luandzia1
Entuzjast(k)a
dzięki Monia czuje się na tyle dobrze na ile moge się teraz czuć ale jeszcze nie rodzę dopiero po Wszystkich Świętych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja siedzę sobie właśnie popijając piwko i chciałam zagryźć serkiem pleśniowym ale mój żebraczy pies zjadł więcej nie mogę mu nie dać jak patrzy na mnie tak błagalnie
Donkat tirów to też sie boję a szczególnie tych co mnie wyprzedzają albo co D wyprzedzajak byłam mała i jechałam z rodzicami na wakacje i tata wyprzedzał tira a ten tir prawie że zajechał nam drogę ,tata zrobił unik i naszczęście nic się nie stało ale od tamtej własnie pory się boję
jejku to już za około 2 tygodniejak to zleciałomacie już wszystko naszykowanie na przyjście Helenki ?,sypialnia gotowa? łużeczko juz stoi? a Zuzia pewnie się cieszy że za niedługo będzie miec siostrzyczkędzięki Monia czuje się na tyle dobrze na ile moge się teraz czuć ale jeszcze nie rodzę dopiero po Wszystkich Świętych
jejku to już za około 2 tygodniejak to zleciało
tego spacerem nie można nazwac. Byliśmy u nas na podwórku dzieciaczki pograli w piłkę, pohuśtali sie na huśtawce ,pozjeżdżali na zjeżdżalni wybrudzili się bardzo jednym słowem wyszaleli się i do domu wrócili spokojniejsimonia, dzieci po spacrze byly znosniejsze?
możliwe że to ząbki? a może miała dużo wrażeń w ciągu dnia i dlatego niespokojnie śpi?cos niunka niespokojnie spi, ciagle sie budzi, albo gada przez sen. czyzby piatki jej nie dawaly spac? juz czesciowo sie przebijaja