reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Mama dowiedziala sie przez telefon,ze wnusiu wola siku,bo akurat wszpitalu byla i wydala okrzyk zachwytu na cala sale "oj jaki duzy chlopczyk!!!!" a przy dziadku Januszu zrobil na nocniczek i w zasadzie za kazdym razem bardzo go chwali i peka z dumy. Wogole z Januszem to jest tak,ze Mateusz przeciez nie jest jego wnukiem,a my dziecmi,a duma go normalnie rozpiera przy kazdej zdobytej umiejetnosci i kocha go nad zycie. Ba! nawet dumy byl jak Mateusz powiedzial "dziadzia glaka" (dziadek ma lysa glace:-p) bo na czubku ma kolko:-D
Chyba juz wszytko zrobilam, musze jeszcze firany wyprasowac, a brudne wyprac.

reklama
witam!!!

moje dziecko sobie wybralo pore na spanie:wściekła/y:oczywiscie nic jej nie rusza:no:

jutro jedziemy do mamy:-)

dzsis w koncu mzoliwa pogoda byla i pograbialm liscie:tak:

Ja mam w planie ukna umyc,bo u nas ladnie,a jeszcze siatek nie mam wyjetych.

podziwiam. ja sie zabrac nie moge, ale pogoda tez mi jescze nie sprzyjala:sorry2:

O kochana ja to kapcie jak kupuję to chyba tylko po to żeby mieć świadomość że nie zaniedbuję dziecka i je ma:zawstydzona/y: bo Tuśka jest totalnie anty kapciowa i biega bez:tak: tylko przez to mam ciągłe spięcia z mamą bo ona twierdzi że mała będzie chora:wściekła/y: odpukać narazie nic takiego się nie przytrafiło:no: i mam nadzieję że tak zostanie bo co mam zrobić gwoździami jej te kapcie przybić:sorry2::-D

ja to sie dziwie, jak ludzie mowia, ze wbloku podloga zimna. tym bardziej, z edzieci lubia na bosaka biegac i w sumuie, to one nie stoja pol godziny w jednym miejscu, tylko wiecznie w ruchu

Jestem przerazona moja córcią..:szok:....... wczoraj zażyczyła sobie przygotować na dzis do przedszkola rybaczki i bluzkę z takim bolerkiem, które przypomina stanik:sorry::sorry::sorry:.......... umówiły sie z koleżanką, że Maciuś ( ten słynny za którego już dwa razy za mąż wychodziła) , będzie wybierał która jest ładniej ubrana i która ładniejsza........ normalnie szopki............:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

nie przerazaj sie, tylko przyzwyczaj:tak:
teraz dzieci szybciej dojrzewaja.
P siostrzenica w wieku 12lat wygladala na 18stke i juz sie prowadzala z chlopakami. a teraz....:dry:

Moja Ola to ubzdurała sobie że jej mężem będzie Adrian syn sąsiadki który chodzi do 2 klasy podstawówki i ona mówi że jak będzie duża to będzie królewną ,Adrian będzie jej królem i zamieszkają u babci Marysi. Mówi że będą mieli 2 dzieci i ona będzie chodzic do pracy a babcia będzie zajmowac się jej dziecmi:-D:-D:-Doczywiście Adrian nie mam pojęcia że będzie mężem Oli:no::sorry2::-D:-D:-D

dowie sie w odpowiednikm czasie;-)

no moj balkon tak sie nazywa,bo jest okno balkonowe,ale balkonu brak:eek: jest tylko barierka

moja siostra tak ma:tak:

Wogole z Januszem to jest tak,ze Mateusz przeciez nie jest jego wnukiem,a my dziecmi,a duma go normalnie rozpiera przy kazdej zdobytej umiejetnosci i kocha go nad zycie. Ba! nawet dumy byl jak Mateusz powiedzial "dziadzia glaka" (dziadek ma lysa glace:-p) bo na czubku ma kolko:-D
.

jednym slowem, dobry z niego czlowiek:tak::tak:

Właśnie że teściowa nie ma nic przeciwko temu;-):-p wręcz przeciwnie uważa że mała przynajmniej nie będzie miała platfusa;-) to moja mama tak sie przy tych kapciach upiera;-)
Aj, Aneta, szybko czytałam i oczywiście wyczytałam sobie, że teściowa, bo teściowa przecież zawsze ta niedobra, nie? ;-):-p

ja to sie dziwie, jak ludzie mowia, ze wbloku podloga zimna. tym bardziej, z edzieci lubia na bosaka biegac i w sumuie, to one nie stoja pol godziny w jednym miejscu, tylko wiecznie w ruchu
No własnie tym bardziej uważam że moja mama przesadza z tymi kapciami:sorry2:

Aj, Aneta, szybko czytałam i oczywiście wyczytałam sobie, że teściowa, bo teściowa przecież zawsze ta niedobra, nie? ;-):-p
W moim wypadku częściej bywa niestety na odwrót:wściekła/y: niestety bo wolałabym wieszać psy na teściowej niż na własnej matce:sorry2:

Mama dowiedziala sie przez telefon,ze wnusiu wola siku,bo akurat wszpitalu byla i wydala okrzyk zachwytu na cala sale "oj jaki duzy chlopczyk!!!!" a przy dziadku Januszu zrobil na nocniczek i w zasadzie za kazdym razem bardzo go chwali i peka z dumy. Wogole z Januszem to jest tak,ze Mateusz przeciez nie jest jego wnukiem,a my dziecmi,a duma go normalnie rozpiera przy kazdej zdobytej umiejetnosci i kocha go nad zycie. Ba! nawet dumy byl jak Mateusz powiedzial "dziadzia glaka" (dziadek ma lysa glace:-p) bo na czubku ma kolko:-D
Chyba juz wszytko zrobilam, musze jeszcze firany wyprasowac, a brudne wyprac.

U nas jest tak samo Jurek też nie może się małą nazachwycać i za każdą pierdółkę chwali ją tak jakby conajmniej Mont Ewerest zdobyła:-):-D no ale mojego taty chyba nikt nie jest w stanie przebić:no: ten to potrafi się zachwycić małej pierdnięciem:-D

Witam o poranku:-) z kubkiem kawy na dobudzenie choć muszę przyznać że dziś spałam jak niemowlak dawno już się tak nie wyspałam:cool2: Miłego dnia dziewczyny i zaglądajcie tu dziś do mnie;-)

czesc babeczki jestem bo W przyniosl mi lapka do szpitala :sorry2: Helenka spi bo cala noc szalala je co godzine :blink:jest bardzo malutka ale jakos sobie radzi dzisiaj juz przybrala na wadze caly czas ja badaja bo miala przy urodzeniu mniej niz 2,5kg
w szpitalu zostaniemy chyba do poniedzialku bo mala ma jakies wybroczynki w oczach i dostaje na to zastrzyki i kropelki poza tym miala kroplowke bo miala za rzadka krew
porod taki sobie bardzo podobny do pierwszego brak skurczy oksytocyna tyle ze krocej i bez naciecia pozdrawiam

Witaj Luandzia! Gratuluję jeszcze raz małej ślicznotki :-D

Witam się może nie skoro świt ale nadal porannie. Dziś od 7 dzieci hasały głównie w łóżku i okolicach a ja usiłowałam dospać... troszkę nawet się udało.

Planów zaawansowanych na dzisiaj brak - małe porządki, mały spacerek, małe zakupki. Może pomalujemy sobie jesiennie? Zobaczymy.

reklama
Do góry