reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
kobietki moje drogie, dzis piatek wieczor, wiec....IMPREZUEJMY!!!!!!!!!!!:-):-):-)

prosze sie szybko odmeldowyywac i zaczynamy!!!

moje male niby spiace, ale jeszcze cos wymysla w lozeczku:eek:

zrobilismy sok z marchewki i niunka ku naszemu zaskoczeniu wypial dosc sporo. jeszcze niedawno nie chciaal wziac do ust
marchewki w piwnicy mnostwo, wiec bedziemy miec zajeie na zimowe wieczory:-D:-D

Monia, zycze Wam kolejnego wspolnie spedzonego roczku, aby D mial dla Ciebie wiecej czasu, a jednoczensie zeby nie bylo problemow finansowych i samej pocechy z dzieci:-):-)

włącz Skypa to Ci pokarzę jak to sie robi;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

na szczescie wpadla siostra P ze szwagrem i go wykorzystalam;-)

A ja dopiero skończyłam robić zakupy na śniadanie dla francuzów

dobrze,ze teraz wilogtno to zabek i slimakow pelno;-):-D:rofl2:

ciekawe kto ma skojazenia ZBEREZNICO!!!

otoz to!!!!:rofl2:

Maję dziś rano spakowałam i przejęta z walizeczka do przedszkola poszła. Potem zadzwoniłam do pracy mamy czy na pewno ją weźmie, żeby nie było potem rozczarowania, no i w końcu będzie spać u babci

trzymanie kciukow pomoglo:tak:
Adas nie byl smutny bez Mai?
nie dziwnie Ci jak jej nie ma w domu wieczorem?

jak zliczylam dochod brutto z PITow za poprzedni rok to mamy 888 na glowe. Normalnie bogactwo:-D A to mozna caly rok skladac,czy jakis konkretny termin jest?
są na to dwa m-ce wrzesień i październik
kobietki moje drogie, dzis piatek wieczor, wiec....IMPREZUEJMY!!!!!!!!!!!:-):-):-)
ja imprezuję, ale z małżem, oblewamy kominy, by nie pospadały;-):tak::-D:-D:-D
prosze sie szybko odmeldowyywac i zaczynamy!!!

moje male niby spiace, ale jeszcze cos wymysla w lozeczku:eek:

zrobilismy sok z marchewki i niunka ku naszemu zaskoczeniu wypial dosc sporo. jeszcze niedawno nie chciaal wziac do ust
marchewki w piwnicy mnostwo, wiec bedziemy miec zajeie na zimowe wieczory:-D:-D

u nas niestety ale w tym roku bidna ta marchew

Monia, zycze Wam kolejnego wspolnie spedzonego roczku, aby D mial dla Ciebie wiecej czasu, a jednoczensie zeby nie bylo problemow finansowych i samej pocechy z dzieci:-):-)

ja również dołańczam się do życzeń

na szczescie wpadla siostra P ze szwagrem i go wykorzystalam;-)

dobrze,ze teraz wilogtno to zabek i slimakow pelno;-):-D:rofl2:

otoz to!!!!:rofl2:

trzymanie kciukow pomoglo:tak:
Adas nie byl smutny bez Mai?
nie dziwnie Ci jak jej nie ma w domu wieczorem?

Dzieki za kciukasy
Donakt jest bardzo dziwnie, Adaś się dopytywał i powiedziałam,że spi u Pani w przedszkolu, bo jak mówiłam, że u babci to on też chciał.

Adaś dziś miał labe i dopiero usnął :szok: może pośpi 15 min dlużej,.......... złudne nadzieję:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Ja bym się chętnie przyląnczyła ale wiadomo w pracy:crazy: a dwa że mózg mi nie pracuje bo kierowniczka kazała mi dziś dograć ten grafik na grudzień i kombinuję już półtora godziny i za nic mi nie chce wyjść żeby było dobrze:wściekła/y: tzn znalazłam jedno rozwiązanie ale już widzę jak Aga się na nie zgodzi:eek: ale nic zostawiam to jak jest niech teraz inni próbują wymyśleć coś lepszego:sorry: a i jestem wściekła bo tak sie kierowniczka dogadała w kwestii śniadań z tą grupą że w efekcie w poniedziałek muszę być o 6:30 żeby im zrobić śniadanie:wściekła/y:

jesli juz o hrudzie mowa, to czy szanowna kolezanka nie am ze soba w salonie laptopa? i co podczas zastoju w interesie robi zamiast bywac z nami?:-p:eek::-)

reklama
Do góry