reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Niech już im idzie na zdrowie;-)

Ja to tirarów się nie boję:no: tyle że od małego jestem przyzwyczajona bo tato nimi jeżdził:tak: pół dzieciństwa w takim aucie spędziłam a każde wakacje to praktycznie całe:tak: uwielbiałam z nim jeździć i zawsze twierdziłam że jak dorosnę to będę kierowcą tira:-D a czy łazanki u nas popularne to nie wiem:eek: ja robię raz na jakiś czas i jeszcze wszystkich obdzielam:tak: i nieskromnie powiem że wszyscy chwalą a M je uwielbia;-)
a w ogóle jak sie je robi:sorry:

A już zaczynałam się przyzwyczajać do ich nie używania:zawstydzona/y:

Twoje teksty mnie rozbrajają:-D a co łazanek to właśnie pomyślałam że mimo wszystko odrobinę zamroże i zobaczę co z tego wyjdzie;-) ja wogóle uwielbiam mrozić mrizić i jeszcze raz mrozić:-D zawsze robię więcej pierogów, kotletów mielonych i gołąbków inaczej i mroże bo później jak mam lenia do gotowania to są jak znalazł:sorry:
ja też bym mroziła, mrzoziła, gdym zamrażalnika nie rozpierdzieliła:crazy:
A ja siedzę sobie właśnie popijając piwko i chciałam zagryźć serkiem pleśniowym ale mój żebraczy pies zjadł więcej:sorry: nie mogę mu nie dać jak patrzy na mnie tak błagalnie:sorry: no i uciekam wystawiać rzeczy na allegro bo nadal się łudzę że coś sprzedam:sorry:
Justyna ma niepowtarzalne teksty:tak:
A co tak długo Majandry nie ma:sorry:
Luandzia akurat dziś o Tobie myślalam i tak zastanawiałam sie czy przypadkiem juz nie poszłas rodzic bo ostatnio jakos sie nie odzywałas,A tak wogóle to jak sie czujesz ?
Aneta ja też lubie mrozic:tak:
Donkat tirów to też sie boję a szczególnie tych co mnie wyprzedzają albo co D wyprzedza:eek:jak byłam mała i jechałam z rodzicami na wakacje i tata wyprzedzał tira a ten tir prawie że zajechał nam drogę ,tata zrobił unik i naszczęście nic się nie stało ale od tamtej własnie pory się boję
oj ja tez nie lubie wyprzedzania i byc wyprzedzana przez TIRY:no:
glupio tak porownywac, ale tak sie zachowuje moj bratanek, widzac kogos jedzacego:-D:-D bylam w szoku w ten weekend. ja do takich widokow nie jestem przyzywczajona, bo Julitke trzeba naganiac kijem do jedzenia,a przy Wiktorku nie mozna buzia ruszyc, bo juz jest i wola: daj am:-D:-D:-D.oj, az milo jak dziecko tak chetnie je...

ja mam wielki lek do wszystkich duzych sprzetow typu: TIR, koparki, wielkie traktory. tlumacze sobie to tym, z ebedac 5latkiem, gdy budowalismy dom, to przyjechala kopara kopac dol na szambo. ja bylam na pietrze niezadaszonego domu , patrzylam an to z gory i straaaasznie sie jej balam. do dzis te scene pamietam. chyba to stad ten uraz. nawet jak tesciu zajedzie na podworko do nas traktorem znajomego, ktory jest ogormny (nie taki jak zwykly zetor itp) to ja jestem przerazona:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

film obejrzany, chusteczki mokre...:-:)-:)-:)-(

Agulka, umawialas sie ze mna na wieczor i co???????????????:eek:

jestem, jestem:tak: na allegro powystawiane niektóre rzeczy:tak:, ale Ty film ogladałas i też Cie wcześniej nie było:-p
nie wiem czy Zuzia coś rozumie :sorry:to znaczy teoretycznie wie że będzie miała siostre itd ale co to znaczy dopiero sie dowie póki co smaruje i myje mi brzuch pomaga wstać :cool2:ściąga skarpetki generalnie jest bardzo grzeczna i kochana
kochana, kochana:tak:

Jestem odpuszczam już dziś allegro bo mi sie literki zaczynają mienić:zawstydzona/y: ale to nie od piwka tylko jakoś zwyczajnie spać mi się chce:sorry: M juz się wypiął bokiem i dawno zanął:eek: Co do wyprzedzania tirów to ja je jak najbardziej :-) ale im się nigdy nie daję :no: w końcu oni mają już w obecnych czasach pomontowane te czójniki czy jak to tam się nazyw i auto zwyczajnie nie pozwala na przekroczenie pewnej prędkości:shocked2: która jest znacznie słabsza od zwykłych osiągów osobówki;-) więc laski wy mi nie tutaj tylko noga na gaz;-):-D

Co do wyprzedzania tirów to ja je jak najbardziej :-) ale im się nigdy nie daję :no: w końcu oni mają już w obecnych czasach pomontowane te czójniki czy jak to tam się nazyw i auto zwyczajnie nie pozwala na przekroczenie pewnej prędkości:shocked2: która jest znacznie słabsza od zwykłych osiągów osobówki;-) więc laski wy mi nie tutaj tylko noga na gaz;-):-D

buntowniczka;-)
u mnie tez wyprzedzanie jest tylko w jedna strone - ja tak, TIRy nie:-D:-D:-D

choc ostatnio przeczytalam ciekawy artykul o kierowaniu autem ciezarowym i pomoglo mi to zrozumiec jego specyfike, dlatego tez staram sie byc laskawsza dla tych zawalidrog

buntowniczka;-)

choc ostatnio przeczytalam ciekawy artykul o kierowaniu autem ciezarowym i pomoglo mi to zrozumiec jego specyfike, dlatego tez staram sie byc laskawsza dla tych zawalidrog
no w końcu takie auto kupiliście, więc trzbea się szklić w tej dziedzinie;-):tak:

Dobranocka

buntowniczka;-)

I tak trzymaj kochana;-):-) a co do specyfiki tych pojazdów to faktycznie ich prowadzenie to jest wyższa szkoła jazdy:tak: i ja jako córa kierowcy i żona transportowca doskonale sobie zdaje sprawę jak np może działać na nerwy wlokący się po górkę 60 na godzinę osobowy samochód przed tirem:tak:
Dobra ale ja uciekam spać bo oczka coraz bardziej mi się kleją:sorry: Miłej nocy kochane!:tak:

reklama
Dzień dobry:-)
Piękna pogoda za oknem a ja lece sprzątac bo popoludniu przyjadą koleżanki:tak:D dzieciom kupił wczoraj ,,Barbii w dziadku do orzechów'' więc puściłam im teraz i będę miała 1,5godziny spokoju:-p

Do góry