reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Luandzia muszę przyznać że chyba zostaniesz naszym nowy przewodnikiem na BB bo to już chyba najwyższy stopień uzależnienia żeby "prawie z porodówki" do nas zaglądać ;-);-);-):-D:-D:-D bardzo bardzo nam miło :-):-):-):-)
Tak tak! Tytuła "Babonowa przodowniczka!!! " :-D

nie mam jak a W tez dzisiaj nie da rady bo ida z Zuzia na bal :sorry2:przynajmniej tak mowi moja corka czyli na 50-te urodziny mojej mamy
Nuska moze i uzaleznienie W przyniosl mi dzisiaj lapka strasznie sie nudze bo mala caly czas spi nikt mnie raczej nie odwiedzi przez ten "bal" na sali jestem sama ...
zaczal mi sie nawal pokarmu i zastanawiam sie czy zaczac odciagac czy jeszcze poczekac musze zadzwonic do W zeby przwiozl mi kapuste z Zuzia jak sie zaczelo bylam juz w domu a teraz sama z tym wszystkim jestem ...
co do porodu to jak dla mnie bylo gorzej pomimo tego ze krocej i bez ciecia ale to chyba kwestia psychiki bo jakos nie bylam dobrze nastawiona do tego bol podobny musialam miec podana oksytocyne bo nie bylo skurczy bylam w wannie tak jak z Zuzia potem tylko skurcze parte ale tego nie wspominam zle wlasciwie parlam bez skurczy bo mi na koniec zanikly jak sie urodzila mala i ja zobaczylam to zrobilo mi sie tak strasznie smutno hormony sa jednak dziwne po porodzie dali nas do sali dwuosobowej ale szybko wyladowalysmy w jedynce bo bali sie ze wpadne w depresje (dziecko tamtej dziewczyny wazylo 4,5 kg) mala nie chciala po porodzie jesc ale juz zaczyna sobie radzic caly czas dostaje kroplowki zastrzyki na te wybroczyny w oczach ale juz jest coraz lepiej i z nia i ze mna
tylko ten nawal

Nie dziwię się że Ci się nudzi - mnie też się nudziło za drugim razem. Możliwie dużo spałam ale ile można? Miałam książkę, jakies gazety (z pudełek "prezentowych" ale jakoś dużo czasu i tak było ;-)
Jakoś nie rozumiem czemu Cie przenieśli? Chyba lepiej w towarzystwie niż samej?

Masz w telefonie i w laptopie blotootha? Bo mozesz zrobic zdjecie komorka, wrzucic na laptopa i nam przeslac, plissss
O tym samym pomyślałam :-D

My po obiadku. Chłopcy ogladają "byli sobie podróżnicy" a ja odpoczywam.
Potem mamy malować ale to ustawię tak żeby ich wykąpać od razu potem ;-)

reklama
Ja siedze z farbą na głowie , młody śpi(udało mi sie go uspac za 3 podejściem) a za 30 min. mamy jechac na urodziny do D brata:szok:mieli nie robic wiec wysłałam tylko smsa z życzeniami a o 14,30 zadzwoniła szwagierka żebyśmy przyjechali na kawe więc Ola jeszcze na szybkiego rysuje laurkę:cool2:
ja dziś zrobiłam porządek w zabawkach tzn segregacje klocki do klocków, autka do autek, lalki do lalek itd....

Phi, ciekawe na jak dlugo ta segregacja bedzie. U mnie wciaz pomieszanie z poplataniem,a wtedy nic nie miesci sie w 3 pudlach:dry:
S pojechal, maly spi,a ja? Bycze sie,a moglabym zajac sie sarnimi nozkami i brwi sobie zrobic, leń, leń...

Ja też nigdy nie segreguje Tuśki zabawek:no: szkoda czasu i zachodu bo zaraz w nich i tak zrobi miks:wściekła/y: jakoś mi sie dzisiaj strasznie czas dłuży:eek: niby ruch jakis jest a jednak:sorry2: przeczytałam już książkę i teraz oglądam Chirurgó na polsacie a wydaje mi się jakby już była 20 a tu nawet 17 nie ma:eek:

Meblujace sprobujcie w tym programie, jest super,bo nanosi sie wszytskie swoje wymiary Sweet Home 3D 2.1 PL - Download - INSTALKI.pl

Ogladam Goka i stwierdzam,ze mam do dupy ciuchy. Takie nie pasujace do siebie. Czy ktoras z Was miala plan zrobic liste ciuchow (podobno 24szt) zeby miec super skompletowana garderobe? A pozniej oczywiscie sukcesywnie realizowac to?

Meblujace sprobujcie w tym programie, jest super,bo nanosi sie wszytskie swoje wymiary Sweet Home 3D 2.1 PL - Download - INSTALKI.pl

Ogladam Goka i stwierdzam,ze mam do dupy ciuchy. Takie nie pasujace do siebie. Czy ktoras z Was miala plan zrobic liste ciuchow (podobno 24szt) zeby miec super skompletowana garderobe? A pozniej oczywiscie sukcesywnie realizowac to?
:no::no::no:ja wiecznie uważam że mam mało ciuchów i nie mam w co się ubrac...

Ciarioca WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN!!!!

reklama
Do góry