reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam:-)pogoda za oknem okropna pada deszcz i zimno więc pewnie cały dzień spędzimy w domku a D jak zwykle będzie ok 19:crazy:lece zrobic sobie kawkę...
Luandzia idziecie dziś z Helenką do domku?
Alusia co się stało że już z nami nie piszesz?
Atru co u Ciebie daj jakieś znaki życia
Aneczka ,Harsh a wy dlaczego się nie odzywacie?
Iza hop hop gdzie jestes?
Noami ciebie też dawno u nas nie było może byś coś skrobneła i napisała jak dajesz sobie radę z dwójką maluchów?
Tygrysku co tam u was jak Szymuś i Wiktoria?Zdrowi?
Shinead jak tam Olafek?napisz co u was
zapomniałam jeszcze o kimś kogo u nas dawno nie było????jeśli tak to dajcie jakieś znaki życia:tak::tak::tak:

reklama
U nas też paskudnie za oknem ale coś mi się podejżanie miło dzień dziś zaczął:sorry: i już zastanawiam sie kto mi dziś humor zepsuje:sorry: muszę zaraz zadzwonić do mamy bo coś wczoraj się źle czuła i mam nadzieję że jej kompletnie nie rozłoży.
Majandra nie doczytałam albo wyleciało mi z głowy:zawstydzona/y: to Ty pracujesz na pół etetu tak?

Majandra nie doczytałam albo wyleciało mi z głowy:zawstydzona/y: to Ty pracujesz na pół etetu tak?
Na 3/4 etatu. Ale nie zawsze mam po 6 godzin, mam od 6 do 10.

Justyna, troszkę za sprawą Twoich postów o ubraniach, robię porządek w swojej szafie i nie wiem, za co się wziąć.:sorry::eek: Wszystko wywaliłam i co dalej. Maciuś za to robi "porządek" w moich butach :szok::-D

EDIT: Justyna, to jakie ubrania powinny być w szafie każdej kobiety?

Witam i ja.

Wczoraj dzieci nie były na tych urodzinach mojego brata, bo bałam się, że zarażą się od Lilii a dziś Maja wstała z gorączką i została w domu.:wściekła/y: Ciekawe ile Adaś będzie się trzymał...............:crazy:

Pogoda bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lecę też kawkę zaparzyć........:tak:

Własnie wstawiają nam drzwi, :-)juz nie będzie domek straszyć więziennymi:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Na 3/4 etatu. Ale nie zawsze mam po 6 godzin, mam od 6 do 10.

Justyna, troszkę za sprawą Twoich postów o ubraniach, robię porządek w swojej szafie i nie wiem, za co się wziąć.:sorry::eek: Wszystko wywaliłam i co dalej. Maciuś za to robi "porządek" w moich butach :szok::-D

EDIT: Justyna, to jakie ubrania powinny być w szafie każdej kobiety?
zasada jest taka,ze musisz pomyslec jakie ubrania sa Tobie potrzebne, spodnie, jeansy, spodnica, koszula, na krotki rekaw, sweterek, zakiet i caly plan polega n atym,zeby to wszystko skompletowac kolorystycznie. Np. jak masz bluzke, ktora pasuje tylko do 1 spodni,czy spodnicy to juz ciuch niepotrzebny,bo nie wykorzystasz go. Nie wiem,czy tak dosc obrazowo napisalam. Ja sobie mysle,ze wlasnie najpierw trzeba zrobic pozadek w szafach,a pozniej nawet na kartce spisac co jest jeszcze potrzebne i wtedy dokupowac powoli,bo wiadomo,ze to kosztuje i nie da rady tak odrazu zmienic calej garderoby.

Mam kafe, na brzydka pogode. Mialam jechac do mamy okna umyc,ale chyba na jutro to przeloze

Oj Justyna ja to dopiero mam braki w garderobie. Nie posiadam żadnej sukienki ani spódnicy............ same dżinsy i jedyne spodnie z materiału i to czarne............... masakra i wstyd

Ja w swojej szafie robię co jakiś czas porządki ale nie wywalam pod kontem że tylko do np 1 spodni czy spódnicy coś mi pasuje:no: tylko oceniam na zasadzie kiedy to ostatnio miałam na sobie i jakie jest prawdopodobieństwo że wogóle to będę jeszcze nosić:sorry: właśnie w tym tygodniu zamierzam zrobić takie porządki i rzeczy dzielę na 2 kupki to co nadaje się jeszcze do noszenia w sensie jest wogóle nie zniszczone albo było zakupem nie przemyślanym i w efekcie założyłam daną rzecz raz czy dwa:zawstydzona/y: oddaję mojej kierowniczce której teściowa zabiera to na spotkania koła gospodyń wiejskich i tam sprzedaje a mi zawsze jakaś kaska wpadnie;-) a pozostałe daję do kontynera PCK ale szczerze nie wyobrażam sobie żeby skompletować swoją garderobę tak jak opisała to Justyna:sorry: choć pewnie by sie okazało że to bardziej praktyczne.

reklama
Do góry