reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

wiitam!!!

pogoda do bani:crazy:
az sie zyc odechciewa:crazy:

a ja mam tyle prania:szok::szok:gdzie ma to schnac, na tej zgniliznie??

wczorj bylismy u Bartusia, ma niecale 2m-ce i juz okrecil sobie rodzicow wokol palca;-):-)

zlozylyscie juz wnioksi o zasilek rodzinny? zbieram sie, zbieram i zebrac nie moge. mialam jechac dzis, ale chyba odloze to na poniedzialek:zawstydzona/y::sorry::szok:

jutro idzie do babci na noc.... w końcu obiecane od kilku lat..... ale tfu tfu bo do jutra jeszcze dużo czasu

trzymam kciuki;-)

moje dziecko dziś znów łaskawie dało pospać ale tym razem z prostej przyczyny:zawstydzona/y: tatuś przed wyjściem dał jej farbki i blok do malowania więc mój mały Picasso dzielnie trenował;-) na szczęście nic oprócz ławy w dużym pokoju nie ucierpiało:no: Miłego dnia dziewczyny:-)

oooo, podziwiam. ja jeszcze niunice farbek nie pokazywalam, a to z prostej przyczyny: boje sie:zawstydzona/y:. musze jakos to zorganizowac i sprobujemy

pisałam wam o mojej kuzynce, no i po 4 tyg czekania na wynik wczoraj dostala wiadomosc ze wsztstko ok ze bedzie synek:-):-):-):-):-) ale co sie nadenerwowala to jej...

milego dnia

:-):-):-)

ja już prawie posprzątałam, obiadek przyszykowany jeszcze tylko ciasto jakies upiekę i mam wolne na dziś:tak:

monia, jakiegos powera chyba dostalas;-)

my z D z okazji naszej 5 rocznicy wybieramy sie do kina(jeszcze nie byliśmy razem w kinie:sorry:):-):-):-)

a kiedy dokladnie Wasze swieto?

Wlasnie S dzwonil,ze zjedzie na noc. Pelnia szczescia:dry:

jaK JA lubie Twoj zachwyt;-):rofl2:

Wczoraj jka bylam mamie po cos na glowe to weszlam do lumpka i kupila sobie za 11zl wydaje mi sie,ze nowki spodnie cos takiego (chodzi mi o firme i kolor, sa co prawda do pasa, typowe damskie,ale idealnie leza i super nogawka, waska,ale nie taka obcisla rurka) SALE jeans .. Diesel Industry W32 L30 32/30 (787863760) - Aukcje internetowe Allegro.

fajnie Ci sie trafilo:tak::tak:

Witam jakieś 30 minut temu wróciłam z aerobiku i padam , wykończona jestem...

to chyba TYLKO dla zdrowia, bo przeciez nie dal figury?:eek:

ja bym chetnie znow pochodzila na fitness, ale coz, nie mam nianki do malej:-(

:zawstydzona/y::no::no::no:
właśnie mnie D poinformował że zamrażarka która stoi w spiżarce cała sie rozmroziła:wściekła/y:tzn. nie sama wczoraj jak brałam truskawki i młody był ze mną to chyba wcisnął jakiś guziczek wyłańczający mrożenie i wszystkie moje owoce na zimę poszły sie j....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

oj Monia, wspolczuje z calego serca:-:)-:)-(
ja tak mysle,ze moja niunka pod tym wzgledem to dokuczna nie ejst, ona w inny spoosb nam daje popalic

tym bardziej że dziś mi przyjeżdża grupa francuzó:szok:

wow, fajooowo!!! tylko tam uwazaj na ich zaloty:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Dzień dobry
Nie mam kompletnie nastroju na nic- za oknem ciemno i pada deszcz. Porażka
Poza tym M mi zaczyna działać niesamowicie na nerwy:wściekła/y:
A teraz ide do pracy bo wczoraj miałam wolne i muszę nadrobić dzień:shocked2:

chyba sie odzywczailas od faceta w domu;-)

reklama
zlozylyscie juz wnioksi o zasilek rodzinny? zbieram sie, zbieram i zebrac nie moge. mialam jechac dzis, ale chyba odloze to na poniedzialek:zawstydzona/y::sorry::szok:

oooo, podziwiam. ja jeszcze niunice farbek nie pokazywalam, a to z prostej przyczyny: boje sie:zawstydzona/y:. musze jakos to zorganizowac i sprobujemy

Co do wniosku to u mnie M się tym zajmuje ale z tego co wiem to już złożył:tak: A czemu boisz się pokazać farby małej:eek: u nas to ostatnio hit:tak: a co do francuzów to spokojnie jakoś nie w moim typie są ja bardziej wymiękam na widok południowców;-)

DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM
Dzień dobry

wiitam!!!

Ja jeszcze nie złożyłam i szczerze mówiąc zastanawiam sie czy w ogóle składać, bo nam dochód przekracza te nieszczęsne 504 zł:szok:

Mojego Małego nie interesują:sorry: farbki wiec są rzucone w kąt:cool2:

Donkat, odzwyczajenie swoja drogą- ale jestem zdania , że skoro tak strasznie tęskni za dzieckiem jak jest poza domem , to w momencie kiedy jest juz w domu to niech ten czas spedza w domu, z rodziną a nie jednego dnia zapierdziela do garażu podkurzyć auto po raz drugi w tygodniu (gdzie nawet nie zdażył ubrudzić), a jak nie to tylko ja za drzwi a on Damiana podrzuca babce i spierdziela do szwagra, przyjdzie na obiad ,położy siena łóżku i jeszcze woła o obsługę- Gagus zrób mi kawke ( w momwncie gdy jestem zajęta bo naprawiam jego laptopa). Pomijam że wczoraj czułam sie jakby mnie ktos przez 100 dup przeciagnął i miałam jeszcze miałam w planie jeszcze porobic pare rzeczy liczac na pomoc a tu dupa zimna, po obiedzie zas poleciał do Szwagra i wrócił o 19 z propozycjaczy robimy ( czyt. zrobisz) pzze na kolację:szok::szok::szok::szok:Myślałam, ze go rozszarpię.
Za to dzisiaj poszedł z Małym do lekarza i juz stękał, ze z Damianem to strach gdziekolwiek wychodzić:-D:-D:-D bo nie usiedzi 5 minut na miejscu- Niech zobaczy jak to jest:laugh2:

A czemu boisz się pokazać farby małej:eek: u nas to ostatnio hit:tak:

boje sie, ze nie ograne tego zywiolu w polaczeniu z farbami:zawstydzona/y:
tak jak pisalam, musz eise dobrze do tego przygotowac

Dzień dobry

Donkat, odzwyczajenie swoja drogą- ale jestem zdania , że skoro tak strasznie tęskni za dzieckiem jak jest poza domem , to w momencie kiedy jest juz w domu to niech ten czas spedza w domu, z rodziną a nie jednego dnia zapierdziela do garażu podkurzyć auto po raz drugi w tygodniu (gdzie nawet nie zdażył ubrudzić), a jak nie to tylko ja za drzwi a on Damiana podrzuca babce i spierdziela do szwagra, przyjdzie na obiad ,położy siena łóżku i jeszcze woła o obsługę- Gagus zrób mi kawke ( w momwncie gdy jestem zajęta bo naprawiam jego laptopa). Pomijam że wczoraj czułam sie jakby mnie ktos przez 100 dup przeciagnął i miałam jeszcze miałam w planie jeszcze porobic pare rzeczy liczac na pomoc a tu dupa zimna, po obiedzie zas poleciał do Szwagra i wrócił o 19 z propozycjaczy robimy ( czyt. zrobisz) pzze na kolację:szok::szok::szok::szok:Myślałam, ze go rozszarpię.
Za to dzisiaj poszedł z Małym do lekarza i juz stękał, ze z Damianem to strach gdziekolwiek wychodzić:-D:-D:-D bo nie usiedzi 5 minut na miejscu- Niech zobaczy jak to jest:laugh2:

no niestety. kobieta siedzis w domu sama to oczekuje po poworcie meza pomocy, zaintereswoaania, zaanagazowanai, a oni maja to w nosie:-:)-(

zapomnialam sie "pochwalic", ze przedwoczrajszej nocy zalalo nam pol domu:szok:. nastawilam pralke na noc, jak zawsze zreszta. tesciu budzi nas po 5rano, ze woda wyciekla. cala lazienka i maly pokoj w wodzie. dywan sie "suszy" na tej wilgoci. panele delikatniutko spuchly:crazy:

:zawstydzona/y::no::no::no:

Justyna co się stało???

właśnie mnie D poinformował że zamrażarka która stoi w spiżarce cała sie rozmroziła:wściekła/y:tzn. nie sama wczoraj jak brałam truskawki i młody był ze mną to chyba wcisnął jakiś guziczek wyłańczający mrożenie i wszystkie moje owoce na zimę poszły sie j....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Monia pozostaje ugotować z nich kompoty i w słoiki:tak:
Witam o poranku:-) za oknem jakby jeszcze noc była:eek: a w związku z tym najchętniej weszłabym pod kołderkę i zasnęła:sorry: muszę sobie zaraz walnąć mocną kawę na przebudzenie;-) tym bardziej że dziś mi przyjeżdża grupa francuzó:szok:

Czy szalała? W sumie to nie szczególnie:sorry: po 21 załadowała sie do swojego pokoju wprowadziła cały swój zwierzyniec do łóżka swoją drogą to jeszcze trochę a dla niej miejsca w tym łóżku zabraknie:-D oznajmiła że kładzie towarzystwo spać więc zapytałam czy ona też powiedziała że tak zrobiłą mi papa no i kładła to towarzystwo jeszcze przez godzinę:wściekła/y: na szczęście sama nie wychodziła z łóżka ani nas do niczego nie potrzebowała więc w sumie luzik;-)

Co się dzieje? Może się wygadaj a my spróbujemy coś podpowiedzieć:sorry:

Nie zazdroszczę:no: ale wniosek jeden mi sie nasuwa że mimo iż te nasze dzieciaki już niby takie duże ale nadal trzeba mieć przy nich oczy dookoła głowy:sorry:;-):tak:

Miłego dnia wszystkim życzę i mam nadzieję że będziecie dziś tu do mnie zaglądać:-)
u nas minuty dzieci nie wysiedzą w łóżkach:no:
Witam jakieś 30 minut temu wróciłam z aerobiku i padam , wykończona jestem...

Widzę że całe tłumy tu dzisiaj przesiadują ja rozumiem Justynę że jej mąż wpadł więc wszystko jasne a pozostałe gdzie są ?????

Aneta jak młoda???szaleje?

Monia sex-owna bielizna na jutrzejszy wieczór przygotowana??

Agulka nareszcie Twoje kominy stawiają bo ja to się tej parapetówki doczekać nie mogę ;-)? Jak główka?

Luandzia jak ta Twoja ciąża szybko zleciła:cool2: szok
.
;
;

EDIT: Dobranoc
Aerobik - słonko - dla zdrowia oczywiście by kości się nie zastały, prawda:sorry:
Ja też miałąm zamiar chodzić, ale ostatnio przez budowę J wraca między 20 a 21, a zajęcia są o 19:30:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale w przyszłym roku będę chodzić juz w nowym mieście:tak::-D
wiitam!!!

pogoda do bani:crazy:
az sie zyc odechciewa:crazy:
u nas pochmurnie , ale sucho
a ja mam tyle prania:szok::szok:gdzie ma to schnac, na tej zgniliznie??

wczorj bylismy u Bartusia, ma niecale 2m-ce i juz okrecil sobie rodzicow wokol palca;-):-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

niestety jestesmy za bogaci o 10zł m-cznie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a tak na marginesie to dziś przyjdzie mi na konto ostatnie wychowawcze:-(:-:)-(

trzymam kciuki;-)

ja też chowałam przed małym a Maja malowała jak on spał, ale musze spróbować

monia, jakiegos powera chyba dostalas;-)

a kiedy dokladnie Wasze swieto?

?????????????????///

jaK JA lubie Twoj zachwyt;-):rofl2:

fajnie Ci sie trafilo:tak::tak:

to chyba TYLKO dla zdrowia, bo przeciez nie dal figury?:eek:

ja bym chetnie znow pochodzila na fitness, ale coz, nie mam nianki do malej:-(

oj Monia, wspolczuje z calego serca:-:)-:)-(
ja tak mysle,ze moja niunka pod tym wzgledem to dokuczna nie ejst, ona w inny spoosb nam daje popalic

Dzień dobry

i to jest chłop oryginalny, oczywiście stęskniony, ale "nicnieróbstwem"
boje sie, ze nie ograne tego zywiolu w polaczeniu z farbami:zawstydzona/y:
tak jak pisalam, musz eise dobrze do tego przygotowac

no niestety. kobieta siedzis w domu sama to oczekuje po poworcie meza pomocy, zaintereswoaania, zaanagazowanai, a oni maja to w nosie:-:)-(

zapomnialam sie "pochwalic", ze przedwoczrajszej nocy zalalo nam pol domu:szok:. nastawilam pralke na noc, jak zawsze zreszta. tesciu budzi nas po 5rano, ze woda wyciekla. cala lazienka i maly pokoj w wodzie. dywan sie "suszy" na tej wilgoci. panele delikatniutko spuchly:crazy:
wow nie zazdorszczę, dlatego ja nigdy nie włańczam pralki ani na noc , ani jak gdzies wychodzę..... człowiek chciał dobrze i prałaś na Tańszym prądzie a wyszły problemy

Ostatnia edycja:
waz sie wysunal z dziurki, gdzie odporwadza wode. my mamy taki odplyw zrobiony na scianie wanny. waz jest tam w sumie na stale, t zn nie wyjmuje go po kazdym praniu. podejrzewamy, ze pod wplywem drgan pralki on sie stopniowo wysuwal, wysuwal, az nadszedl ten pechowy moment:sorry:

dobrze, ze tesciu byl w lazience, to szybciej zareagowalismy i uchronilismy panele przed totalnym rozmoczeniem.

teraz tylko dywan caly mokry wisi pod tarasem i teoretycznie schnie. mialam plany go jeszcze uprac tej jesieni, ale zima mi przeszkodzila:-D:eek:

gotowalam zupe porowa i wykonczylam gaz:cool2:
jako, ze sama nie umiem zmieniac butli, to do popoludnia musze jakos dac rade bez:sorry:

wzielam sie za sprzatanie. jutro bede miala z glowy;-):-)

reklama
gotowalam zupe porowa i wykonczylam gaz:cool2:
jako, ze sama nie umiem zmieniac butli, to do popoludnia musze jakos dac rade bez:sorry:

wzielam sie za sprzatanie. jutro bede miala z glowy;-):-)
włącz Skypa to Ci pokarzę jak to sie robi;-):-D:-D:-D:-D:-D:-Da porowa chodzi za mną też od dawna, nawet por mam już przygotowany i jest w zasięgu ręki, ale LEŃ jest silniejszy......... chyba na jutro zrobię chłopakom an budowę.
Dziś majstry kończą robotę:-):-):-):-):-)

Do góry