reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam jakieś 30 minut temu wróciłam z aerobiku i padam , wykończona jestem...

Widzę że całe tłumy tu dzisiaj przesiadują ja rozumiem Justynę że jej mąż wpadł więc wszystko jasne a pozostałe gdzie są ?????

Aneta jak młoda???szaleje?

Monia sex-owna bielizna na jutrzejszy wieczór przygotowana??

Agulka nareszcie Twoje kominy stawiają bo ja to się tej parapetówki doczekać nie mogę ;-)? Jak główka?

Luandzia jak ta Twoja ciąża szybko zleciła:cool2: szok
.
;
;

EDIT: Dobranoc

Ostatnia edycja:

Monia
sex-owna bielizna na jutrzejszy wieczór przygotowana??
:zawstydzona/y::no::no::no:
No przepraszam,ale ja stray nie mowię na mojego małżonka. Mam poprostu zagwostke wazna i powazna i tyle:-(
Justyna co się stało???

właśnie mnie D poinformował że zamrażarka która stoi w spiżarce cała sie rozmroziła:wściekła/y:tzn. nie sama wczoraj jak brałam truskawki i młody był ze mną to chyba wcisnął jakiś guziczek wyłańczający mrożenie i wszystkie moje owoce na zimę poszły sie j....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam o poranku:-) za oknem jakby jeszcze noc była:eek: a w związku z tym najchętniej weszłabym pod kołderkę i zasnęła:sorry: muszę sobie zaraz walnąć mocną kawę na przebudzenie;-) tym bardziej że dziś mi przyjeżdża grupa francuzó:szok:

Aneta jak młoda???szaleje?

Czy szalała? W sumie to nie szczególnie:sorry: po 21 załadowała sie do swojego pokoju wprowadziła cały swój zwierzyniec do łóżka swoją drogą to jeszcze trochę a dla niej miejsca w tym łóżku zabraknie:-D oznajmiła że kładzie towarzystwo spać więc zapytałam czy ona też powiedziała że tak zrobiłą mi papa no i kładła to towarzystwo jeszcze przez godzinę:wściekła/y: na szczęście sama nie wychodziła z łóżka ani nas do niczego nie potrzebowała więc w sumie luzik;-)

No przepraszam,ale ja stray nie mowię na mojego małżonka. Mam poprostu zagwostke wazna i powazna i tyle:-(

Co się dzieje? Może się wygadaj a my spróbujemy coś podpowiedzieć:sorry:

:zawstydzona/y::no::no::no:
właśnie mnie D poinformował że zamrażarka która stoi w spiżarce cała sie rozmroziła:wściekła/y:tzn. nie sama wczoraj jak brałam truskawki i młody był ze mną to chyba wcisnął jakiś guziczek wyłańczający mrożenie i wszystkie moje owoce na zimę poszły sie j....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie zazdroszczę:no: ale wniosek jeden mi sie nasuwa że mimo iż te nasze dzieciaki już niby takie duże ale nadal trzeba mieć przy nich oczy dookoła głowy:sorry:;-):tak:

Miłego dnia wszystkim życzę i mam nadzieję że będziecie dziś tu do mnie zaglądać:-)

Dzień dobry
Nie mam kompletnie nastroju na nic- za oknem ciemno i pada deszcz. Porażka
Poza tym M mi zaczyna działać niesamowicie na nerwy:wściekła/y:
A teraz ide do pracy bo wczoraj miałam wolne i muszę nadrobić dzień:shocked2:

Przepraszam kochana coś mi się pokręciło dałabym głowę że ktos tu tak pisze i myslałam że to Ty .;-) wybaczysz mi prawda??
O co chodzi????

a i DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry