reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

dzis bedac u tej kuzynki P zgadalismy sie o bajkach dla dzieci, bo ona chciala nam pozyczyc duzo plyt dla Jultiki po synku. my jej mowimy, ze nie trzeba, bo Julitka prawie nie oglada bajek, z eogladala Reksia, ale jako ze wszczynala histerie, gdy sie konczylo, to jej przestalismy puszczac. na to ona zdziwiona: no cos Ty???:szok::szok::szok: to ja specjalnie wlaczalam jedna za druga, zeby miec chwile wolna i jak chcial wiecej, to sie cieszylam:-D:-D:-D:cool:

reklama
dzis bedac u tej kuzynki P zgadalismy sie o bajkach dla dzieci, bo ona chciala nam pozyczyc duzo plyt dla Jultiki po synku. my jej mowimy, ze nie trzeba, bo Julitka prawie nie oglada bajek, z eogladala Reksia, ale jako ze wszczynala histerie, gdy sie konczylo, to jej przestalismy puszczac. na to ona zdziwiona: no cos Ty???:szok::szok::szok: to ja specjalnie wlaczalam jedna za druga, zeby miec chwile wolna i jak chcial wiecej, to sie cieszylam:-D:-D:-D:cool:
róznie rózni sobie radzą:cool:

Ja ogladam zegarki,ale S tez upomina sie o ciepla dupke w lozku:-D
Jutro musze o 8 S zawiezc do pracy, blee Mam nadzieje,ze mgly nie bedzie,a kole poludnia do mamy jade. Ugotowalam dla nas i Janusza kapusniaczek (1 raz w zyciu) a mamie machne brokulowa, delikatna.
Ale i tak zagladne z kawka

Ja ogladam zegarki,ale S tez upomina sie o ciepla dupke w lozku:-D
Jutro musze o 8 S zawiezc do pracy, blee Mam nadzieje,ze mgly nie bedzie,a kole poludnia do mamy jade. Ugotowalam dla nas i Janusza kapusniaczek (1 raz w zyciu) a mamie machne brokulowa, delikatna.
Ale i tak zagladne z kawka
laptopa bierzesz ze soba do mamy??????????

reklama
Do góry