Baby First - ten program:-)Na którymś z kanałów dla dzieci, chyba na mini mini, też tak rysują
reklama
donkat
Fanka BB :)
witam!!!
alescie sie wczoraj rozpisaly
gotuje zupke
lece w koncu do GOSP
wieczorem ejdziemy do mamy, zeby jutro pozalatawiac sprawy z autem i jeszcze we czwartek je przyporwadzic
slonko dzis u nas na zmaine z chmurami
w nocy grasowal u nas jeszcze komaro tej porze roku ugryzl mnie w palec
nad ranem za to zmeinila go mucha
ja wynalazlam u nas takie zjaecia, ale czkema na przyplyw pieneidzy:-(
alescie sie wczoraj rozpisaly
gotuje zupke
lece w koncu do GOSP
wieczorem ejdziemy do mamy, zeby jutro pozalatawiac sprawy z autem i jeszcze we czwartek je przyporwadzic
slonko dzis u nas na zmaine z chmurami
w nocy grasowal u nas jeszcze komaro tej porze roku ugryzl mnie w palec
nad ranem za to zmeinila go mucha
Lukasz chodzi na zajęcia ogólnorozowjowe do klubu malucha - http://www.klucha.com.pl/
2x w tyg po godzinie, zajęcia są z rodzicami.
ja wynalazlam u nas takie zjaecia, ale czkema na przyplyw pieneidzy:-(
Witam się o poranku już po kawce. U nas za oknem niby słonko ale widzę że wieje mimo to zaraz zabieram się z młodą na jakieś małe zakupki no i musimy skoczyć do zoologicznego do miasta po puszki dla psa bo tam za jedną płacę 4,30 a w naszym osiedlowym zoologicznym za tą samą puszkę muszę dać 7,50 jedyny plus tej wyprawy to to że tam w mieście mają masę zwierzątek i mała czuje się jak w bajce:-) Miłego dnia!
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
A ja z kafką. I czekam az Janusz zdzwoni z meldunkiem
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Doti, Luandzia zameldować jak brzuszki??
A ja mam luz z obiadem,bo mam sos do spagetti od soboty więc tylko kluski muszę ugotować:-)
A ja mam luz z obiadem,bo mam sos do spagetti od soboty więc tylko kluski muszę ugotować:-)
donkat
Fanka BB :)
wkur.... sie totalnie
wybieam sie do tego GOPSu a tu sie okazuje, ze zgubilam zaswiadczenie o dochodachmusze jechac do miasta a potem do gminy, ato sa dwa rozne kierunki
a nie taniej w markecie?
a jak zdrowko?
wczoraj pytalam o zdrowie mamy
wybieam sie do tego GOPSu a tu sie okazuje, ze zgubilam zaswiadczenie o dochodachmusze jechac do miasta a potem do gminy, ato sa dwa rozne kierunki
Witam się o poranku już po kawce. U nas za oknem niby słonko ale widzę że wieje mimo to zaraz zabieram się z młodą na jakieś małe zakupki no i musimy skoczyć do zoologicznego do miasta po puszki dla psa bo tam za jedną płacę 4,30 a w naszym osiedlowym zoologicznym za tą samą puszkę muszę dać 7,50 jedyny plus tej wyprawy to to że tam w mieście mają masę zwierzątek i mała czuje się jak w bajce:-) Miłego dnia!
a nie taniej w markecie?
Witajcie!
ja już po spacerku doprzedszkolnym :-)
Złota Polska u nas nastała
Zupka się gotuje, ja się relaksuję - pieknie jest
a jak zdrowko?
A ja z kafką. I czekam az Janusz zdzwoni z meldunkiem
wczoraj pytalam o zdrowie mamy
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
no wiem,ale pominelam odpowiedz tak jakos nie mam natchnienia na pisanie...wczoraj pytalam o zdrowie mamy
Witam i ja z kawką.
Młody leży w łózku i po 1 min przychodzi mówiąc: juś się wypałem. teraz kula sie jeszcze
Dzis obudził sie przed 5 , ale zapodałam mu nie jak zawsze wode tylko tym razem soczek cieplutki, może w brzuszku mu zrobiło się fajnie i usnął ( z nami już) wstalismy o 6:30
Dobrze, że obiad juz mam prawie gotowy, tz tylk zieniaki ugotować jeszcze, bo nam wode ukradli............
Donakat ja bym pojechała do GOSP-u i złoyła wniosek a razem głupia udała, że zapomniałam zaświadczenmia, doniosłabyś innym razem, a w niosek złożony juz byłby........
U nas brzydka pogoda, pada i pada kapuśniaczek.............. i wogóle bleeeeeeeeeee na dworze
Luadzia chyab wczoraj miała miec to coś ściągnięte............. może już Helenką się cieszą
Młody leży w łózku i po 1 min przychodzi mówiąc: juś się wypałem. teraz kula sie jeszcze
Dzis obudził sie przed 5 , ale zapodałam mu nie jak zawsze wode tylko tym razem soczek cieplutki, może w brzuszku mu zrobiło się fajnie i usnął ( z nami już) wstalismy o 6:30
Dobrze, że obiad juz mam prawie gotowy, tz tylk zieniaki ugotować jeszcze, bo nam wode ukradli............
Donakat ja bym pojechała do GOSP-u i złoyła wniosek a razem głupia udała, że zapomniałam zaświadczenmia, doniosłabyś innym razem, a w niosek złożony juz byłby........
U nas brzydka pogoda, pada i pada kapuśniaczek.............. i wogóle bleeeeeeeeeee na dworze
Luadzia chyab wczoraj miała miec to coś ściągnięte............. może już Helenką się cieszą
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Dokładnie. My nie mamy kablówki, więc Maciuś tylko u moich rodziców takie cuda ogląda. ;-)Baby First - ten program:-)
Monia, kupiłaś kurtkę Mateuszkowi? Ja kupiłam jednak tą pomarańczową. Ładna. :-)
Podziel się: