reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Luandzia trzymaj sie kochana za parę dni hormomy przestaną szaleć i powoli wszystko wróci do normy:tak: najważniejsze że już jesteście w domku a co do Zuzi to zrozumiałe że bardzo tęsknisz i przykro Ci że nie masz jej dziś przy sobie:-( ale jutro już będziecie razem i tym się pocieszaj:tak:

Luandzia za kilka dni będzie już dobrze a za Zuzią na pewno bardzo tęsknisz, ale już jutro będziecie razem.
Dziś J jest juz w domu i są cyrki z zasypianiem małego, cały czas woła, wrrrrrrrrrrrrr

Luandzia będzie dobrze zobaczysz:tak:już jutro będziecie wszyscy razem a jeśliu chodzi o mgłę to rodzice mają rację ja przed chwilą jechałam do sklepu i ledwo co widziałam przez tą mgłe:eek:

Straszcie mnie tą mgłą straszcie:sorry: widzę że u nas za oknem też mgła a ja nienawidzę jeździć w takich warunkach:wściekła/y: a najgorsze że dziś zapomniałam okularó:sorry:

Dzień dobry.Nie mam ostatnio weny na pisanie bo mam nerwy niesamowite i wszystkiego dość.

Luandzia, trzymaj się dziewczyno. Powolutku wszystko się unormuje i będzie dobrze.

Czesc dziewczyny jestesmy juz w domu Helenka caly czas spi :sorry:i trzeba jej przypominac ze jesc tez musi:sorry:
niestety mala ma nadal problemy z wylewami w oczkach pomimo zastrzykow i kropli :-(
nadal musimy podawac jej krople i za dwa tygodnie do kontroli mam nadzieje ze jej sie poprawi
mi od porodu cos totalnie siadla psychika caly czas chce mi sie plakac chyba hormony nie odpuszczaja w dodatku mielismy byc dzisiaj wszyscy razem w domu ale rodzice nie przywioza mi Zuzi bo podobno jest straszna mgla ...calkiem mnie to juz zdolowalo bo strasznie za nia tesknie
Wybacz ale nie zdazylam jeszcze- GARTULECJE:tak::tak::tak::-)
Stas tez tak spal - i wlasciwie czasami go budzialm na karmienie bo spalby 6-8 godzin...oj slodkie czasy:cool2:
Powodzenia a nastroje pewnie od nawalu i hormonow. Zycze zeby szybko przeszly i Zuzia byla z wami!:tak::-)

reklama
Witam :-D

Luandzia fajnie że już w domu! Szkoda że Zuzia u babci ale już pewnie jesteście w komplecie i cieszycie się sobą! Życzę szybkiego ogarnięcia całosci dwumamowania!

Gagulec - skąd nerw?

Do góry