Witam i ja:-) u nas słoneczko za oknem i +10 stopni:-) a ja mam okrutnego lenia na szczęście udało mi się wrobić M w robienie obiadu więc mam spokój no tylko kluski śląskie so obiadu zaraz muszę zrobić bo z tym szanowny małżonek sobie nie potrafi poradzić Miłego dnia dziewczyny!
reklama
Witam.
U nas wszystko w porządku, dzeci broją , szczególnie Adaś w Kościele z huru krzyczał Majuś, MAjuś......................
Dziś idę sama na urodzinową kawkę do brata, Lila chora więc dzieci tam nie pójdą a ja listę podpiszę.
Miłej niedzieli.
Cariocia 100lat.
Luandzia buziaki dla kruszynki i wracajcie szybciutko do domciu
U nas wszystko w porządku, dzeci broją , szczególnie Adaś w Kościele z huru krzyczał Majuś, MAjuś......................
Dziś idę sama na urodzinową kawkę do brata, Lila chora więc dzieci tam nie pójdą a ja listę podpiszę.
Miłej niedzieli.
Cariocia 100lat.
Luandzia buziaki dla kruszynki i wracajcie szybciutko do domciu
Ale tu dziś ruch nie nadążam czytać my właśnie wróciliśmy do domu byliśmy u teściowej przy okazji zabrałam łóżeczko turystyczne Tuśki bo obiecałam że jutro przywiozę do pracy a babeczka przyjdzie je odebrać wiec akurat wpadnie kaska;-)potem pojechaliśmy do galerii na małe zakupy i przy okazji chciałam sobie kupić jakiś sweter do getrów no i się udało
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Aneta,a jakie masz te getry?? Tak pytam,bo ja mysle,ze mam za chude nogi na taki stroj
Bylismy dzisiaj w galerii z mysle,ze kupie mlodemu kozaki i czapke. Czapka owszem spodobala mi sie, miala nawet do kpl. szalik i rekawiczki,a calosc kosztowala 99,99 Kozaki przebrane. 25 rozmiar to takie ciut wieksze, wiec chcialam 26,ale tego brak Moze jutro w Mogilnie cos dostane. Ogladalam nawet Korneckiego,ale straszna cienizna, nie warto tej kasy
Bylismy dzisiaj w galerii z mysle,ze kupie mlodemu kozaki i czapke. Czapka owszem spodobala mi sie, miala nawet do kpl. szalik i rekawiczki,a calosc kosztowala 99,99 Kozaki przebrane. 25 rozmiar to takie ciut wieksze, wiec chcialam 26,ale tego brak Moze jutro w Mogilnie cos dostane. Ogladalam nawet Korneckiego,ale straszna cienizna, nie warto tej kasy
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
A my dziś kupiliśmy buty dla Maciusia (takie same, tylko więcej pomarańczowego mają) Buty CCC, obuwie damskie, obuwie męskie, obuwie dziecięce
i dla mnie (podobne do tych, bo tych co kupiłam nie ma na tej stronie) Buty CCC, obuwie damskie, obuwie męskie, obuwie dziecięce
i dla mnie (podobne do tych, bo tych co kupiłam nie ma na tej stronie) Buty CCC, obuwie damskie, obuwie męskie, obuwie dziecięce
Ostatnia edycja:
Aneta,a jakie masz te getry?? Tak pytam,bo ja mysle,ze mam za chude nogi na taki stroj
Mam kilka par;-) bo jakoś mi się spodobało zwłaszcza do kozaczków na obcasie;-) ale większość kupują na targu takich niby rajstopowych na każdych jest że 80den a reszta bawełna nie wiem ale mnie się wydaje że i grube i chude i te średnie dobrze w nich wyglądają pod warunkiem odpowiedniego odzienia górnego;-)
Całkiem całkiem te butkiA my dziś kupiliśmy buty dla Maciusia (takie same, tylko więcej pomarańczowego mają) Buty CCC, obuwie damskie, obuwie męskie, obuwie dziecięce
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
I ja witam. Dziś na 12 do pracy, ale do 18, więc spoko :-)
Podziel się: