Zajrzałam myśląc że może ktoś będzie :-( a tu lipa:-( schną mi pazury więc i tak muszę czekać;-) a przed nami jutro intensywny dzień bo rano do Kudowy na grób M ojca i dziadków potem Bardo moi dziadek a później na opolszczyznę do drugiego mojego dziadka i do wujka bo to pierwsze Wszystkich Świętych po jego odejściu:-( a mnie już chce się płakać niby życie jakoś płynie i na codzień tego nierozpamiętywuje ale jak staję w Prudniku nad jego grobem to od nowa wszystko we mnie pęka:-( Postaram się jutro zameldować wieczorkiem sle nie obiecuję. Dobrej nocy kochane!:-)
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
A my jeszcze w pizamach. Musimy sie zebrac do kupy i wyruszyc. Mam srednie natchnienie
witam i dobranoc
PIEKNA DZIS BYŁA POGODA
U nas mroźna ale piękna:-) dzień zleciał nawet nie wiem kiedy młoda przespała się w aucie prawie 1,5godziny i stąd jeszcze kula się po łóżku ale udało się zrealizować plan i odwiedzić wszystkie groby z czego jestem zadowolona bo w przyszłym roku wypada żebym to ja miała dyżur Tuśka była dziś w siódmym niebie bo tatuś pozwalał jej zdmuchiwać świeczki i odpalał spowrotem
Witam poniedziałkowa
Skończyło się błogie lenistwo.:-(
Dzisiaj M pojechał w trasę i aż mi Małego żal-przez 2 tygodnie tata był cały czas obok a tu rano się budzi i tylko mama, która jeszcze wychodzi do pracy:-( Płacz, raczki wyciągnięte w takim błagalnym geście i aż mi łezki się kręciły w oku jak szłam do pracy. Mam tylko nadzieje ,ze mu szybko minęło i ze babcia go czymś zajęła. A na dokładkę po tej dwu dniowej gorączce wysypało go na buźce a dzisiaj wyglądał jakby miał jakieś zapalenie oczka- podpuchnięte, czerwona i z drobnymi krosteczkami- zobaczę jak będzie do środy bo wówczas idziemy do okulisty.
Skończyło się błogie lenistwo.:-(
Dzisiaj M pojechał w trasę i aż mi Małego żal-przez 2 tygodnie tata był cały czas obok a tu rano się budzi i tylko mama, która jeszcze wychodzi do pracy:-( Płacz, raczki wyciągnięte w takim błagalnym geście i aż mi łezki się kręciły w oku jak szłam do pracy. Mam tylko nadzieje ,ze mu szybko minęło i ze babcia go czymś zajęła. A na dokładkę po tej dwu dniowej gorączce wysypało go na buźce a dzisiaj wyglądał jakby miał jakieś zapalenie oczka- podpuchnięte, czerwona i z drobnymi krosteczkami- zobaczę jak będzie do środy bo wówczas idziemy do okulisty.
Witam i ja o poranku z kawką w ręce:-) ale u nas zimnica a wieje tak że łeb chce urwać normalnie myslałam jadąc do pracy że mnie z drogi zabierze mam tylko nadzieję że ten wiatr jakiegoś śniegu nie naniesie bo jakoś średnio mam ochotę zwłaszcza na jazdę samochodem po lodzie w naszej kochanej białej strefie polanickiej
Gagulec a Damianek miał trzydniówkę? Może to właśnie to dziadostwo bo zawsze sie kończy wysypką ale z tego co kojarzę i pamietam jak Tuśka przechodziła to ta wysypka wyszła na całym ciele.
Gagulec a Damianek miał trzydniówkę? Może to właśnie to dziadostwo bo zawsze sie kończy wysypką ale z tego co kojarzę i pamietam jak Tuśka przechodziła to ta wysypka wyszła na całym ciele.
Mały już przechodził trzydniówkę i właśnie tak było- 3 dni gorączki a później ciałko w ciapki. Tym razem były 2 dni gorączki i troszkę drobnych krostek pojawiło się na buźce i to najwięcej właśnie w okolicy oczek. Już myślałam, że może sobie czymś potarł, ale dzisiaj ta opuchlizna mnie zaniepokoiła.Gagulec a Damianek miał trzydniówkę? Może to właśnie to dziadostwo bo zawsze sie kończy wysypką ale z tego co kojarzę i pamietam jak Tuśka przechodziła to ta wysypka wyszła na całym ciele.
U nas dzisiaj jest pogoda jest superowa- delikatny przymrozek, bezwietrznie. Milusio.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Jestem i ja z kawusią. 2 pralak się pierze,bo tesciowa ma suszarnie.
Mame wypisuja dzisiaj ze szpitala:-)
Wczoraj caly dzien mielismy w drodze. Mlody byl bardzo zmeczony i pospal do 10 z minutami. U nas tez bylo ladnie,ale juz nieco zimno. Mlody tez mial radoche ze zniczami,bo dzielnie przeszkadzal tacie,a pozniej przykrywal dekielkami.
Musze skoczyc dzisiaj na dzialke,bo babcia S dala mi biala chortensje do wsadzenia
Mame wypisuja dzisiaj ze szpitala:-)
Wczoraj caly dzien mielismy w drodze. Mlody byl bardzo zmeczony i pospal do 10 z minutami. U nas tez bylo ladnie,ale juz nieco zimno. Mlody tez mial radoche ze zniczami,bo dzielnie przeszkadzal tacie,a pozniej przykrywal dekielkami.
Musze skoczyc dzisiaj na dzialke,bo babcia S dala mi biala chortensje do wsadzenia
reklama
donkat
Fanka BB :)
witam!!!
noc do bani! postuluje o likwiedacje pelni ksiezyca, bo niunka nie moze spac
wczorajdzszy dzien bardzo mily. :-)
fajnie spedzilismy czas z kuzynowstwem.
tylko mnie zdezorientowalo zachowanie tesciowej, bo przypadkowo spotkalismy ich an cmenatrzu i wygladala, jakby znow jakas awantura byla:--(
a trzydniowke przechodzi sie tylko raz w zyciu?
u nas to samo
Julitka tez zakrywala swieczki, bo oczywiscie zapalac sama chcicala
zebys mogla lopate wbic po tych przymrozkach
noc do bani! postuluje o likwiedacje pelni ksiezyca, bo niunka nie moze spac
wczorajdzszy dzien bardzo mily. :-)
fajnie spedzilismy czas z kuzynowstwem.
tylko mnie zdezorientowalo zachowanie tesciowej, bo przypadkowo spotkalismy ich an cmenatrzu i wygladala, jakby znow jakas awantura byla:--(
A na dokładkę po tej dwu dniowej gorączce wysypało go na buźce a dzisiaj wyglądał jakby miał jakieś zapalenie oczka- podpuchnięte, czerwona i z drobnymi krosteczkami- zobaczę jak będzie do środy bo wówczas idziemy do okulisty.
Mały już przechodził trzydniówkę .
a trzydniowke przechodzi sie tylko raz w zyciu?
Witam i ja o poranku z kawką w ręce:-) ale u nas zimnica a wieje tak że łeb chce urwać normalnie myslałam jadąc do pracy że mnie z drogi zabierze
u nas to samo
Mlody tez mial radoche ze zniczami,bo dzielnie przeszkadzal tacie,a pozniej przykrywal dekielkami.
Julitka tez zakrywala swieczki, bo oczywiscie zapalac sama chcicala
zebys mogla lopate wbic po tych przymrozkach
Podziel się: