG158*MODENA BASIC śliczne zasłony na taśmie (804463934) - Aukcje internetowe Allegro
Wróce wieczorem bo własnie gotuję jadło dla moich rozrabiaków, dzis czarodziejskie kluski
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
??????Wróce wieczorem bo własnie gotuję jadło dla moich rozrabiaków, dzis czarodziejskie kluski
Donka Mateusz jak ma kaszel to wymiotuje,szczegulnie wlasnie po nocy. Nazbiera mu sie tej wydzieliny i jak odkaszlnie to tak z pod serca i wtedy zaczyna mu sie wiukac,az rzygnie,a przy goraczce to rzyga po mleku,bo owazy sie, dlatego jak podejzany jest to nie daje mu.
inaczej kidane, zacirka kluski lane??????
Witam się już z domu a w zasadzie to przyszłam się pożegnać bo nie zrobiłam tego w pracy ale internet zaczął mi tak popołudniu mulić że jedna strona się pół godziny wczytaywała i najczęściej zanim cokolwiek przeczytałam wygasała także życzę wszystkim dobrej nocy i uciekam się kąpać a potem może jeszcze poczytam
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ale stoczylam z mlodym walke zeby wypil antybiotyk
reklama
Podziel się: