reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja:-) u nas słoneczko za oknem i +10 stopni:-) a ja mam okrutnego lenia:zawstydzona/y: na szczęście udało mi się wrobić M w robienie obiadu więc mam spokój no tylko kluski śląskie so obiadu zaraz muszę zrobić bo z tym szanowny małżonek sobie nie potrafi poradzić:-p Miłego dnia dziewczyny!

reklama
Witam.
U nas wszystko w porządku, dzeci broją , szczególnie Adaś w Kościele z huru krzyczał Majuś, MAjuś......................

Dziś idę sama na urodzinową kawkę do brata, Lila chora więc dzieci tam nie pójdą a ja listę podpiszę.

Miłej niedzieli.
Cariocia 100lat.
Luandzia buziaki dla kruszynki i wracajcie szybciutko do domciu

Uch, wróciliśmy z brudnego spaceru - chłopcy się wytarzali w mokrych liściach :sorry2:
Całość wierzchnia poszła od razu do pralki :-D

Ale tu dziś ruch:szok: nie nadążam czytać:-D my właśnie wróciliśmy do domu byliśmy u teściowej przy okazji zabrałam łóżeczko turystyczne Tuśki bo obiecałam że jutro przywiozę do pracy a babeczka przyjdzie je odebrać:tak: wiec akurat wpadnie kaska;-)potem pojechaliśmy do galerii na małe zakupy i przy okazji chciałam sobie kupić jakiś sweter do getrów no i się udało:tak:

Aneta,a jakie masz te getry?? Tak pytam,bo ja mysle,ze mam za chude nogi na taki stroj:zawstydzona/y:
Bylismy dzisiaj w galerii z mysle,ze kupie mlodemu kozaki i czapke. Czapka owszem spodobala mi sie, miala nawet do kpl. szalik i rekawiczki,a calosc kosztowala 99,99:szok: Kozaki przebrane. 25 rozmiar to takie ciut wieksze, wiec chcialam 26,ale tego brak:wściekła/y: Moze jutro w Mogilnie cos dostane. Ogladalam nawet Korneckiego,ale straszna cienizna, nie warto tej kasy

Witam my dziś siedzieliśmy cały dzień w domku ale dopiero teraz włączyłam komp.
Majandra bardzo ładne te buciki i jedne i drugie:tak:

Aneta,a jakie masz te getry?? Tak pytam,bo ja mysle,ze mam za chude nogi na taki stroj:zawstydzona/y:

Mam kilka par;-) bo jakoś mi się spodobało zwłaszcza do kozaczków na obcasie;-) ale większość kupują na targu takich niby rajstopowych na każdych jest że 80den a reszta bawełna:tak: nie wiem ale mnie się wydaje że i grube i chude i te średnie dobrze w nich wyglądają pod warunkiem odpowiedniego odzienia górnego;-):-D

A my dziś kupiliśmy buty dla Maciusia (takie same, tylko więcej pomarańczowego mają) Buty CCC, obuwie damskie, obuwie męskie, obuwie dziecięce
i dla mnie (podobne do tych, bo tych co kupiłam nie ma na tej stronie) Buty CCC, obuwie damskie, obuwie męskie, obuwie dziecięce
Całkiem całkiem te butki:tak:

reklama
Do góry