reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

U nas szaro, buro i ponuro.
dzień doberek, mam Maję w domu, bo J musiał po 6 rano jachac na budowę i zabrał auto, a poza tym chciałm by trochę się wyspała, ( a zaraz wstała) bo ostatnio niedospana chodzi.. jutro idzie do babci na noc.... w końcu obiecane od kilku lat..... ale tfu tfu bo do jutra jeszcze dużo czasu

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja:-) U nas za oknem piękne słoneczko ale za nim się gdzieś z młodą wybiorę najpierw zrobię zupę dzisiaj ogórkowa;-) moje dziecko dziś znów łaskawie dało pospać ale tym razem z prostej przyczyny:zawstydzona/y: tatuś przed wyjściem dał jej farbki i blok do malowania więc mój mały Picasso dzielnie trenował;-) na szczęście nic oprócz ławy w dużym pokoju nie ucierpiało:no: Miłego dnia dziewczyny:-)

Zadko cos pisze ale prawie codziennie was czytam... (wielki brat patrzy:-D)
ale ta wiadomoscia musze sie podzielic
pisałam wam o mojej kuzynce, no i po 4 tyg czekania na wynik wczoraj dostala wiadomosc ze wsztstko ok ze bedzie synek:-):-):-):-):-) ale co sie nadenerwowala to jej...

milego dnia

Witam się i ja:-) U nas za oknem piękne słoneczko ale za nim się gdzieś z młodą wybiorę najpierw zrobię zupę dzisiaj ogórkowa;-) moje dziecko dziś znów łaskawie dało pospać ale tym razem z prostej przyczyny:zawstydzona/y: tatuś przed wyjściem dał jej farbki i blok do malowania więc mój mały Picasso dzielnie trenował;-) na szczęście nic oprócz ławy w dużym pokoju nie ucierpiało:no: Miłego dnia dziewczyny:-)
oj u nas by to nie przeszło:no:jak ja z nimi maluję farbami to oni są cali z farb,(niekiedy z moją pomocą bo malujemy na buźce wąsy,brodę ,piegi) podłoga no i oczywiście obrazki a sami jak by malowali to aż boje się pomyślec jak by wyglądało mieszkanie
ja już prawie posprzątałam, obiadek przyszykowany jeszcze tylko ciasto jakies upiekę i mam wolne na dziś:tak:

U nas szaro, buro i ponuro.
dzień doberek, mam Maję w domu, bo J musiał po 6 rano jachac na budowę i zabrał auto, a poza tym chciałm by trochę się wyspała, ( a zaraz wstała) bo ostatnio niedospana chodzi...jutro idzie do babci na noc.... w końcu obiecane od kilku lat..... ale tfu tfu bo do jutra jeszcze dużo czasu
to Maja jeszcze nie spała nigdy u babci?moje jutro idą na noc do teściów(ciekawa jestem jak Mati se poradzi bo spał tam chyba raz albo 2 i to jakieś rok temu) bo my z D z okazji naszej 5 rocznicy wybieramy sie do kina(jeszcze nie byliśmy razem w kinie:sorry:):-):-):-)

to Maja jeszcze nie spała nigdy u babci?moje jutro idą na noc do teściów(ciekawa jestem jak Mati se poradzi bo spał tam chyba raz albo 2 i to jakieś rok temu) bo my z D z okazji naszej 5 rocznicy wybieramy sie do kina(jeszcze nie byliśmy razem w kinie:sorry:):-):-):-)
od 9 m-ca życia do 2 urodzin mieszkaliśmy u rodziców a potem .... zawsze na wakacje jej obiecywała i z 3 lata temu dwie noce u niej spała a tak to tylko obietnice................ , dwa razy jeszcze spała ale to jak byliśmy na weselu. no i tyleeeeeeeeee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A kina Monia to zazdroszczę..................... my planujem,y na Wszystkich Świętych jechać do Piły do teściowej w sobotę i wtedy wyjść gdzieś .............

oj u nas by to nie przeszło:no:jak ja z nimi maluję farbami to oni są cali z farb,(niekiedy z moją pomocą bo malujemy na buźce wąsy,brodę ,piegi) podłoga no i oczywiście obrazki a sami jak by malowali to aż boje się pomyślec jak by wyglądało mieszkanie
ja już prawie posprzątałam, obiadek przyszykowany jeszcze tylko ciasto jakies upiekę i mam wolne na dziś:tak:

Tzn nie myśl że młoda nie była brudna bo ręce całe w farbie i buzia:-D ale fakt że jak maluje to nie lata tylko siądzie w jednym miejscu i odchodzi jak uzna że dzieło gotowe:-D także tylko ława brudna i nic więcej oprócz niej samej;-)

reklama
Do góry