reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Melduje się i ja.
Adaś zrobił pobudkę jak zawsze czyli po nowemu o 5............ i też wołaj jeść, pić, kupę i wszystko na raz, bo wstać chciał.............
Człowiek nie wyspany to człowiek wściekły.........

Aneta miło odczuć, że post nie był bardzo smutny.....

Majandra, Monia to wychodzi na to, że będą dzieci miały te same kurtale................ ale to nie wazne, ważne by ciepło i ładnie im w nich było

Gagulec nie masz wsparcia w wyrwaniu chwasta to my Cie tu pełna gębą popieramy, działaj kobitko, działaj............ bo to cholerstwo trzeba wyrywać
A czego chciała ta kobiet? Jesli możesz napisać.

Jestem, myślalam,ze na spokojnie usioade,a tu dupa, klops
Zupa dla mamy sie pichci, musze szybko uyc wlosy i na gwalty rety jechac do mamy,bo ma przyjsc lekarz i musze troche chalupe jej ogarna,bo ona nie ma sil,a jeszcze gadam z S kuzynka, ktora slubowala w kwietniu i wlasnie wyczaila,ze maz ja zdradza:szok: Normalnie w szoku jestem

Zupa dla mamy sie pichci, musze szybko uyc wlosy i na gwalty rety jechac do mamy,bo ma przyjsc lekarz i musze troche chalupe jej ogarna,bo ona nie ma sil,a jeszcze gadam z S kuzynka, ktora slubowala w kwietniu i wlasnie wyczaila,ze maz ja zdradza:szok: Normalnie w szoku jestem
znów poniedziałek zaczynasz na "wariata":confused::confused::confused:

Na moich aukcjach coś się ruszyło, dzis koniec i na razie zarobiłam tylko 30zł, ale dobre i tyle:tak:

Dzwonił przed chwila facet z firmy u której zamawialiśmy grzejnik do łazienki, jutro go w końcu wysyła:tak::-):-):-):-):-) okres oczekiwania to około 6 tyg :confused: w tym tygodniu mija 4 tydzień więc się bardzo cieszę

reklama
Gagulec nie masz wsparcia w wyrwaniu chwasta to my Cie tu pełna gębą popieramy, działaj kobitko, działaj............ bo to cholerstwo trzeba wyrywać
A czego chciała ta kobiet? Jesli możesz napisać.
Agulka, wydzwaniają z firm windykacyjnych bo chwast związał się z Providentem i go nie spłacał wiec go ścigają. A że podał numer kontaktowy nasz domowy to wydzwaniają mimo upominania- następnym razem postraszę ich policją i oskarżeniem o stręczycielstwo:cool2:

A jak siew kurzę to kupie Randap i sprawdze jego skutecznosć:-D:-D:-D

W takim razie pytanie czy przed ślubem był wierny?

znów poniedziałek zaczynasz na "wariata":confused::confused::confused:

Na moich aukcjach coś się ruszyło, dzis koniec i na razie zarobiłam tylko 30zł, ale dobre i tyle:tak:
Agulka, 30 zł dobre na rozgrzewkę

Do góry