reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam się wreszcie i ja:-) ale widzę że nikt nie tesknił:zawstydzona/y: miałam dziś przymusowy odwyk w pracy bo neostrada nie działała jakaś awaria:wściekła/y: ciężko było wytrzymać te 14 godzin. No i melduję że sezon zimowy uważam za otwarty bo dziś po wyjściu z pracy musiałam pierwszy raz skrobać szybki:szok::wściekła/y:

Uwaga uwaga wieści od Luandzi: "o 4.10 urodziła się Helenka, jest strasznym kurczakiem ważyła 2480 i 51cm długości" :-)

Ania gratulacje!

Super widomość:-) GRATULACJE ANIU!!!!:-)

UWAGA! UWAGA! Mój mąż myje podłogę :szok::tak::-D;-):-p
:szok::szok::szok: Oby tak dalej:-)

Ja jeszcze w kwesti czapek nie kumam bazy:sorry2: Tuśka ma i takie na uszka i takie normalne nakładane:tak: i nie widzę żadnej różnicy:no:

Witam się i ja:-) Tuśka siedzi na nocniku a ja zamiast się ubrać i zabrać za sprzątanie przyszłam się przywitać:-p dziś ma as odwiedzić koleżanka z pół roczną Majeczką także muszę się zmobilizować bo chałupa straszy:szok: za oknem szro buro więc nawet nie chce się wychodzić ale będę musiała później kulnąć się z młodą na pocztę:tak: więc trochę dupska przewietrzymy;-)

Ja mam w planie ukna umyc,bo u nas ladnie,a jeszcze siatek nie mam wyjetych. Nastepny raz myte beda na swieta.
Jutro ma przyjechac kuzynka S z Atusiem,a S na 16 na rozladunek do Biedronki do Kostrzynia,ale ten jego szef mnie rura:wściekła/y: W sobote przed Wszystkimi Świetymi byl w pracy do 10,a jeszcze chcial myc auto,ale zonka stawila sie po meza z synem i siostra, zaczela dreptac nogani zniecierpliwiona i szef laskawie puscil do domu:sorry:
Ciekawe,czy kurtke dzisiaj dostaniemy.
Jak czesto kupujecie kapcie swoim dzieciaczkom? Bo ja srednio co 2 miesiace musze kupowac nowe,bo tak nozka mu rosnie

O kochana ja to kapcie jak kupuję to chyba tylko po to żeby mieć świadomość że nie zaniedbuję dziecka i je ma:zawstydzona/y: bo Tuśka jest totalnie anty kapciowa i biega bez:tak: tylko przez to mam ciągłe spięcia z mamą bo ona twierdzi że mała będzie chora:wściekła/y: odpukać narazie nic takiego się nie przytrafiło:no: i mam nadzieję że tak zostanie bo co mam zrobić gwoździami jej te kapcie przybić:sorry2::-D

Witam i ja. Maciuś śpi, zupa się gotuje, to korzystam z chwili.
bo Tuśka jest totalnie anty kapciowa i biega bez:tak: tylko przez to mam ciągłe spięcia z mamą bo ona twierdzi że mała będzie chora:wściekła/y: odpukać narazie nic takiego się nie przytrafiło:no: i mam nadzieję że tak zostanie bo co mam zrobić gwoździami jej te kapcie przybić:sorry2::-D
Nie słuchaj teściowej. Maciuś aż do teraz (zalecenie ortopedy) żadnych kapci nie nosił i jak dotąd kilka razy jedynie katar miał. Ja myślę, że to właśnie hartuje, a nie przeziębia.

Dzień dobry.
U nas też piękna pogoda ale niby tylko jeszcze dzisiaj a od jutro opady powrócą.
Justyna, ja Małemu kupiłam łącznie dwie pary i co? zdarzyło się, że miał je może 3-4 razy na nogach bo podobnie jak Tuśka, Damian jest anty kapciowy:cool2: Dla spokoju ducha teściowej zakładam mu skarpetki, które ona wydziergała mu na drucikach, żeby nie wysłuchiwać, ze lata bez kapci i będzie chory:eek:

reklama
Do góry