reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam jakieś 30 minut temu wróciłam z aerobiku i padam , wykończona jestem...

Widzę że całe tłumy tu dzisiaj przesiadują ja rozumiem Justynę że jej mąż wpadł więc wszystko jasne a pozostałe gdzie są ?????

Aneta jak młoda???szaleje?

Monia sex-owna bielizna na jutrzejszy wieczór przygotowana??

Agulka nareszcie Twoje kominy stawiają bo ja to się tej parapetówki doczekać nie mogę ;-)? Jak główka?

Luandzia jak ta Twoja ciąża szybko zleciła:cool2: szok
.
;
;

EDIT: Dobranoc

Ostatnia edycja:

Monia
sex-owna bielizna na jutrzejszy wieczór przygotowana??
:zawstydzona/y::no::no::no:
No przepraszam,ale ja stray nie mowię na mojego małżonka. Mam poprostu zagwostke wazna i powazna i tyle:-(
Justyna co się stało???

właśnie mnie D poinformował że zamrażarka która stoi w spiżarce cała sie rozmroziła:wściekła/y:tzn. nie sama wczoraj jak brałam truskawki i młody był ze mną to chyba wcisnął jakiś guziczek wyłańczający mrożenie i wszystkie moje owoce na zimę poszły sie j....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam o poranku:-) za oknem jakby jeszcze noc była:eek: a w związku z tym najchętniej weszłabym pod kołderkę i zasnęła:sorry: muszę sobie zaraz walnąć mocną kawę na przebudzenie;-) tym bardziej że dziś mi przyjeżdża grupa francuzó:szok:

Aneta jak młoda???szaleje?

Czy szalała? W sumie to nie szczególnie:sorry: po 21 załadowała sie do swojego pokoju wprowadziła cały swój zwierzyniec do łóżka swoją drogą to jeszcze trochę a dla niej miejsca w tym łóżku zabraknie:-D oznajmiła że kładzie towarzystwo spać więc zapytałam czy ona też powiedziała że tak zrobiłą mi papa no i kładła to towarzystwo jeszcze przez godzinę:wściekła/y: na szczęście sama nie wychodziła z łóżka ani nas do niczego nie potrzebowała więc w sumie luzik;-)

No przepraszam,ale ja stray nie mowię na mojego małżonka. Mam poprostu zagwostke wazna i powazna i tyle:-(

Co się dzieje? Może się wygadaj a my spróbujemy coś podpowiedzieć:sorry:

:zawstydzona/y::no::no::no:
właśnie mnie D poinformował że zamrażarka która stoi w spiżarce cała sie rozmroziła:wściekła/y:tzn. nie sama wczoraj jak brałam truskawki i młody był ze mną to chyba wcisnął jakiś guziczek wyłańczający mrożenie i wszystkie moje owoce na zimę poszły sie j....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie zazdroszczę:no: ale wniosek jeden mi sie nasuwa że mimo iż te nasze dzieciaki już niby takie duże ale nadal trzeba mieć przy nich oczy dookoła głowy:sorry:;-):tak:

Miłego dnia wszystkim życzę i mam nadzieję że będziecie dziś tu do mnie zaglądać:-)

Dzień dobry
Nie mam kompletnie nastroju na nic- za oknem ciemno i pada deszcz. Porażka
Poza tym M mi zaczyna działać niesamowicie na nerwy:wściekła/y:
A teraz ide do pracy bo wczoraj miałam wolne i muszę nadrobić dzień:shocked2:

Przepraszam kochana coś mi się pokręciło dałabym głowę że ktos tu tak pisze i myslałam że to Ty .;-) wybaczysz mi prawda??
O co chodzi????

a i DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry