reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Jestem już po spacerku i małych zakupkach. U nas też coś zaczęło się chmurzyć i wracając lekki kapuśniaczek popadała a muszę jeszcze skoczyć na pocztę nadać rzeczy które mi się sprzedały na allegro mam nadzieję że się nie rozpada na dobre:sorry: a do tego nic mi się nie chce i boli mnie brzuch bo wreszcie dostałam @ chociaż cieszę się bo już tydzień opóźnienia było.

a nie taniej w markecie?

Tylko że puszek tej firmy którą on jada nie ma w żadnym markecie:no: tylko w skleach zoologicznych.

Witam i ja z pracy tym razem,
jakaś bez zycia jestem ta pogoda mnie wykończy czuje się jakby ktoś wypompował ze mnie powietrze:confused2::eek:
A jeszcze musze wpasć do mojej siostry na imieninową kawke o właśnie córcia Cariocy Sabinka ma dzisiaj swoje pierwsze w życiu imieniny:-)

Anetasa widze że tez przyzwyczaiłas pieska do jednej karmy my tak mielismy z kotem kupowałam mu Whiskas i jak poxniej próbowałam mu podać coś innego to albo nie ruszył a jak sie juz skusił to wymiotował po kątach bądź miał rozwolnienie :sorry::rofl2: takie cwane kocisko no i chcac nie chcąc musiała dalej kupowac mu to co tolerował.

Luandzia????? czyzby to juz???

Monia a jak po rocznicy nic nie pisałaś?? A może ja przeoczyłam.:zawstydzona/y:

Hrudzia jak na horyzoncie -praca??? No i jak młody zdrowy już???

alez mam dzis dzien, wwwrrr~!!!!!!!!!! doslownie jak piatek 13tego:angry::angry: juz mnie glowa z tych nerwow rozbolala:wściekła/y::wściekła/y:

no wiem,ale pominelam odpowiedz:zawstydzona/y: tak jakos nie mam natchnienia na pisanie...

trzeba bylo tak od razu;-)

Donakat ja bym pojechała do GOSP-u i złoyła wniosek a razem głupia udała, że zapomniałam zaświadczenmia, doniosłabyś innym razem, a w niosek złożony juz byłby........

eee tam, nie da sie tak. i tak nie zlozylam dzis, bo...:angry::angry:to pieprzone zaswiadczenie mi wydali tylko na mnie, a pisalam wniosek an ans obojga. oczywsice nie spojrzalam od razu, dopeiro w gminie sie baka skapnela:wściekła/y::wściekła/y:
musze znow jezdzic. na szczesie termin jest nie do konca X a XI

Witam i ja z pracy tym razem,
jakaś bez zycia jestem ta pogoda mnie wykończy czuje się jakby ktoś wypompował ze mnie powietrze:confused2::eek:

niech maz podpompuje i sprawdzi, czy nie uchodzi:-p:-D;-):rofl2:

nie tesknijecie za mna, bo nie wiem, kiedy wpadne nastepnym razem:sorry:

no jak to nie wiesz kiedy? W czwartek i wkleisz zdjecie Waszego cacuszka i musimy koniecznie opic,co by interes sie krecil,a drzewa gumowe byly;-)

:-):-):-):-)
dzieki kochana;-), jak z wrazenia dam rade we wczwartek to sie obowiazkowo zamelduje:tak::tak:

monia, lecimy dzis do mamy, zeby pozalatwaic juz ostatecznie kupno ciagnika, a jest tego troche, wiec nie weim kiedy odsapne po wszystkim

zapomnialam dodac, z emoje dziecko padlo. nie bronialm jej, bo i tak by pwnie zasnela w drodze do mamy, a lepiej teraz, niz o 19

czesc nie rodze :no:nawet nie mam w najblizszym czasie takiego zamiaru pessar sciagna mi za tydzien ale bylam wczoraj u poloznej i dowiedzialam sie ze nie bedzie jej w przyszly weekend 7-8.11 wiec boje sie rozkrecac akcje porodowa bo moglabym akurat zaczac rodzic poza tym moja mama ma 7.11 impreze z okazji 50-tych urodzin wiec moze sie jeszcze zalapie no ale zobaczymy jak to bedzie moj maz umowil sie z polozna na srode w przyszlym tygodniu po poranniej kawie :sorry:
teraz staram sie lezec co nie bardzo mi wychodzi bo w sobote mialam taka wydzieline podbarwiona krwia i juz myslalam ze to ten czop ale na szczescie to nie bylo to
pozdrawiam

reklama
Anetasa widze że tez przyzwyczaiłas pieska do jednej karmy my tak mielismy z kotem kupowałam mu Whiskas i jak poxniej próbowałam mu podać coś innego to albo nie ruszył a jak sie juz skusił to wymiotował po kątach bądź miał rozwolnienie :sorry::rofl2: takie cwane kocisko no i chcac nie chcąc musiała dalej kupowac mu to co tolerował.

Nie no Mafi zeźre wszystko co mu damy;-) tylko to moje fanaberie bo akurat w karmie którą mu kupuję jest ok 60% samego mięsa + warzywa i takie tam a w tych dostępnych w marketach jak jest 20% to dużo o warzywach i innych składnikach można praktycznie zapomnieć sama chemia jednym słowem:sorry: dlatego od początku wolałam bu kupić belcando za 4,30 a nie np pedigre pal za 3,70 bo różnica nie wielka a wiadomo zdrowsze ma żarcie choć nie powiem w dobie kryzysu zdarza się i zapodać puszkę czegoś tańszego nawet niż pedigre;-) i nic mu po tym nie jest:no:
Luandzia życzę aby wszystko poszło zgodnie z Twoimi planami;-) a jak Helenka teraz wagowo przybiera zgodnie z tym jak powinna?

Ostatnia edycja:
Do góry