reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Luandzia muszę przyznać że chyba zostaniesz naszym nowy przewodnikiem na BB bo to już chyba najwyższy stopień uzależnienia żeby "prawie z porodówki" do nas zaglądać ;-);-);-):-D:-D:-D bardzo bardzo nam miło :-):-):-):-)
Tak tak! Tytuła "Babonowa przodowniczka!!! " :-D

nie mam jak a W tez dzisiaj nie da rady bo ida z Zuzia na bal :sorry2:przynajmniej tak mowi moja corka czyli na 50-te urodziny mojej mamy
Nuska moze i uzaleznienie W przyniosl mi dzisiaj lapka strasznie sie nudze bo mala caly czas spi nikt mnie raczej nie odwiedzi przez ten "bal" na sali jestem sama ...
zaczal mi sie nawal pokarmu i zastanawiam sie czy zaczac odciagac czy jeszcze poczekac musze zadzwonic do W zeby przwiozl mi kapuste z Zuzia jak sie zaczelo bylam juz w domu a teraz sama z tym wszystkim jestem ...
co do porodu to jak dla mnie bylo gorzej pomimo tego ze krocej i bez ciecia ale to chyba kwestia psychiki bo jakos nie bylam dobrze nastawiona do tego bol podobny musialam miec podana oksytocyne bo nie bylo skurczy bylam w wannie tak jak z Zuzia potem tylko skurcze parte ale tego nie wspominam zle wlasciwie parlam bez skurczy bo mi na koniec zanikly jak sie urodzila mala i ja zobaczylam to zrobilo mi sie tak strasznie smutno hormony sa jednak dziwne po porodzie dali nas do sali dwuosobowej ale szybko wyladowalysmy w jedynce bo bali sie ze wpadne w depresje (dziecko tamtej dziewczyny wazylo 4,5 kg) mala nie chciala po porodzie jesc ale juz zaczyna sobie radzic caly czas dostaje kroplowki zastrzyki na te wybroczyny w oczach ale juz jest coraz lepiej i z nia i ze mna
tylko ten nawal

Nie dziwię się że Ci się nudzi - mnie też się nudziło za drugim razem. Możliwie dużo spałam ale ile można? Miałam książkę, jakies gazety (z pudełek "prezentowych" ale jakoś dużo czasu i tak było ;-)
Jakoś nie rozumiem czemu Cie przenieśli? Chyba lepiej w towarzystwie niż samej?

Masz w telefonie i w laptopie blotootha? Bo mozesz zrobic zdjecie komorka, wrzucic na laptopa i nam przeslac, plissss
O tym samym pomyślałam :-D

My po obiadku. Chłopcy ogladają "byli sobie podróżnicy" a ja odpoczywam.
Potem mamy malować ale to ustawię tak żeby ich wykąpać od razu potem ;-)

reklama
Ja siedze z farbą na głowie , młody śpi(udało mi sie go uspac za 3 podejściem) a za 30 min. mamy jechac na urodziny do D brata:szok:mieli nie robic wiec wysłałam tylko smsa z życzeniami a o 14,30 zadzwoniła szwagierka żebyśmy przyjechali na kawe więc Ola jeszcze na szybkiego rysuje laurkę:cool2:
ja dziś zrobiłam porządek w zabawkach tzn segregacje klocki do klocków, autka do autek, lalki do lalek itd....

Phi, ciekawe na jak dlugo ta segregacja bedzie. U mnie wciaz pomieszanie z poplataniem,a wtedy nic nie miesci sie w 3 pudlach:dry:
S pojechal, maly spi,a ja? Bycze sie,a moglabym zajac sie sarnimi nozkami i brwi sobie zrobic, leń, leń...

Ja też nigdy nie segreguje Tuśki zabawek:no: szkoda czasu i zachodu bo zaraz w nich i tak zrobi miks:wściekła/y: jakoś mi sie dzisiaj strasznie czas dłuży:eek: niby ruch jakis jest a jednak:sorry2: przeczytałam już książkę i teraz oglądam Chirurgó na polsacie a wydaje mi się jakby już była 20 a tu nawet 17 nie ma:eek:

Meblujace sprobujcie w tym programie, jest super,bo nanosi sie wszytskie swoje wymiary Sweet Home 3D 2.1 PL - Download - INSTALKI.pl

Ogladam Goka i stwierdzam,ze mam do dupy ciuchy. Takie nie pasujace do siebie. Czy ktoras z Was miala plan zrobic liste ciuchow (podobno 24szt) zeby miec super skompletowana garderobe? A pozniej oczywiscie sukcesywnie realizowac to?

Meblujace sprobujcie w tym programie, jest super,bo nanosi sie wszytskie swoje wymiary Sweet Home 3D 2.1 PL - Download - INSTALKI.pl

Ogladam Goka i stwierdzam,ze mam do dupy ciuchy. Takie nie pasujace do siebie. Czy ktoras z Was miala plan zrobic liste ciuchow (podobno 24szt) zeby miec super skompletowana garderobe? A pozniej oczywiscie sukcesywnie realizowac to?
:no::no::no:ja wiecznie uważam że mam mało ciuchów i nie mam w co się ubrac...

Ciarioca WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN!!!!

reklama
Do góry