reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam z rańca.

Młody raczył nie za dobrze dziś spać w nocy, obudził sie po 2 i wariował, nie chciał dalej spać, jak wypił jedną porcję wody zaraz wołał drugą, wstawał, krzyczał, wołał jeśc................

Nasze dzieci sa coraz większe i potrzebują niby więcej jedzenia a u nas jest odwrotnie, bardzo malo mi jada na kolację i własnie tu moim zdaniem jest przyczyna takich nocek.......
Wczoraj zjadł 4 gryzy chlebka i żółtko.. nic więcej nie chciał, popił herbatką i to wsjo................ a potem kurna w brzuchu mu burczy i przez ten głód się budzi............... nie wiem co mam robić, czy jak kaczkę faszerować........

Zaraz zrobię cos niedobrego, włączę mu bajki i pójdę dalej się zdrzemnąć.

Dziś piekna pogoda się zapowiada

Witam się i ja
Agulka, mój Młody tez jakoś niespokojnie spał i zebrało mu się na mówienie przez sen- najpierw popłakał troszkę, później jechał autem, na końcu kogoś sobie ustawiał i mówił " tu tu tu" a w końcu uwiesił się na szyi i zasnął.
A tak ogólnie to M w domku i mały oczywiście przeszczęśliwy:-) ( nawet za mną tak nie płaczęjak wychodzędo pracy jak za M:sorry:); jutro kolejne godziny jazdy, w piatek lekarz i ogólnie cały czas mam jakis stresujacy czas:-( i niespokojna chodzę- masakra.
Justyna, pozdrów przy okazji od nas Harsh.

:-D:-D:-D:-D ktoś oglądał wczoraj DDTVN:-p:sorry::sorry::sorry:
No właśnie nie oglądałam. Wczoraj powiedziałam o tym pomyśle rodzicom i oni mi opowiedzieli, o czym mówili w tym programie. W sumie nic nowego, już dawno zdawałam sobie sprawę, że dzieci do 3. r. ż. nie powinny wcale oglądać tv, ale to był jedyny moment, kiedy mogłam tak naprawdę chwilę odsapnąć. :sorry::-p

Witam wreszcie i ja! U nas pogoda do bani szaro buro ale na szczęście nie pada.Byłyśmy z młodą na zakupach i wracając wstąpiłyśmy do znajomej do kwiaciarni po stroiki na groby i pękło 150zł:wściekła/y: a gdzie reszta :eek: jeszcze ani jednego znicza nie mam :no: Mam nadzieję że dziś nam naprawią samochód i będę mogła pojechać po znicze do l'eclerca popołudniu bo jakoś nie specjalnie wyobrażm sobie mała, wózek znicze i ja spacerkiem do domu:no:

Ostatnia edycja:
reklama
Amoja niunka wogole nie interesuje sie telewizorem:no: nie oglada bajek,programow dla dzieci no nic.Czasami wzrok zawiesi na jakims programie muzycznym bo lubi ogladac jak inni spiewaja i tylko tyle.

Anetasa u nas juz nie ma spania w dzien.Jakos nie idzie ja ululac:no:Ale o 19 nie mam juz dzieciaka:-D

Do góry