reklama
AsiaKC
Just mama
Witam - miałam mały odwyk od kompa ;-)
Fajne polarki w c&a - może sie wybiorę bo musze dla Pawła coś zakupić - ze wszystkeigo powyrastał
Chwilowo siedzimy w domu z Pawełkiem bo coś brzuszkowo jest nieteges od wczoraj. A Łukal z tatą na zajęciach się bawi :-) Za oknem plumka...
Fajne polarki w c&a - może sie wybiorę bo musze dla Pawła coś zakupić - ze wszystkeigo powyrastał
Chwilowo siedzimy w domu z Pawełkiem bo coś brzuszkowo jest nieteges od wczoraj. A Łukal z tatą na zajęciach się bawi :-) Za oknem plumka...
Za to u nas jest piękna pogoda-słoneczko i cieplutko - typowa polska złota jesień.Witam - miałam mały odwyk od kompa ;-)
A właśnie propos rewolucji brzuszkowo-jelitowych naszych maluszków- czy można podawać węgiel? Młody miał ostatnio sraczunię i teściowa rzuciła hasłem, żeby dać mu węgiel. I tak sie właśnie zastanawiałam
donkat
Fanka BB :)
witam!!!
uuufff, meczacy dzien mialam. dopieor co siadlam, zeby odsapnac
przynajmniej lodowke odmrozilam, bo juz szron an kuchnie wylazil.
znow musialam sprzatacjestem przerazona jak my szybko brudzimy w domu czy dlatego, ze teraz malo sie jest na dworze, a wieksozsc czasu spedzamy ejdnak w domu? pelno wiecznie kurzu, paprochow...codzinenie musz eodkurzac, a ja nie mam zwyczaju az tak szalec;-)
od tygodnia mnie lamie w ramionach i myslalam, z eto od zlego spania,a dzis rozwiazala zagadke: od grabienia lisci
Julitka sie juz kapie
juz sie domagalaa kapieli w duzej wannie, bo nie codziennie ja kapiemy, a po drugie to dobrze, bo nie spala w dzien, wiec sie orzezwi i dotrwa do wieczora
ooo, prypomnialas mi, ja tez musze sie umowic;-)
na jakie zajecia chodzi Lukasz?
u as bylo pochmurno, choc cieplo. oczywiscie jak wywiesilam pranie, to zaczelo padac, a jakze
Justyna, co lekarz powiedizal mamie?
uuufff, meczacy dzien mialam. dopieor co siadlam, zeby odsapnac
przynajmniej lodowke odmrozilam, bo juz szron an kuchnie wylazil.
znow musialam sprzatacjestem przerazona jak my szybko brudzimy w domu czy dlatego, ze teraz malo sie jest na dworze, a wieksozsc czasu spedzamy ejdnak w domu? pelno wiecznie kurzu, paprochow...codzinenie musz eodkurzac, a ja nie mam zwyczaju az tak szalec;-)
od tygodnia mnie lamie w ramionach i myslalam, z eto od zlego spania,a dzis rozwiazala zagadke: od grabienia lisci
Julitka sie juz kapie
juz sie domagalaa kapieli w duzej wannie, bo nie codziennie ja kapiemy, a po drugie to dobrze, bo nie spala w dzien, wiec sie orzezwi i dotrwa do wieczora
Właśnie udało mi się dodzwonić d do ortopedy- najbliższy termin na 25 listopada 2009
ooo, prypomnialas mi, ja tez musze sie umowic;-)
A Łukal z tatą na zajęciach się bawi :-) Za oknem plumka...
na jakie zajecia chodzi Lukasz?
Za to u nas jest piękna pogoda-słoneczko i cieplutko - typowa polska złota jesień.
u as bylo pochmurno, choc cieplo. oczywiscie jak wywiesilam pranie, to zaczelo padac, a jakze
Justyna, co lekarz powiedizal mamie?
AsiaKC
Just mama
No to się narobiłaś... u nas tata dziś na etacie.
Lukasz chodzi na zajęcia ogólnorozowjowe do klubu malucha - http://www.klucha.com.pl/
2x w tyg po godzinie, zajęcia są z rodzicami.
Chciałabym sprawdzić jeszcze jeden klubik blisko nas (ostatnio go wypatrzyłam dopiero) - www.logopedica.com.pl - zajęcia są dłuższe i w ich własnej sali.
No i czekamy na zebranie sie grupy miniprzedszkolaków tutaj - Bajkolandia
Wtedy zrezygnowałabym z innych zajęć.
W mojej okolicy do tej pory była straszna posucha jeśli chodzi o propozycje dla maluszków. Taki urok "starego" osiedla. Teraz się coś ruszyło to staram się korzystać.
No i w okolicach stycznia startujemy z zajęciami adaptacyjnymi w przedszkolu. Raz w tygodniu.
Paweł w jego wieku chodził na zabawy z angielskim ale Łukasz za słabo mówi żeby mu mieszać jeszcze z innym językiem. Dlatego poczekamy jeszcze aż się rozkręci w naszym ojczystym. Choć jestem pewna, że by mu się podobało
Lukasz chodzi na zajęcia ogólnorozowjowe do klubu malucha - http://www.klucha.com.pl/
2x w tyg po godzinie, zajęcia są z rodzicami.
Chciałabym sprawdzić jeszcze jeden klubik blisko nas (ostatnio go wypatrzyłam dopiero) - www.logopedica.com.pl - zajęcia są dłuższe i w ich własnej sali.
No i czekamy na zebranie sie grupy miniprzedszkolaków tutaj - Bajkolandia
Wtedy zrezygnowałabym z innych zajęć.
W mojej okolicy do tej pory była straszna posucha jeśli chodzi o propozycje dla maluszków. Taki urok "starego" osiedla. Teraz się coś ruszyło to staram się korzystać.
No i w okolicach stycznia startujemy z zajęciami adaptacyjnymi w przedszkolu. Raz w tygodniu.
Paweł w jego wieku chodził na zabawy z angielskim ale Łukasz za słabo mówi żeby mu mieszać jeszcze z innym językiem. Dlatego poczekamy jeszcze aż się rozkręci w naszym ojczystym. Choć jestem pewna, że by mu się podobało
monia_l
Wrześniowe mamy'07
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Na którymś z kanałów dla dzieci, chyba na mini mini, też tak rysują
reklama
pieknie
to chyba inny kanał, bo mam go często włączonego i nie widziałam czegoś takiego tamNa którymś z kanałów dla dzieci, chyba na mini mini, też tak rysują
Podziel się: