reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!

zyje:-)

nie moge uczestniczyc aktywnie w zyciu forum, poniewaz nadal ta strona jest u mnie nieczytelna. nie umiem sobie z tym poradzic, a czytanie wszelkich "robaczkow" jest bardzo meczace.
jedynie dobrze mi sie cyzta teksty klavell, bo nie uzywa polskich znakow:sorry:

reklama
Wpadlam sie pozegnac i zbieram sie do domku:-) dzien ogolnie do kitu bo mialam trudna rozmowe z szefem a i tak nie powiedzialam wszystkiego co mialam zamiar:sorry: ale moze to i lepiej:sorry:
Donakt specjalnie dla Ciebie pisze bez polskich znakow:-);-)

Wpadlam sie pozegnac i zbieram sie do domku:-) dzien ogolnie do kitu bo mialam trudna rozmowe z szefem a i tak nie powiedzialam wszystkiego co mialam zamiar:sorry: ale moze to i lepiej:sorry:
Donakt specjalnie dla Ciebie pisze bez polskich znakow:-);-)

chyba nie wplynie ta rozmowa na twoja posadke?:-(

dzieki kochana, milutko mi:zawstydzona/y: ale nie wymagam, zebyscie wszystkie tak pisaly, bo kazda pisze jak sie przyzwyczaila. ja z natury ich nie uzywam, bo mi tak wygodniej i szybciej.
jak dam rade sie uporac z tym problemem, to wroce do was:-)

Ratujcie bo mam wszystko ogromne na ekranie i nie umiem nic robic co mam zrobic zeby bylo normalnie???????????????

Edit. Juz mi sie udalo to naprawic

Ostatnia edycja:
to moze wszystkie bedziemy pisac nie uzywajac polskich znakow?;-)

Ratujcie bo mam wszystko ogromne na ekranie i nie umiem nic robic co mam zrobic zeby bylo normalnie???????????????

Edit. Juz mi sie udalo to naprawic
Monia mogłas podzielic sie z Donka,byloby po rowno
Co do polskich znakow to ja jestem jak najbardziej za,bo tylko tutaj pisze polskie iczasami musze poprawiac i poprawiac.

na 2 super film. Mezczyzna idealny-czeski. No mi sie podobal,bo taki wspomnieniowy troche,ale ocencie same

Ale S mnie wkuuuuurza

Witajcie.
U nas delikatna zmiana planów- M miał byc w trasie a jednak wczoraj zjechal do domku i najgorsze, że nie wiadomo na ile. Najgorsze jest to, że są pieniążki potrzebne a wiadomoa jak nie jeździ, nie zarabia.Tym bardziej ,ze bylismy i tak juz nastawienie na jego nieobecnosc. Ale przynjamniej damian bedzie miał tate pod reką.
Poza tym znowu mam napadowe bole glowy:szok::szok:
Czesc Mamuski

U nas po staremu...i ciesze sie od wczoraj bo moja ukochana przyjaciolka wychdzi za maz - 26go grudnia:-):-):-)- jest juz dlugo ze swoim partnerem, maja coreczke i sa udana para ale brakowalo tylko tego "tak!"No i w koncu:-):-) A ja jestem odpowiedzilana za oparwe kosmetyczna i juz zaplanowalam cala serie zabiegow dla niej i niego:-)-w ramach prezentu!:sorry::rofl2:
Hruda, to przyjemne z pozytecznym-bo robisz to co lubisz i jednoczesnie prezent z głowy.:cool2:

wiitam:-):-)

my dopiero jemy snaidanko:szok:tak sobie dzis dluzej pospalismy;-)

musze zaraz ogarnac chalupke, bo syf wszedzie, a moze kolezanka do nas zajrzy

wczoraj bylam z P ogladac ciagniki siodlowe...no i zaklepalismy sobie jeden:tak:
ja jestem przerazona takimi wielkimi samochodami:-(chyba mam uraz z dziecinstwa:-(

to moze wszystkie bedziemy pisac nie uzywajac polskich znakow?;-)

ja tez jestem za oby tylko Donakt do nas wrocila;-):tak:

Co do polskich znakow to ja jestem jak najbardziej za,bo tylko tutaj pisze polskie iczasami musze poprawiac i poprawiac.

Ale S mnie wkuuuuurza

:-):-):-):-)
jestescie kochane:tak:
w takim razie zaczne normalnie zagladac, a nie co 5 dni:zawstydzona/y:
tylko nie mam nadl pojecia jka unormalnic wyglad tej strony. inne sa w porzadku

to S w domu jest i Ci dziala na nerwy????

Witajcie.
U nas delikatna zmiana planów- M miał byc w trasie a jednak wczoraj zjechal do domku i najgorsze, że nie wiadomo na ile. Najgorsze jest to, że są pieniążki potrzebne a wiadomoa jak nie jeździ, nie zarabia.Tym bardziej ,ze bylismy i tak juz nastawienie na jego nieobecnosc. Ale przynjamniej damian bedzie miał tate pod reką.
Poza tym znowu mam napadowe bole glowy:szok::szok:

oby byl w domu jak najkrocej, a z drugiej strony dobrze, ze troche pobedziecie razem:tak:

bolow glowy wspolczuje:-(to taka przypadlosc ciazowa?

reklama
Witam i ja o poranku:-) pospalam dzis do 10 ale to chyba dzieki temu ze M w domu byl bo tak by pewnie moja gwiazda wczesniej mnie obudzila;-) zaraz sie ubieramy i lecimy na zakupy bo malzonek zlozyl zmowienie na lazanki a ze sama chetnie zjem to idziemy zaraz po kapuche i cala reszte:tak: za oknem piekne sloneczko wreszcie swieci wiec az chce sie zyc:-)
Donkat czyli jednak zdecydowaliscie sie :-) zycze powodzenia i tzrymam kciuki:tak: a co do mojej rozmowy z szefem to byla trudna ale raczej napewno nie zagraza mojemu byc albo nie byc w firmie;-) zreszta to temat ktory sie nie nadaje do opisywania tak publicznie:sorry:

Do góry