reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
oj wziełam się wziełam i dziś chodzę już cała obolała od cwiczeń i hula -hopu:zawstydzona/y:
A ja nie mogę się do ćwiczeń zmobilizować:zawstydzona/y: ciągle nie mam kiedy:zawstydzona/y: ale twardo sie trzymam z dietą i już zapomniałam jak chleb smakuje i nawet mi go nie brakuje:no: narazie na wadze minus 1,5kg jeszcze 3 i będę zadowolona:tak: tylko obawiam sie że święta po drodze mogą mi się nie przysłużyć:sorry:

ja chce schudnąc ok 10kg do lata i jak narazie mam 1 kg mniej:tak:jem wszystko co jadłam ale w mniejszych ilościach no i staram sie nie jesc później niz o 18 i piję dużo dużo wody:tak:ach ograniczyłam słodycze prawie do miniumum

a ja czytając Was zajadam się wafelkami.......wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a miałam od dziś skrócić sobie...............

Dzieci chyba usypiają, Adaś na pewno ale czy Majeczka usnie???????

Donkat melduj się w końcu, starczy laby u mamy

Justyna przyszła już kurtka dla Mateuszka? bo ja jeszcze czekam i doczekac sie nie mogę:sorry:
no moja tez jeszcze nie przyszla:no: moze jutro,bo listonosz juz byl. Mlody spi,a ja musze wybrac sie do smietnika,bo zaraz smieci na kuchnie mi wyjda. Pogoda do dupy wiec do mamy nie pojechalismy.
Ja tez czekam za Donka,bo nie wiem,czy jutro rozgladac sie za czapka

reklama
Czesc dziewczyny jestesmy juz w domu Helenka caly czas spi :sorry:i trzeba jej przypominac ze jesc tez musi:sorry:
niestety mala ma nadal problemy z wylewami w oczkach pomimo zastrzykow i kropli :-(
nadal musimy podawac jej krople i za dwa tygodnie do kontroli mam nadzieje ze jej sie poprawi
mi od porodu cos totalnie siadla psychika caly czas chce mi sie plakac chyba hormony nie odpuszczaja w dodatku mielismy byc dzisiaj wszyscy razem w domu ale rodzice nie przywioza mi Zuzi bo podobno jest straszna mgla ...calkiem mnie to juz zdolowalo bo strasznie za nia tesknie

Do góry