reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

U nas szaro, buro i ponuro.
dzień doberek, mam Maję w domu, bo J musiał po 6 rano jachac na budowę i zabrał auto, a poza tym chciałm by trochę się wyspała, ( a zaraz wstała) bo ostatnio niedospana chodzi.. jutro idzie do babci na noc.... w końcu obiecane od kilku lat..... ale tfu tfu bo do jutra jeszcze dużo czasu

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja:-) U nas za oknem piękne słoneczko ale za nim się gdzieś z młodą wybiorę najpierw zrobię zupę dzisiaj ogórkowa;-) moje dziecko dziś znów łaskawie dało pospać ale tym razem z prostej przyczyny:zawstydzona/y: tatuś przed wyjściem dał jej farbki i blok do malowania więc mój mały Picasso dzielnie trenował;-) na szczęście nic oprócz ławy w dużym pokoju nie ucierpiało:no: Miłego dnia dziewczyny:-)

Zadko cos pisze ale prawie codziennie was czytam... (wielki brat patrzy:-D)
ale ta wiadomoscia musze sie podzielic
pisałam wam o mojej kuzynce, no i po 4 tyg czekania na wynik wczoraj dostala wiadomosc ze wsztstko ok ze bedzie synek:-):-):-):-):-) ale co sie nadenerwowala to jej...

milego dnia

Witam się i ja:-) U nas za oknem piękne słoneczko ale za nim się gdzieś z młodą wybiorę najpierw zrobię zupę dzisiaj ogórkowa;-) moje dziecko dziś znów łaskawie dało pospać ale tym razem z prostej przyczyny:zawstydzona/y: tatuś przed wyjściem dał jej farbki i blok do malowania więc mój mały Picasso dzielnie trenował;-) na szczęście nic oprócz ławy w dużym pokoju nie ucierpiało:no: Miłego dnia dziewczyny:-)
oj u nas by to nie przeszło:no:jak ja z nimi maluję farbami to oni są cali z farb,(niekiedy z moją pomocą bo malujemy na buźce wąsy,brodę ,piegi) podłoga no i oczywiście obrazki a sami jak by malowali to aż boje się pomyślec jak by wyglądało mieszkanie
ja już prawie posprzątałam, obiadek przyszykowany jeszcze tylko ciasto jakies upiekę i mam wolne na dziś:tak:

U nas szaro, buro i ponuro.
dzień doberek, mam Maję w domu, bo J musiał po 6 rano jachac na budowę i zabrał auto, a poza tym chciałm by trochę się wyspała, ( a zaraz wstała) bo ostatnio niedospana chodzi...jutro idzie do babci na noc.... w końcu obiecane od kilku lat..... ale tfu tfu bo do jutra jeszcze dużo czasu
to Maja jeszcze nie spała nigdy u babci?moje jutro idą na noc do teściów(ciekawa jestem jak Mati se poradzi bo spał tam chyba raz albo 2 i to jakieś rok temu) bo my z D z okazji naszej 5 rocznicy wybieramy sie do kina(jeszcze nie byliśmy razem w kinie:sorry:):-):-):-)

to Maja jeszcze nie spała nigdy u babci?moje jutro idą na noc do teściów(ciekawa jestem jak Mati se poradzi bo spał tam chyba raz albo 2 i to jakieś rok temu) bo my z D z okazji naszej 5 rocznicy wybieramy sie do kina(jeszcze nie byliśmy razem w kinie:sorry:):-):-):-)
od 9 m-ca życia do 2 urodzin mieszkaliśmy u rodziców a potem .... zawsze na wakacje jej obiecywała i z 3 lata temu dwie noce u niej spała a tak to tylko obietnice................ , dwa razy jeszcze spała ale to jak byliśmy na weselu. no i tyleeeeeeeeee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A kina Monia to zazdroszczę..................... my planujem,y na Wszystkich Świętych jechać do Piły do teściowej w sobotę i wtedy wyjść gdzieś .............

oj u nas by to nie przeszło:no:jak ja z nimi maluję farbami to oni są cali z farb,(niekiedy z moją pomocą bo malujemy na buźce wąsy,brodę ,piegi) podłoga no i oczywiście obrazki a sami jak by malowali to aż boje się pomyślec jak by wyglądało mieszkanie
ja już prawie posprzątałam, obiadek przyszykowany jeszcze tylko ciasto jakies upiekę i mam wolne na dziś:tak:

Tzn nie myśl że młoda nie była brudna bo ręce całe w farbie i buzia:-D ale fakt że jak maluje to nie lata tylko siądzie w jednym miejscu i odchodzi jak uzna że dzieło gotowe:-D także tylko ława brudna i nic więcej oprócz niej samej;-)

reklama
Do góry