justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Aneta, Aneta... mam nadzieje,ze intensywnie godzicie sie i dlatego Cie nie ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pisałam do Niej sms-ka i mówiła, że nie jest za dobrze i że da znac jutroAneta, Aneta... mam nadzieje,ze intensywnie godzicie sie i dlatego Cie nie ma
Odwioze S, upewnie sie,ze nie wroci;-), nastawie zupke dla mamy i usiade z Wami na kawke,a tak 12-13 do mamy pojade. Ale na noc wracampiszesz że na kawke do nas wpadniesz i że do mamy jedziesz to pomysłam,....................
no i teraz juz wiem jaki masz plan dnia, więc postaram sie wcisnąć na wirtualna kawke z Tobą i innymiOdwioze S, upewnie sie,ze nie wroci;-), nastawie zupke dla mamy i usiade z Wami na kawke,a tak 12-13 do mamy pojade. Ale na noc wracam
Gagulec melduje się posłusznieEDIT: Meldować się, dziewczyny. Ale już;-)
no więc się melduję z kawką w ręce;-)Witam z rana. Jestem cała połamana, bo Maciuś o 4 obudził się niby głodny i jakoś z nami do 5:40 pospał, dostał mleko i do 7 pospał ze mną. Pogoda paskudna. Mam nadzieję, że jutro będzie ładniej, bo chcę jechać z małym kupić w końcu mu kurtkę na zimę.
EDIT: Meldować się, dziewczyny. Ale już;-)
Właśnie chyba po tą jedziemy, bo mama mi też o niej mówiła.C&A bo ostatnio widziałam fajną na wystawie i kosztowała jakoś 55zł