reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam!!!

alescie sie wczoraj rozpisaly:szok::szok::szok:

gotuje zupke

lece w koncu do GOSP

wieczorem ejdziemy do mamy, zeby jutro pozalatawiac sprawy z autem i jeszcze we czwartek je przyporwadzic

slonko dzis u nas na zmaine z chmurami

w nocy grasowal u nas jeszcze komar:szok:o tej porze roku:szok: ugryzl mnie w palec:crazy:
nad ranem za to zmeinila go mucha:angry:

Lukasz chodzi na zajęcia ogólnorozowjowe do klubu malucha - http://www.klucha.com.pl/
2x w tyg po godzinie, zajęcia są z rodzicami.

ja wynalazlam u nas takie zjaecia, ale czkema na przyplyw pieneidzy:-(

Witam się o poranku już po kawce. U nas za oknem niby słonko ale widzę że wieje:crazy: mimo to zaraz zabieram się z młodą na jakieś małe zakupki no i musimy skoczyć do zoologicznego do miasta po puszki dla psa bo tam za jedną płacę 4,30 a w naszym osiedlowym zoologicznym za tą samą puszkę muszę dać 7,50:szok::wściekła/y: jedyny plus tej wyprawy to to że tam w mieście mają masę zwierzątek i mała czuje się jak w bajce:-) Miłego dnia!

Witajcie!
ja już po spacerku doprzedszkolnym :-)
Złota Polska u nas nastała :-D

Zupka się gotuje, ja się relaksuję - pieknie jest :tak:

A rysowanie piaskiem niesamowite!!!

wkur.... sie totalnie:angry::angry::angry:
wybieam sie do tego GOPSu a tu sie okazuje, ze zgubilam zaswiadczenie o dochodach:angry::angry:musze jechac do miasta a potem do gminy, ato sa dwa rozne kierunki:wściekła/y::wściekła/y:

Witam się o poranku już po kawce. U nas za oknem niby słonko ale widzę że wieje:crazy: mimo to zaraz zabieram się z młodą na jakieś małe zakupki no i musimy skoczyć do zoologicznego do miasta po puszki dla psa bo tam za jedną płacę 4,30 a w naszym osiedlowym zoologicznym za tą samą puszkę muszę dać 7,50:szok::wściekła/y: jedyny plus tej wyprawy to to że tam w mieście mają masę zwierzątek i mała czuje się jak w bajce:-) Miłego dnia!

a nie taniej w markecie?

Witajcie!
ja już po spacerku doprzedszkolnym :-)
Złota Polska u nas nastała :-D

Zupka się gotuje, ja się relaksuję - pieknie jest :tak:

a jak zdrowko?

A ja z kafką. I czekam az Janusz zdzwoni z meldunkiem

wczoraj pytalam o zdrowie mamy:sorry:

Witam i ja z kawką.
Młody leży w łózku i po 1 min przychodzi mówiąc: juś się wypałem. teraz kula sie jeszcze
Dzis obudził sie przed 5 , ale zapodałam mu nie jak zawsze wode tylko tym razem soczek cieplutki, może w brzuszku mu zrobiło się fajnie i usnął ( z nami już) wstalismy o 6:30

Dobrze, że obiad juz mam prawie gotowy, tz tylk zieniaki ugotować jeszcze, bo nam wode ukradli............

Donakat ja bym pojechała do GOSP-u i złoyła wniosek a razem głupia udała, że zapomniałam zaświadczenmia, doniosłabyś innym razem, a w niosek złożony juz byłby........

U nas brzydka pogoda, pada i pada kapuśniaczek.............. i wogóle bleeeeeeeeeee na dworze

Luadzia chyab wczoraj miała miec to coś ściągnięte............. może już Helenką się cieszą

reklama
Do góry