reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Nie był wcześniakiem. Urodził się w 38 tc. Na 9 miesięcy ważył 9300.ale on był wczesniakiem, jak dobrze kojarzę więc miał prawo. A ile ważył jak miał 9 m-cy?
witam się wreszcie i ja:-) ale widzę że nikt nie tesknił miałam dziś przymusowy odwyk w pracy bo neostrada nie działała jakaś awaria ciężko było wytrzymać te 14 godzin. No i melduję że sezon zimowy uważam za otwarty bo dziś po wyjściu z pracy musiałam pierwszy raz skrobać szybki
Super widomość:-) GRATULACJE ANIU!!!!:-)
Ja jeszcze w kwesti czapek nie kumam bazy Tuśka ma i takie na uszka i takie normalne nakładane i nie widzę żadnej różnicy
Uwaga uwaga wieści od Luandzi: "o 4.10 urodziła się Helenka, jest strasznym kurczakiem ważyła 2480 i 51cm długości" :-)
Ania gratulacje!
Super widomość:-) GRATULACJE ANIU!!!!:-)
Oby tak dalej:-)UWAGA! UWAGA! Mój mąż myje podłogę ;-)
Ja jeszcze w kwesti czapek nie kumam bazy Tuśka ma i takie na uszka i takie normalne nakładane i nie widzę żadnej różnicy
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ale z Was śpiochy
Witam się i ja:-) Tuśka siedzi na nocniku a ja zamiast się ubrać i zabrać za sprzątanie przyszłam się przywitać dziś ma as odwiedzić koleżanka z pół roczną Majeczką także muszę się zmobilizować bo chałupa straszy za oknem szro buro więc nawet nie chce się wychodzić ale będę musiała później kulnąć się z młodą na pocztę więc trochę dupska przewietrzymy;-)
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja mam w planie ukna umyc,bo u nas ladnie,a jeszcze siatek nie mam wyjetych. Nastepny raz myte beda na swieta.
Jutro ma przyjechac kuzynka S z Atusiem,a S na 16 na rozladunek do Biedronki do Kostrzynia,ale ten jego szef mnie rura W sobote przed Wszystkimi Świetymi byl w pracy do 10,a jeszcze chcial myc auto,ale zonka stawila sie po meza z synem i siostra, zaczela dreptac nogani zniecierpliwiona i szef laskawie puscil do domu
Ciekawe,czy kurtke dzisiaj dostaniemy.
Jak czesto kupujecie kapcie swoim dzieciaczkom? Bo ja srednio co 2 miesiace musze kupowac nowe,bo tak nozka mu rosnie
Jutro ma przyjechac kuzynka S z Atusiem,a S na 16 na rozladunek do Biedronki do Kostrzynia,ale ten jego szef mnie rura W sobote przed Wszystkimi Świetymi byl w pracy do 10,a jeszcze chcial myc auto,ale zonka stawila sie po meza z synem i siostra, zaczela dreptac nogani zniecierpliwiona i szef laskawie puscil do domu
Ciekawe,czy kurtke dzisiaj dostaniemy.
Jak czesto kupujecie kapcie swoim dzieciaczkom? Bo ja srednio co 2 miesiace musze kupowac nowe,bo tak nozka mu rosnie
O kochana ja to kapcie jak kupuję to chyba tylko po to żeby mieć świadomość że nie zaniedbuję dziecka i je ma bo Tuśka jest totalnie anty kapciowa i biega bez tylko przez to mam ciągłe spięcia z mamą bo ona twierdzi że mała będzie chora odpukać narazie nic takiego się nie przytrafiło i mam nadzieję że tak zostanie bo co mam zrobić gwoździami jej te kapcie przybić
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Witam i ja. Maciuś śpi, zupa się gotuje, to korzystam z chwili.
Nie słuchaj teściowej. Maciuś aż do teraz (zalecenie ortopedy) żadnych kapci nie nosił i jak dotąd kilka razy jedynie katar miał. Ja myślę, że to właśnie hartuje, a nie przeziębia.bo Tuśka jest totalnie anty kapciowa i biega bez tylko przez to mam ciągłe spięcia z mamą bo ona twierdzi że mała będzie chora odpukać narazie nic takiego się nie przytrafiło i mam nadzieję że tak zostanie bo co mam zrobić gwoździami jej te kapcie przybić
Dzień dobry.
U nas też piękna pogoda ale niby tylko jeszcze dzisiaj a od jutro opady powrócą.
Justyna, ja Małemu kupiłam łącznie dwie pary i co? zdarzyło się, że miał je może 3-4 razy na nogach bo podobnie jak Tuśka, Damian jest anty kapciowy Dla spokoju ducha teściowej zakładam mu skarpetki, które ona wydziergała mu na drucikach, żeby nie wysłuchiwać, ze lata bez kapci i będzie chory
U nas też piękna pogoda ale niby tylko jeszcze dzisiaj a od jutro opady powrócą.
Justyna, ja Małemu kupiłam łącznie dwie pary i co? zdarzyło się, że miał je może 3-4 razy na nogach bo podobnie jak Tuśka, Damian jest anty kapciowy Dla spokoju ducha teściowej zakładam mu skarpetki, które ona wydziergała mu na drucikach, żeby nie wysłuchiwać, ze lata bez kapci i będzie chory
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Mateusz na szczesie nie ma nic przeciw kapciom. Ja jak chodze na bosaka,czy w skarpetach to mi simno, poprostu od stop ciagnie i tyle.
Podziel się: