reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Tez myslalam,ze ktos wpadnie,a tu cisza. Pogadalam troche z Harsh. U nich wszystko dobrze:-)
Witam z rańca.
Młody raczył nie za dobrze dziś spać w nocy, obudził sie po 2 i wariował, nie chciał dalej spać, jak wypił jedną porcję wody zaraz wołał drugą, wstawał, krzyczał, wołał jeśc................
Nasze dzieci sa coraz większe i potrzebują niby więcej jedzenia a u nas jest odwrotnie, bardzo malo mi jada na kolację i własnie tu moim zdaniem jest przyczyna takich nocek.......
Wczoraj zjadł 4 gryzy chlebka i żółtko.. nic więcej nie chciał, popił herbatką i to wsjo................ a potem kurna w brzuchu mu burczy i przez ten głód się budzi............... nie wiem co mam robić, czy jak kaczkę faszerować........
Zaraz zrobię cos niedobrego, włączę mu bajki i pójdę dalej się zdrzemnąć.
Dziś piekna pogoda się zapowiada
Młody raczył nie za dobrze dziś spać w nocy, obudził sie po 2 i wariował, nie chciał dalej spać, jak wypił jedną porcję wody zaraz wołał drugą, wstawał, krzyczał, wołał jeśc................
Nasze dzieci sa coraz większe i potrzebują niby więcej jedzenia a u nas jest odwrotnie, bardzo malo mi jada na kolację i własnie tu moim zdaniem jest przyczyna takich nocek.......
Wczoraj zjadł 4 gryzy chlebka i żółtko.. nic więcej nie chciał, popił herbatką i to wsjo................ a potem kurna w brzuchu mu burczy i przez ten głód się budzi............... nie wiem co mam robić, czy jak kaczkę faszerować........
Zaraz zrobię cos niedobrego, włączę mu bajki i pójdę dalej się zdrzemnąć.
Dziś piekna pogoda się zapowiada
Witam się i ja
Agulka, mój Młody tez jakoś niespokojnie spał i zebrało mu się na mówienie przez sen- najpierw popłakał troszkę, później jechał autem, na końcu kogoś sobie ustawiał i mówił " tu tu tu" a w końcu uwiesił się na szyi i zasnął.
A tak ogólnie to M w domku i mały oczywiście przeszczęśliwy:-) ( nawet za mną tak nie płaczęjak wychodzędo pracy jak za M); jutro kolejne godziny jazdy, w piatek lekarz i ogólnie cały czas mam jakis stresujacy czas:-( i niespokojna chodzę- masakra.
Justyna, pozdrów przy okazji od nas Harsh.
Agulka, mój Młody tez jakoś niespokojnie spał i zebrało mu się na mówienie przez sen- najpierw popłakał troszkę, później jechał autem, na końcu kogoś sobie ustawiał i mówił " tu tu tu" a w końcu uwiesił się na szyi i zasnął.
A tak ogólnie to M w domku i mały oczywiście przeszczęśliwy:-) ( nawet za mną tak nie płaczęjak wychodzędo pracy jak za M); jutro kolejne godziny jazdy, w piatek lekarz i ogólnie cały czas mam jakis stresujacy czas:-( i niespokojna chodzę- masakra.
Justyna, pozdrów przy okazji od nas Harsh.
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Witam i ja. Jestem wykończona. Wyeliminowaliśmy Maciusiowi bajki i musimy go non stop czymś zajmować
ktoś oglądał wczoraj DDTVNWitam i ja. Jestem wykończona. Wyeliminowaliśmy Maciusiowi bajki i musimy go non stop czymś zajmować
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
No właśnie nie oglądałam. Wczoraj powiedziałam o tym pomyśle rodzicom i oni mi opowiedzieli, o czym mówili w tym programie. W sumie nic nowego, już dawno zdawałam sobie sprawę, że dzieci do 3. r. ż. nie powinny wcale oglądać tv, ale to był jedyny moment, kiedy mogłam tak naprawdę chwilę odsapnąć.ktoś oglądał wczoraj DDTVN
Witam wreszcie i ja! U nas pogoda do bani szaro buro ale na szczęście nie pada.Byłyśmy z młodą na zakupach i wracając wstąpiłyśmy do znajomej do kwiaciarni po stroiki na groby i pękło 150zł a gdzie reszta jeszcze ani jednego znicza nie mam Mam nadzieję że dziś nam naprawią samochód i będę mogła pojechać po znicze do l'eclerca popołudniu bo jakoś nie specjalnie wyobrażm sobie mała, wózek znicze i ja spacerkiem do domu
Ostatnia edycja:
reklama
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Amoja niunka wogole nie interesuje sie telewizorem nie oglada bajek,programow dla dzieci no nic.Czasami wzrok zawiesi na jakims programie muzycznym bo lubi ogladac jak inni spiewaja i tylko tyle.
Anetasa u nas juz nie ma spania w dzien.Jakos nie idzie ja ululacAle o 19 nie mam juz dzieciaka
Anetasa u nas juz nie ma spania w dzien.Jakos nie idzie ja ululacAle o 19 nie mam juz dzieciaka
Podziel się: