reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja:-) u nas słoneczko za oknem i +10 stopni:-) a ja mam okrutnego lenia:zawstydzona/y: na szczęście udało mi się wrobić M w robienie obiadu więc mam spokój no tylko kluski śląskie so obiadu zaraz muszę zrobić bo z tym szanowny małżonek sobie nie potrafi poradzić:-p Miłego dnia dziewczyny!

reklama
Witam.
U nas wszystko w porządku, dzeci broją , szczególnie Adaś w Kościele z huru krzyczał Majuś, MAjuś......................

Dziś idę sama na urodzinową kawkę do brata, Lila chora więc dzieci tam nie pójdą a ja listę podpiszę.

Miłej niedzieli.
Cariocia 100lat.
Luandzia buziaki dla kruszynki i wracajcie szybciutko do domciu

Uch, wróciliśmy z brudnego spaceru - chłopcy się wytarzali w mokrych liściach :sorry2:
Całość wierzchnia poszła od razu do pralki :-D

Ale tu dziś ruch:szok: nie nadążam czytać:-D my właśnie wróciliśmy do domu byliśmy u teściowej przy okazji zabrałam łóżeczko turystyczne Tuśki bo obiecałam że jutro przywiozę do pracy a babeczka przyjdzie je odebrać:tak: wiec akurat wpadnie kaska;-)potem pojechaliśmy do galerii na małe zakupy i przy okazji chciałam sobie kupić jakiś sweter do getrów no i się udało:tak:

Aneta,a jakie masz te getry?? Tak pytam,bo ja mysle,ze mam za chude nogi na taki stroj:zawstydzona/y:
Bylismy dzisiaj w galerii z mysle,ze kupie mlodemu kozaki i czapke. Czapka owszem spodobala mi sie, miala nawet do kpl. szalik i rekawiczki,a calosc kosztowala 99,99:szok: Kozaki przebrane. 25 rozmiar to takie ciut wieksze, wiec chcialam 26,ale tego brak:wściekła/y: Moze jutro w Mogilnie cos dostane. Ogladalam nawet Korneckiego,ale straszna cienizna, nie warto tej kasy

Witam my dziś siedzieliśmy cały dzień w domku ale dopiero teraz włączyłam komp.
Majandra bardzo ładne te buciki i jedne i drugie:tak:

Aneta,a jakie masz te getry?? Tak pytam,bo ja mysle,ze mam za chude nogi na taki stroj:zawstydzona/y:

Mam kilka par;-) bo jakoś mi się spodobało zwłaszcza do kozaczków na obcasie;-) ale większość kupują na targu takich niby rajstopowych na każdych jest że 80den a reszta bawełna:tak: nie wiem ale mnie się wydaje że i grube i chude i te średnie dobrze w nich wyglądają pod warunkiem odpowiedniego odzienia górnego;-):-D

A my dziś kupiliśmy buty dla Maciusia (takie same, tylko więcej pomarańczowego mają) Buty CCC, obuwie damskie, obuwie męskie, obuwie dziecięce
i dla mnie (podobne do tych, bo tych co kupiłam nie ma na tej stronie) Buty CCC, obuwie damskie, obuwie męskie, obuwie dziecięce
Całkiem całkiem te butki:tak:

reklama
Do góry