reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

hura, hura, hura! udalo sie! nie mam juz robaczkow:-):-):-):-)
kolezanka z regionalnego mi poradizla co zrobic:tak:
az milo sie czyta i nie dostaje oczoplasow:sorry:
juz nie musicie nie uzywac polskich znakow;-)

reklama
Co ja mam powiedzieć? Nic - dla mnie to normalka a faceci to tacy twardziele na zewnątrz tylko ;-) Najlepsze ze on rozumie mnie najlepiej że zmęczona jestem itp itd jak jest na statku. A jak jest w domu i np chciałabym pochorować porządnie i posiedziec kamieniem w łóżku, to jest milcząco zmęczony jak musi kilka dni sam wszystko obrabiac (i to wszystko i tak nie obejmuje jakiś większych porządków typy sprzątanie czy odkurzanie, pranie itp. Z resztą zwykłego sprzatania też nielubi i nie robi bo mu nie przeszkadza - efekt ja "odrabiam" potem swoje chorowanie :eek:).

i co to było?????????????????????

Ja rozpalę w piecach i zmykam do mamy po Maję, bo dzis ja odbierali:tak:, będę troszku wieczorem.

Donakat
a Ty będziesz czy odpuszczasz:-p teraz niech P się nacieszy a wieczorem Ty:tak:

Wrzuć fotę/linka jakie to potężne auto nabyliście

Co ja mam powiedzieć? Nic - dla mnie to normalka a faceci to tacy twardziele na zewnątrz tylko ;-) Najlepsze ze on rozumie mnie najlepiej że zmęczona jestem itp itd jak jest na statku. A jak jest w domu i np chciałabym pochorować porządnie i posiedziec kamieniem w łóżku, to jest milcząco zmęczony jak musi kilka dni sam wszystko obrabiac (i to wszystko i tak nie obejmuje jakiś większych porządków typy sprzątanie czy odkurzanie, pranie itp. Z resztą zwykłego sprzatania też nielubi i nie robi bo mu nie przeszkadza - efekt ja "odrabiam" potem swoje chorowanie :eek:).

oj, niestety znam to.
ja rzadko choruje i potzrebuje tylko polezec. jak sie jednak to zdarzy, to widze, ze P moze sie tylko bawic z mala, ale juz o zadnej innej robocie nie ma mowy, bo go to przerasta:szok:

i co to było?????????????????????

jakos mi sie SAMO poprzetsawialo w sutawieniach. nalezalo zminic jezyk z ang na pol.

Ja rozpalę w piecach i zmykam do mamy po Maję, bo dzis ja odbierali:tak:, będę troszku wieczorem.

my palimy w piecu juz od poludnia, bo pizgawica byla. teraz mi poliki z ciepla wyskakuja:-D

Donakat
a Ty będziesz czy odpuszczasz:-p teraz niech P się nacieszy a wieczorem Ty:tak:

rozumiem, ze mam byc wieczorem;-):-D:-D

Wrzuć fotę/linka jakie to potężne auto nabyliście

ono i tak jest male w stosunku do innych, a mnie przeraza:szok::szok::szok:

my już wróciliśmy z podwórka dzieciaczki się wybiegały i wyszalały:tak:i do domu wróciliśmy wszyscy jacyś wygłodniali Mati to zjadł prawie 3 kromki chleba:szok:
no i jakaś spokojniejsza już jestem pomogły mi w tym tabletki i świeże powietrze:tak:no i młody zas rozrabia w kuchni.................
czekam aż D wróci z pracy niech on chwile zostanie z dziecmi a ja skoczę sama do sklepu bo jutro popołudniu będę miec małe przedszkole:-Dprzyjadą 2 koleżanki i oby dwie mają po 2 dzieci wraz z moimi to będzie 6 wieku 2-5lat:rofl2:takie domowe przedszkole:-D:cool2:

jutro popołudniu będę miec małe przedszkole:-Dprzyjadą 2 koleżanki i oby dwie mają po 2 dzieci wraz z moimi to będzie 6 wieku 2-5lat:rofl2:takie domowe przedszkole:-D:cool2:

monia
, az strach sie bac:szok::szok::szok::szok:
to Ty sie na jutro uzbroj w cierpliowsc:-D:-D

bylam na weekend u mamy i juz mialam dosc ciaglego pilnowania Julitki i Wiktorka, bo momentami sie ladnie baiwli, ale momenatami ciagle trzeba bylo ich godzic, rozdielac sprawiedliwie zabawki....:sorry::eek:

Jestem, mlody nie spal, wiec jest nadzieje,ze na noc predzej padnie. Byla u mnie kolezanka z poprzedniej pracy. Poplotkowalysmy sobie nieco. Mlody siedzi na kibelu,bo stekal,a teraz wszystko go interesuje dookola tylko nie sranko. Nawet sciany lize,bosze,co za ciolek maly:confused2:
Antea zamroz troche i zobaczysz co sie stanie. Ja mysle,ze powinny byc ok

J Mlody siedzi na kibelu,bo stekal,a teraz wszystko go interesuje dookola tylko nie sranko. Nawet sciany lize,bosze,co za ciolek maly:confused2:

zaraz sie posikam:-D:-D:-D:-D:-D

moj galgan wlasnie zasypia. tez w dzien nie spala.

chcielismy dokonczyc ogladac Epoke Lodowcowa3, bo kiedys przed niunki snem zaczelismy. dzis Julitka prawie na kazdej scenie zaczynala plakac, bo sie bala tych zwierzat, muzyki i w ogole:sorry: dalismy spokoj i zaczelismy "Dzieci Ireny Sendlerowej"- Luandzia, bylas w koncu w kinie?

Aneta na pewno mamie chodzilo o zarlo;-):tak:

Niech już im idzie na zdrowie;-)

tak, juz klamka zapadla.
tylko, ze ja sie tak strasznie boje ciezarowych samochodow:szok::szok::szok:
wczorja jak siadlam z P i troszke pokrecil sie po placu, to myslalam, z ena zawal zejde:-:)zawstydzona/y:
juz wiem, jak bede sie o niego bala:-:)-:)-(

zazdroszcze slonka:-(
u was tez sa popularne lazanki? moja mama pyyyszne robi. a tu w Radomiu ich nie znaja:no:
wydaje mi sie, ze mozna mrozic, tylko osobno farsz i osobno kluchy:tak:

Ja to tirarów się nie boję:no: tyle że od małego jestem przyzwyczajona bo tato nimi jeżdził:tak: pół dzieciństwa w takim aucie spędziłam a każde wakacje to praktycznie całe:tak: uwielbiałam z nim jeździć i zawsze twierdziłam że jak dorosnę to będę kierowcą tira:-D a czy łazanki u nas popularne to nie wiem:eek: ja robię raz na jakiś czas i jeszcze wszystkich obdzielam:tak: i nieskromnie powiem że wszyscy chwalą a M je uwielbia;-)

A już zaczynałam się przyzwyczajać do ich nie używania:zawstydzona/y:

Jestem, mlody nie spal, wiec jest nadzieje,ze na noc predzej padnie. Byla u mnie kolezanka z poprzedniej pracy. Poplotkowalysmy sobie nieco. Mlody siedzi na kibelu,bo stekal,a teraz wszystko go interesuje dookola tylko nie sranko. Nawet sciany lize,bosze,co za ciolek maly:confused2:
Antea zamroz troche i zobaczysz co sie stanie. Ja mysle,ze powinny byc ok

Twoje teksty mnie rozbrajają:-D a co łazanek to właśnie pomyślałam że mimo wszystko odrobinę zamroże i zobaczę co z tego wyjdzie;-) ja wogóle uwielbiam mrozić mrizić i jeszcze raz mrozić:-D zawsze robię więcej pierogów, kotletów mielonych i gołąbków inaczej i mroże bo później jak mam lenia do gotowania to są jak znalazł:sorry:

A ja siedzę sobie właśnie popijając piwko i chciałam zagryźć serkiem pleśniowym ale mój żebraczy pies zjadł więcej:sorry: nie mogę mu nie dać jak patrzy na mnie tak błagalnie:sorry: no i uciekam wystawiać rzeczy na allegro bo nadal się łudzę że coś sprzedam:sorry:

reklama
A co tak długo Majandry nie ma:sorry:
Luandzia akurat dziś o Tobie myślalam i tak zastanawiałam sie czy przypadkiem juz nie poszłas rodzic bo ostatnio jakos sie nie odzywałas,A tak wogóle to jak sie czujesz ?
Aneta ja też lubie mrozic:tak:
Donkat tirów to też sie boję a szczególnie tych co mnie wyprzedzają albo co D wyprzedza:eek:jak byłam mała i jechałam z rodzicami na wakacje i tata wyprzedzał tira a ten tir prawie że zajechał nam drogę ,tata zrobił unik i naszczęście nic się nie stało ale od tamtej własnie pory się boję

Do góry