justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
no to ja moge dopiero w przyszlym roku skladac z dochodami z tego roku,bo bierze sie normalny rok kalendarzowy tak jak przy pitach no nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dokładnie i jak rozliczysz się z US to dopiero możesz składać wniosek by wydali Ci świstek o dochody. A w tym roku przekraczacie?no to ja moge dopiero w przyszlym roku skladac z dochodami z tego roku,bo bierze sie normalny rok kalendarzowy tak jak przy pitach no nie?
jak zliczylam dochod brutto z PITow za poprzedni rok to mamy 888 na glowe. Normalnie bogactwo A to mozna caly rok skladac,czy jakis konkretny termin jest?dokładnie i jak rozliczysz się z US to dopiero możesz składać wniosek by wydali Ci świstek o dochody. A w tym roku przekraczacie?
włącz Skypa to Ci pokarzę jak to sie robi;-)
A ja dopiero skończyłam robić zakupy na śniadanie dla francuzów
ciekawe kto ma skojazenia ZBEREZNICO!!!
Maję dziś rano spakowałam i przejęta z walizeczka do przedszkola poszła. Potem zadzwoniłam do pracy mamy czy na pewno ją weźmie, żeby nie było potem rozczarowania, no i w końcu będzie spać u babci
są na to dwa m-ce wrzesień i październikjak zliczylam dochod brutto z PITow za poprzedni rok to mamy 888 na glowe. Normalnie bogactwo A to mozna caly rok skladac,czy jakis konkretny termin jest?
kobietki moje drogie, dzis piatek wieczor, wiec....IMPREZUEJMY!!!!!!!!!!!:-):-):-)
ja imprezuję, ale z małżem, oblewamy kominy, by nie pospadały;-)
prosze sie szybko odmeldowyywac i zaczynamy!!!
moje male niby spiace, ale jeszcze cos wymysla w lozeczku
zrobilismy sok z marchewki i niunka ku naszemu zaskoczeniu wypial dosc sporo. jeszcze niedawno nie chciaal wziac do ust
marchewki w piwnicy mnostwo, wiec bedziemy miec zajeie na zimowe wieczory
u nas niestety ale w tym roku bidna ta marchew
Monia, zycze Wam kolejnego wspolnie spedzonego roczku, aby D mial dla Ciebie wiecej czasu, a jednoczensie zeby nie bylo problemow finansowych i samej pocechy z dzieci:-):-)
ja również dołańczam się do życzeń
na szczescie wpadla siostra P ze szwagrem i go wykorzystalam;-)
dobrze,ze teraz wilogtno to zabek i slimakow pelno;-)
otoz to!!!!
trzymanie kciukow pomoglo
Adas nie byl smutny bez Mai?
nie dziwnie Ci jak jej nie ma w domu wieczorem?
ja w między czasie;-) będę z Toba pić.no to popilam dzis, ze hohohho!!!