reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Jestem już po spacerku i małych zakupkach. U nas też coś zaczęło się chmurzyć i wracając lekki kapuśniaczek popadała a muszę jeszcze skoczyć na pocztę nadać rzeczy które mi się sprzedały na allegro mam nadzieję że się nie rozpada na dobre:sorry: a do tego nic mi się nie chce i boli mnie brzuch bo wreszcie dostałam @ chociaż cieszę się bo już tydzień opóźnienia było.

a nie taniej w markecie?

Tylko że puszek tej firmy którą on jada nie ma w żadnym markecie:no: tylko w skleach zoologicznych.

Witam i ja z pracy tym razem,
jakaś bez zycia jestem ta pogoda mnie wykończy czuje się jakby ktoś wypompował ze mnie powietrze:confused2::eek:
A jeszcze musze wpasć do mojej siostry na imieninową kawke o właśnie córcia Cariocy Sabinka ma dzisiaj swoje pierwsze w życiu imieniny:-)

Anetasa widze że tez przyzwyczaiłas pieska do jednej karmy my tak mielismy z kotem kupowałam mu Whiskas i jak poxniej próbowałam mu podać coś innego to albo nie ruszył a jak sie juz skusił to wymiotował po kątach bądź miał rozwolnienie :sorry::rofl2: takie cwane kocisko no i chcac nie chcąc musiała dalej kupowac mu to co tolerował.

Luandzia????? czyzby to juz???

Monia a jak po rocznicy nic nie pisałaś?? A może ja przeoczyłam.:zawstydzona/y:

Hrudzia jak na horyzoncie -praca??? No i jak młody zdrowy już???

alez mam dzis dzien, wwwrrr~!!!!!!!!!! doslownie jak piatek 13tego:angry::angry: juz mnie glowa z tych nerwow rozbolala:wściekła/y::wściekła/y:

no wiem,ale pominelam odpowiedz:zawstydzona/y: tak jakos nie mam natchnienia na pisanie...

trzeba bylo tak od razu;-)

Donakat ja bym pojechała do GOSP-u i złoyła wniosek a razem głupia udała, że zapomniałam zaświadczenmia, doniosłabyś innym razem, a w niosek złożony juz byłby........

eee tam, nie da sie tak. i tak nie zlozylam dzis, bo...:angry::angry:to pieprzone zaswiadczenie mi wydali tylko na mnie, a pisalam wniosek an ans obojga. oczywsice nie spojrzalam od razu, dopeiro w gminie sie baka skapnela:wściekła/y::wściekła/y:
musze znow jezdzic. na szczesie termin jest nie do konca X a XI

Witam i ja z pracy tym razem,
jakaś bez zycia jestem ta pogoda mnie wykończy czuje się jakby ktoś wypompował ze mnie powietrze:confused2::eek:

niech maz podpompuje i sprawdzi, czy nie uchodzi:-p:-D;-):rofl2:

nie tesknijecie za mna, bo nie wiem, kiedy wpadne nastepnym razem:sorry:

no jak to nie wiesz kiedy? W czwartek i wkleisz zdjecie Waszego cacuszka i musimy koniecznie opic,co by interes sie krecil,a drzewa gumowe byly;-)

:-):-):-):-)
dzieki kochana;-), jak z wrazenia dam rade we wczwartek to sie obowiazkowo zamelduje:tak::tak:

monia, lecimy dzis do mamy, zeby pozalatwaic juz ostatecznie kupno ciagnika, a jest tego troche, wiec nie weim kiedy odsapne po wszystkim

zapomnialam dodac, z emoje dziecko padlo. nie bronialm jej, bo i tak by pwnie zasnela w drodze do mamy, a lepiej teraz, niz o 19

czesc nie rodze :no:nawet nie mam w najblizszym czasie takiego zamiaru pessar sciagna mi za tydzien ale bylam wczoraj u poloznej i dowiedzialam sie ze nie bedzie jej w przyszly weekend 7-8.11 wiec boje sie rozkrecac akcje porodowa bo moglabym akurat zaczac rodzic poza tym moja mama ma 7.11 impreze z okazji 50-tych urodzin wiec moze sie jeszcze zalapie no ale zobaczymy jak to bedzie moj maz umowil sie z polozna na srode w przyszlym tygodniu po poranniej kawie :sorry:
teraz staram sie lezec co nie bardzo mi wychodzi bo w sobote mialam taka wydzieline podbarwiona krwia i juz myslalam ze to ten czop ale na szczescie to nie bylo to
pozdrawiam

reklama
Anetasa widze że tez przyzwyczaiłas pieska do jednej karmy my tak mielismy z kotem kupowałam mu Whiskas i jak poxniej próbowałam mu podać coś innego to albo nie ruszył a jak sie juz skusił to wymiotował po kątach bądź miał rozwolnienie :sorry::rofl2: takie cwane kocisko no i chcac nie chcąc musiała dalej kupowac mu to co tolerował.

Nie no Mafi zeźre wszystko co mu damy;-) tylko to moje fanaberie bo akurat w karmie którą mu kupuję jest ok 60% samego mięsa + warzywa i takie tam a w tych dostępnych w marketach jak jest 20% to dużo o warzywach i innych składnikach można praktycznie zapomnieć sama chemia jednym słowem:sorry: dlatego od początku wolałam bu kupić belcando za 4,30 a nie np pedigre pal za 3,70 bo różnica nie wielka a wiadomo zdrowsze ma żarcie choć nie powiem w dobie kryzysu zdarza się i zapodać puszkę czegoś tańszego nawet niż pedigre;-) i nic mu po tym nie jest:no:
Luandzia życzę aby wszystko poszło zgodnie z Twoimi planami;-) a jak Helenka teraz wagowo przybiera zgodnie z tym jak powinna?

Ostatnia edycja:
Do góry