reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

wiitam!!!

pogoda do bani:crazy:
az sie zyc odechciewa:crazy:

a ja mam tyle prania:szok::szok:gdzie ma to schnac, na tej zgniliznie??

wczorj bylismy u Bartusia, ma niecale 2m-ce i juz okrecil sobie rodzicow wokol palca;-):-)

zlozylyscie juz wnioksi o zasilek rodzinny? zbieram sie, zbieram i zebrac nie moge. mialam jechac dzis, ale chyba odloze to na poniedzialek:zawstydzona/y::sorry::szok:

jutro idzie do babci na noc.... w końcu obiecane od kilku lat..... ale tfu tfu bo do jutra jeszcze dużo czasu

trzymam kciuki;-)

moje dziecko dziś znów łaskawie dało pospać ale tym razem z prostej przyczyny:zawstydzona/y: tatuś przed wyjściem dał jej farbki i blok do malowania więc mój mały Picasso dzielnie trenował;-) na szczęście nic oprócz ławy w dużym pokoju nie ucierpiało:no: Miłego dnia dziewczyny:-)

oooo, podziwiam. ja jeszcze niunice farbek nie pokazywalam, a to z prostej przyczyny: boje sie:zawstydzona/y:. musze jakos to zorganizowac i sprobujemy

pisałam wam o mojej kuzynce, no i po 4 tyg czekania na wynik wczoraj dostala wiadomosc ze wsztstko ok ze bedzie synek:-):-):-):-):-) ale co sie nadenerwowala to jej...

milego dnia

:-):-):-)

ja już prawie posprzątałam, obiadek przyszykowany jeszcze tylko ciasto jakies upiekę i mam wolne na dziś:tak:

monia, jakiegos powera chyba dostalas;-)

my z D z okazji naszej 5 rocznicy wybieramy sie do kina(jeszcze nie byliśmy razem w kinie:sorry:):-):-):-)

a kiedy dokladnie Wasze swieto?

Wlasnie S dzwonil,ze zjedzie na noc. Pelnia szczescia:dry:

jaK JA lubie Twoj zachwyt;-):rofl2:

Wczoraj jka bylam mamie po cos na glowe to weszlam do lumpka i kupila sobie za 11zl wydaje mi sie,ze nowki spodnie cos takiego (chodzi mi o firme i kolor, sa co prawda do pasa, typowe damskie,ale idealnie leza i super nogawka, waska,ale nie taka obcisla rurka) SALE jeans .. Diesel Industry W32 L30 32/30 (787863760) - Aukcje internetowe Allegro.

fajnie Ci sie trafilo:tak::tak:

Witam jakieś 30 minut temu wróciłam z aerobiku i padam , wykończona jestem...

to chyba TYLKO dla zdrowia, bo przeciez nie dal figury?:eek:

ja bym chetnie znow pochodzila na fitness, ale coz, nie mam nianki do malej:-(

:zawstydzona/y::no::no::no:
właśnie mnie D poinformował że zamrażarka która stoi w spiżarce cała sie rozmroziła:wściekła/y:tzn. nie sama wczoraj jak brałam truskawki i młody był ze mną to chyba wcisnął jakiś guziczek wyłańczający mrożenie i wszystkie moje owoce na zimę poszły sie j....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

oj Monia, wspolczuje z calego serca:-:)-:)-(
ja tak mysle,ze moja niunka pod tym wzgledem to dokuczna nie ejst, ona w inny spoosb nam daje popalic

tym bardziej że dziś mi przyjeżdża grupa francuzó:szok:

wow, fajooowo!!! tylko tam uwazaj na ich zaloty:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Dzień dobry
Nie mam kompletnie nastroju na nic- za oknem ciemno i pada deszcz. Porażka
Poza tym M mi zaczyna działać niesamowicie na nerwy:wściekła/y:
A teraz ide do pracy bo wczoraj miałam wolne i muszę nadrobić dzień:shocked2:

chyba sie odzywczailas od faceta w domu;-)

reklama
zlozylyscie juz wnioksi o zasilek rodzinny? zbieram sie, zbieram i zebrac nie moge. mialam jechac dzis, ale chyba odloze to na poniedzialek:zawstydzona/y::sorry::szok:

oooo, podziwiam. ja jeszcze niunice farbek nie pokazywalam, a to z prostej przyczyny: boje sie:zawstydzona/y:. musze jakos to zorganizowac i sprobujemy

Co do wniosku to u mnie M się tym zajmuje ale z tego co wiem to już złożył:tak: A czemu boisz się pokazać farby małej:eek: u nas to ostatnio hit:tak: a co do francuzów to spokojnie jakoś nie w moim typie są ja bardziej wymiękam na widok południowców;-)

DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM
Dzień dobry

wiitam!!!

Ja jeszcze nie złożyłam i szczerze mówiąc zastanawiam sie czy w ogóle składać, bo nam dochód przekracza te nieszczęsne 504 zł:szok:

Mojego Małego nie interesują:sorry: farbki wiec są rzucone w kąt:cool2:

Donkat, odzwyczajenie swoja drogą- ale jestem zdania , że skoro tak strasznie tęskni za dzieckiem jak jest poza domem , to w momencie kiedy jest juz w domu to niech ten czas spedza w domu, z rodziną a nie jednego dnia zapierdziela do garażu podkurzyć auto po raz drugi w tygodniu (gdzie nawet nie zdażył ubrudzić), a jak nie to tylko ja za drzwi a on Damiana podrzuca babce i spierdziela do szwagra, przyjdzie na obiad ,położy siena łóżku i jeszcze woła o obsługę- Gagus zrób mi kawke ( w momwncie gdy jestem zajęta bo naprawiam jego laptopa). Pomijam że wczoraj czułam sie jakby mnie ktos przez 100 dup przeciagnął i miałam jeszcze miałam w planie jeszcze porobic pare rzeczy liczac na pomoc a tu dupa zimna, po obiedzie zas poleciał do Szwagra i wrócił o 19 z propozycjaczy robimy ( czyt. zrobisz) pzze na kolację:szok::szok::szok::szok:Myślałam, ze go rozszarpię.
Za to dzisiaj poszedł z Małym do lekarza i juz stękał, ze z Damianem to strach gdziekolwiek wychodzić:-D:-D:-D bo nie usiedzi 5 minut na miejscu- Niech zobaczy jak to jest:laugh2:

A czemu boisz się pokazać farby małej:eek: u nas to ostatnio hit:tak:

boje sie, ze nie ograne tego zywiolu w polaczeniu z farbami:zawstydzona/y:
tak jak pisalam, musz eise dobrze do tego przygotowac

Dzień dobry

Donkat, odzwyczajenie swoja drogą- ale jestem zdania , że skoro tak strasznie tęskni za dzieckiem jak jest poza domem , to w momencie kiedy jest juz w domu to niech ten czas spedza w domu, z rodziną a nie jednego dnia zapierdziela do garażu podkurzyć auto po raz drugi w tygodniu (gdzie nawet nie zdażył ubrudzić), a jak nie to tylko ja za drzwi a on Damiana podrzuca babce i spierdziela do szwagra, przyjdzie na obiad ,położy siena łóżku i jeszcze woła o obsługę- Gagus zrób mi kawke ( w momwncie gdy jestem zajęta bo naprawiam jego laptopa). Pomijam że wczoraj czułam sie jakby mnie ktos przez 100 dup przeciagnął i miałam jeszcze miałam w planie jeszcze porobic pare rzeczy liczac na pomoc a tu dupa zimna, po obiedzie zas poleciał do Szwagra i wrócił o 19 z propozycjaczy robimy ( czyt. zrobisz) pzze na kolację:szok::szok::szok::szok:Myślałam, ze go rozszarpię.
Za to dzisiaj poszedł z Małym do lekarza i juz stękał, ze z Damianem to strach gdziekolwiek wychodzić:-D:-D:-D bo nie usiedzi 5 minut na miejscu- Niech zobaczy jak to jest:laugh2:

no niestety. kobieta siedzis w domu sama to oczekuje po poworcie meza pomocy, zaintereswoaania, zaanagazowanai, a oni maja to w nosie:-:)-(

zapomnialam sie "pochwalic", ze przedwoczrajszej nocy zalalo nam pol domu:szok:. nastawilam pralke na noc, jak zawsze zreszta. tesciu budzi nas po 5rano, ze woda wyciekla. cala lazienka i maly pokoj w wodzie. dywan sie "suszy" na tej wilgoci. panele delikatniutko spuchly:crazy:

:zawstydzona/y::no::no::no:

Justyna co się stało???

właśnie mnie D poinformował że zamrażarka która stoi w spiżarce cała sie rozmroziła:wściekła/y:tzn. nie sama wczoraj jak brałam truskawki i młody był ze mną to chyba wcisnął jakiś guziczek wyłańczający mrożenie i wszystkie moje owoce na zimę poszły sie j....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Monia pozostaje ugotować z nich kompoty i w słoiki:tak:
Witam o poranku:-) za oknem jakby jeszcze noc była:eek: a w związku z tym najchętniej weszłabym pod kołderkę i zasnęła:sorry: muszę sobie zaraz walnąć mocną kawę na przebudzenie;-) tym bardziej że dziś mi przyjeżdża grupa francuzó:szok:

Czy szalała? W sumie to nie szczególnie:sorry: po 21 załadowała sie do swojego pokoju wprowadziła cały swój zwierzyniec do łóżka swoją drogą to jeszcze trochę a dla niej miejsca w tym łóżku zabraknie:-D oznajmiła że kładzie towarzystwo spać więc zapytałam czy ona też powiedziała że tak zrobiłą mi papa no i kładła to towarzystwo jeszcze przez godzinę:wściekła/y: na szczęście sama nie wychodziła z łóżka ani nas do niczego nie potrzebowała więc w sumie luzik;-)

Co się dzieje? Może się wygadaj a my spróbujemy coś podpowiedzieć:sorry:

Nie zazdroszczę:no: ale wniosek jeden mi sie nasuwa że mimo iż te nasze dzieciaki już niby takie duże ale nadal trzeba mieć przy nich oczy dookoła głowy:sorry:;-):tak:

Miłego dnia wszystkim życzę i mam nadzieję że będziecie dziś tu do mnie zaglądać:-)
u nas minuty dzieci nie wysiedzą w łóżkach:no:
Witam jakieś 30 minut temu wróciłam z aerobiku i padam , wykończona jestem...

Widzę że całe tłumy tu dzisiaj przesiadują ja rozumiem Justynę że jej mąż wpadł więc wszystko jasne a pozostałe gdzie są ?????

Aneta jak młoda???szaleje?

Monia sex-owna bielizna na jutrzejszy wieczór przygotowana??

Agulka nareszcie Twoje kominy stawiają bo ja to się tej parapetówki doczekać nie mogę ;-)? Jak główka?

Luandzia jak ta Twoja ciąża szybko zleciła:cool2: szok
.
;
;

EDIT: Dobranoc
Aerobik - słonko - dla zdrowia oczywiście by kości się nie zastały, prawda:sorry:
Ja też miałąm zamiar chodzić, ale ostatnio przez budowę J wraca między 20 a 21, a zajęcia są o 19:30:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale w przyszłym roku będę chodzić juz w nowym mieście:tak::-D
wiitam!!!

pogoda do bani:crazy:
az sie zyc odechciewa:crazy:
u nas pochmurnie , ale sucho
a ja mam tyle prania:szok::szok:gdzie ma to schnac, na tej zgniliznie??

wczorj bylismy u Bartusia, ma niecale 2m-ce i juz okrecil sobie rodzicow wokol palca;-):-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

niestety jestesmy za bogaci o 10zł m-cznie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a tak na marginesie to dziś przyjdzie mi na konto ostatnie wychowawcze:-(:-:)-(

trzymam kciuki;-)

ja też chowałam przed małym a Maja malowała jak on spał, ale musze spróbować

monia, jakiegos powera chyba dostalas;-)

a kiedy dokladnie Wasze swieto?

?????????????????///

jaK JA lubie Twoj zachwyt;-):rofl2:

fajnie Ci sie trafilo:tak::tak:

to chyba TYLKO dla zdrowia, bo przeciez nie dal figury?:eek:

ja bym chetnie znow pochodzila na fitness, ale coz, nie mam nianki do malej:-(

oj Monia, wspolczuje z calego serca:-:)-:)-(
ja tak mysle,ze moja niunka pod tym wzgledem to dokuczna nie ejst, ona w inny spoosb nam daje popalic

Dzień dobry

i to jest chłop oryginalny, oczywiście stęskniony, ale "nicnieróbstwem"
boje sie, ze nie ograne tego zywiolu w polaczeniu z farbami:zawstydzona/y:
tak jak pisalam, musz eise dobrze do tego przygotowac

no niestety. kobieta siedzis w domu sama to oczekuje po poworcie meza pomocy, zaintereswoaania, zaanagazowanai, a oni maja to w nosie:-:)-(

zapomnialam sie "pochwalic", ze przedwoczrajszej nocy zalalo nam pol domu:szok:. nastawilam pralke na noc, jak zawsze zreszta. tesciu budzi nas po 5rano, ze woda wyciekla. cala lazienka i maly pokoj w wodzie. dywan sie "suszy" na tej wilgoci. panele delikatniutko spuchly:crazy:
wow nie zazdorszczę, dlatego ja nigdy nie włańczam pralki ani na noc , ani jak gdzies wychodzę..... człowiek chciał dobrze i prałaś na Tańszym prądzie a wyszły problemy

Ostatnia edycja:
waz sie wysunal z dziurki, gdzie odporwadza wode. my mamy taki odplyw zrobiony na scianie wanny. waz jest tam w sumie na stale, t zn nie wyjmuje go po kazdym praniu. podejrzewamy, ze pod wplywem drgan pralki on sie stopniowo wysuwal, wysuwal, az nadszedl ten pechowy moment:sorry:

dobrze, ze tesciu byl w lazience, to szybciej zareagowalismy i uchronilismy panele przed totalnym rozmoczeniem.

teraz tylko dywan caly mokry wisi pod tarasem i teoretycznie schnie. mialam plany go jeszcze uprac tej jesieni, ale zima mi przeszkodzila:-D:eek:

gotowalam zupe porowa i wykonczylam gaz:cool2:
jako, ze sama nie umiem zmieniac butli, to do popoludnia musze jakos dac rade bez:sorry:

wzielam sie za sprzatanie. jutro bede miala z glowy;-):-)

reklama
gotowalam zupe porowa i wykonczylam gaz:cool2:
jako, ze sama nie umiem zmieniac butli, to do popoludnia musze jakos dac rade bez:sorry:

wzielam sie za sprzatanie. jutro bede miala z glowy;-):-)
włącz Skypa to Ci pokarzę jak to sie robi;-):-D:-D:-D:-D:-D:-Da porowa chodzi za mną też od dawna, nawet por mam już przygotowany i jest w zasięgu ręki, ale LEŃ jest silniejszy......... chyba na jutro zrobię chłopakom an budowę.
Dziś majstry kończą robotę:-):-):-):-):-)

Do góry