majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Luandzia, trzymaj się, kobitko, za parę dni będzie lepiej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wybacz ale nie zdazylam jeszcze- GARTULECJE:-)Czesc dziewczyny jestesmy juz w domu Helenka caly czas spi i trzeba jej przypominac ze jesc tez musi
niestety mala ma nadal problemy z wylewami w oczkach pomimo zastrzykow i kropli :-(
nadal musimy podawac jej krople i za dwa tygodnie do kontroli mam nadzieje ze jej sie poprawi
mi od porodu cos totalnie siadla psychika caly czas chce mi sie plakac chyba hormony nie odpuszczaja w dodatku mielismy byc dzisiaj wszyscy razem w domu ale rodzice nie przywioza mi Zuzi bo podobno jest straszna mgla ...calkiem mnie to juz zdolowalo bo strasznie za nia tesknie