Albo napij się kawki;-) my właśnie wróciłyśmy ze spaceru i Tuśka 50m przed domem zasnęła mi w wózku rozebrałam ją na śpika i śpi dalej ciekawe co będzie wieczoremGłowa mnie boli
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
jak to co? SZAL BAMBINO jak u mnie codziennie,choc dzis bedzie wiekszy,bo tatus na nocke zjezdzaAlbo napij się kawki;-) my właśnie wróciłyśmy ze spaceru i Tuśka 50m przed domem zasnęła mi w wózku rozebrałam ją na śpika i śpi dalej ciekawe co będzie wieczorem
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Wczoraj jka bylam mamie po cos na glowe to weszlam do lumpka i kupila sobie za 11zl wydaje mi sie,ze nowki spodnie cos takiego (chodzi mi o firme i kolor, sa co prawda do pasa, typowe damskie,ale idealnie leza i super nogawka, waska,ale nie taka obcisla rurka) SALE jeans .. Diesel Industry W32 L30 32/30 (787863760) - Aukcje internetowe Allegro.
Witam jakieś 30 minut temu wróciłam z aerobiku i padam , wykończona jestem...
Widzę że całe tłumy tu dzisiaj przesiadują ja rozumiem Justynę że jej mąż wpadł więc wszystko jasne a pozostałe gdzie są ?????
Aneta jak młoda???szaleje?
Monia sex-owna bielizna na jutrzejszy wieczór przygotowana??
Agulka nareszcie Twoje kominy stawiają bo ja to się tej parapetówki doczekać nie mogę ;-)? Jak główka?
Luandzia jak ta Twoja ciąża szybko zleciła szok
.
;
;
EDIT: Dobranoc
Widzę że całe tłumy tu dzisiaj przesiadują ja rozumiem Justynę że jej mąż wpadł więc wszystko jasne a pozostałe gdzie są ?????
Agulka nareszcie Twoje kominy stawiają bo ja to się tej parapetówki doczekać nie mogę ;-)? Jak główka?
Luandzia jak ta Twoja ciąża szybko zleciła szok
.
;
;
EDIT: Dobranoc
Ostatnia edycja:
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
No przepraszam,ale ja stray nie mowię na mojego małżonka. Mam poprostu zagwostke wazna i powazna i tyle:-(
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Justyna co się stało???No przepraszam,ale ja stray nie mowię na mojego małżonka. Mam poprostu zagwostke wazna i powazna i tyle:-(
właśnie mnie D poinformował że zamrażarka która stoi w spiżarce cała sie rozmroziłatzn. nie sama wczoraj jak brałam truskawki i młody był ze mną to chyba wcisnął jakiś guziczek wyłańczający mrożenie i wszystkie moje owoce na zimę poszły sie j....
Witam o poranku:-) za oknem jakby jeszcze noc była a w związku z tym najchętniej weszłabym pod kołderkę i zasnęła muszę sobie zaraz walnąć mocną kawę na przebudzenie;-) tym bardziej że dziś mi przyjeżdża grupa francuzó
Czy szalała? W sumie to nie szczególnie po 21 załadowała sie do swojego pokoju wprowadziła cały swój zwierzyniec do łóżka swoją drogą to jeszcze trochę a dla niej miejsca w tym łóżku zabraknie oznajmiła że kładzie towarzystwo spać więc zapytałam czy ona też powiedziała że tak zrobiłą mi papa no i kładła to towarzystwo jeszcze przez godzinę na szczęście sama nie wychodziła z łóżka ani nas do niczego nie potrzebowała więc w sumie luzik;-)
Co się dzieje? Może się wygadaj a my spróbujemy coś podpowiedzieć
Nie zazdroszczę ale wniosek jeden mi sie nasuwa że mimo iż te nasze dzieciaki już niby takie duże ale nadal trzeba mieć przy nich oczy dookoła głowy;-)
Miłego dnia wszystkim życzę i mam nadzieję że będziecie dziś tu do mnie zaglądać:-)
Czy szalała? W sumie to nie szczególnie po 21 załadowała sie do swojego pokoju wprowadziła cały swój zwierzyniec do łóżka swoją drogą to jeszcze trochę a dla niej miejsca w tym łóżku zabraknie oznajmiła że kładzie towarzystwo spać więc zapytałam czy ona też powiedziała że tak zrobiłą mi papa no i kładła to towarzystwo jeszcze przez godzinę na szczęście sama nie wychodziła z łóżka ani nas do niczego nie potrzebowała więc w sumie luzik;-)
No przepraszam,ale ja stray nie mowię na mojego małżonka. Mam poprostu zagwostke wazna i powazna i tyle:-(
Co się dzieje? Może się wygadaj a my spróbujemy coś podpowiedzieć
właśnie mnie D poinformował że zamrażarka która stoi w spiżarce cała sie rozmroziłatzn. nie sama wczoraj jak brałam truskawki i młody był ze mną to chyba wcisnął jakiś guziczek wyłańczający mrożenie i wszystkie moje owoce na zimę poszły sie j....
Nie zazdroszczę ale wniosek jeden mi sie nasuwa że mimo iż te nasze dzieciaki już niby takie duże ale nadal trzeba mieć przy nich oczy dookoła głowy;-)
Miłego dnia wszystkim życzę i mam nadzieję że będziecie dziś tu do mnie zaglądać:-)
Przepraszam kochana coś mi się pokręciło dałabym głowę że ktos tu tak pisze i myslałam że to Ty .;-) wybaczysz mi prawda??No przepraszam,ale ja stray nie mowię na mojego małżonka. Mam poprostu zagwostke wazna i powazna i tyle:-(
O co chodzi????
a i DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM
Ostatnia edycja:
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
no musze sie nad tym zastanowic Ale pogoda, wrrrrPrzepraszam kochana coś mi się pokręciło dałabym głowę że ktos tu tak pisze i myslałam że to Ty .;-) wybaczysz mi prawda??
Podziel się: