donkat
Fanka BB :)
wiitam!!!
pogoda do bani
az sie zyc odechciewa
a ja mam tyle praniagdzie ma to schnac, na tej zgniliznie??
wczorj bylismy u Bartusia, ma niecale 2m-ce i juz okrecil sobie rodzicow wokol palca;-):-)
zlozylyscie juz wnioksi o zasilek rodzinny? zbieram sie, zbieram i zebrac nie moge. mialam jechac dzis, ale chyba odloze to na poniedzialek
trzymam kciuki;-)
oooo, podziwiam. ja jeszcze niunice farbek nie pokazywalam, a to z prostej przyczyny: boje sie. musze jakos to zorganizowac i sprobujemy
:-):-):-)
monia, jakiegos powera chyba dostalas;-)
a kiedy dokladnie Wasze swieto?
jaK JA lubie Twoj zachwyt;-)
fajnie Ci sie trafilo
to chyba TYLKO dla zdrowia, bo przeciez nie dal figury?
ja bym chetnie znow pochodzila na fitness, ale coz, nie mam nianki do malej:-(
oj Monia, wspolczuje z calego serca:---(
ja tak mysle,ze moja niunka pod tym wzgledem to dokuczna nie ejst, ona w inny spoosb nam daje popalic
wow, fajooowo!!! tylko tam uwazaj na ich zaloty
chyba sie odzywczailas od faceta w domu;-)
pogoda do bani
az sie zyc odechciewa
a ja mam tyle praniagdzie ma to schnac, na tej zgniliznie??
wczorj bylismy u Bartusia, ma niecale 2m-ce i juz okrecil sobie rodzicow wokol palca;-):-)
zlozylyscie juz wnioksi o zasilek rodzinny? zbieram sie, zbieram i zebrac nie moge. mialam jechac dzis, ale chyba odloze to na poniedzialek
jutro idzie do babci na noc.... w końcu obiecane od kilku lat..... ale tfu tfu bo do jutra jeszcze dużo czasu
trzymam kciuki;-)
moje dziecko dziś znów łaskawie dało pospać ale tym razem z prostej przyczyny tatuś przed wyjściem dał jej farbki i blok do malowania więc mój mały Picasso dzielnie trenował;-) na szczęście nic oprócz ławy w dużym pokoju nie ucierpiało Miłego dnia dziewczyny:-)
oooo, podziwiam. ja jeszcze niunice farbek nie pokazywalam, a to z prostej przyczyny: boje sie. musze jakos to zorganizowac i sprobujemy
pisałam wam o mojej kuzynce, no i po 4 tyg czekania na wynik wczoraj dostala wiadomosc ze wsztstko ok ze bedzie synek:-):-):-):-):-) ale co sie nadenerwowala to jej...
milego dnia
:-):-):-)
ja już prawie posprzątałam, obiadek przyszykowany jeszcze tylko ciasto jakies upiekę i mam wolne na dziś
monia, jakiegos powera chyba dostalas;-)
my z D z okazji naszej 5 rocznicy wybieramy sie do kina(jeszcze nie byliśmy razem w kinie):-):-):-)
a kiedy dokladnie Wasze swieto?
Wlasnie S dzwonil,ze zjedzie na noc. Pelnia szczescia
jaK JA lubie Twoj zachwyt;-)
Wczoraj jka bylam mamie po cos na glowe to weszlam do lumpka i kupila sobie za 11zl wydaje mi sie,ze nowki spodnie cos takiego (chodzi mi o firme i kolor, sa co prawda do pasa, typowe damskie,ale idealnie leza i super nogawka, waska,ale nie taka obcisla rurka) SALE jeans .. Diesel Industry W32 L30 32/30 (787863760) - Aukcje internetowe Allegro.
fajnie Ci sie trafilo
Witam jakieś 30 minut temu wróciłam z aerobiku i padam , wykończona jestem...
to chyba TYLKO dla zdrowia, bo przeciez nie dal figury?
ja bym chetnie znow pochodzila na fitness, ale coz, nie mam nianki do malej:-(
właśnie mnie D poinformował że zamrażarka która stoi w spiżarce cała sie rozmroziłatzn. nie sama wczoraj jak brałam truskawki i młody był ze mną to chyba wcisnął jakiś guziczek wyłańczający mrożenie i wszystkie moje owoce na zimę poszły sie j....
oj Monia, wspolczuje z calego serca:---(
ja tak mysle,ze moja niunka pod tym wzgledem to dokuczna nie ejst, ona w inny spoosb nam daje popalic
tym bardziej że dziś mi przyjeżdża grupa francuzó
wow, fajooowo!!! tylko tam uwazaj na ich zaloty
Dzień dobry
Nie mam kompletnie nastroju na nic- za oknem ciemno i pada deszcz. Porażka
Poza tym M mi zaczyna działać niesamowicie na nerwy
A teraz ide do pracy bo wczoraj miałam wolne i muszę nadrobić dzień
chyba sie odzywczailas od faceta w domu;-)