reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Luandzia trzymaj sie kochana za parę dni hormomy przestaną szaleć i powoli wszystko wróci do normy:tak: najważniejsze że już jesteście w domku a co do Zuzi to zrozumiałe że bardzo tęsknisz i przykro Ci że nie masz jej dziś przy sobie:-( ale jutro już będziecie razem i tym się pocieszaj:tak:

Luandzia za kilka dni będzie już dobrze a za Zuzią na pewno bardzo tęsknisz, ale już jutro będziecie razem.
Dziś J jest juz w domu i są cyrki z zasypianiem małego, cały czas woła, wrrrrrrrrrrrrr

Luandzia będzie dobrze zobaczysz:tak:już jutro będziecie wszyscy razem a jeśliu chodzi o mgłę to rodzice mają rację ja przed chwilą jechałam do sklepu i ledwo co widziałam przez tą mgłe:eek:

Straszcie mnie tą mgłą straszcie:sorry: widzę że u nas za oknem też mgła a ja nienawidzę jeździć w takich warunkach:wściekła/y: a najgorsze że dziś zapomniałam okularó:sorry:

Dzień dobry.Nie mam ostatnio weny na pisanie bo mam nerwy niesamowite i wszystkiego dość.

Luandzia, trzymaj się dziewczyno. Powolutku wszystko się unormuje i będzie dobrze.

Czesc dziewczyny jestesmy juz w domu Helenka caly czas spi :sorry:i trzeba jej przypominac ze jesc tez musi:sorry:
niestety mala ma nadal problemy z wylewami w oczkach pomimo zastrzykow i kropli :-(
nadal musimy podawac jej krople i za dwa tygodnie do kontroli mam nadzieje ze jej sie poprawi
mi od porodu cos totalnie siadla psychika caly czas chce mi sie plakac chyba hormony nie odpuszczaja w dodatku mielismy byc dzisiaj wszyscy razem w domu ale rodzice nie przywioza mi Zuzi bo podobno jest straszna mgla ...calkiem mnie to juz zdolowalo bo strasznie za nia tesknie
Wybacz ale nie zdazylam jeszcze- GARTULECJE:tak::tak::tak::-)
Stas tez tak spal - i wlasciwie czasami go budzialm na karmienie bo spalby 6-8 godzin...oj slodkie czasy:cool2:
Powodzenia a nastroje pewnie od nawalu i hormonow. Zycze zeby szybko przeszly i Zuzia byla z wami!:tak::-)

reklama
Witam :-D

Luandzia fajnie że już w domu! Szkoda że Zuzia u babci ale już pewnie jesteście w komplecie i cieszycie się sobą! Życzę szybkiego ogarnięcia całosci dwumamowania!

Gagulec - skąd nerw?

Do góry