reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!

zyje:-)

nie moge uczestniczyc aktywnie w zyciu forum, poniewaz nadal ta strona jest u mnie nieczytelna. nie umiem sobie z tym poradzic, a czytanie wszelkich "robaczkow" jest bardzo meczace.
jedynie dobrze mi sie cyzta teksty klavell, bo nie uzywa polskich znakow:sorry:

reklama
Wpadlam sie pozegnac i zbieram sie do domku:-) dzien ogolnie do kitu bo mialam trudna rozmowe z szefem a i tak nie powiedzialam wszystkiego co mialam zamiar:sorry: ale moze to i lepiej:sorry:
Donakt specjalnie dla Ciebie pisze bez polskich znakow:-);-)

Wpadlam sie pozegnac i zbieram sie do domku:-) dzien ogolnie do kitu bo mialam trudna rozmowe z szefem a i tak nie powiedzialam wszystkiego co mialam zamiar:sorry: ale moze to i lepiej:sorry:
Donakt specjalnie dla Ciebie pisze bez polskich znakow:-);-)

chyba nie wplynie ta rozmowa na twoja posadke?:-(

dzieki kochana, milutko mi:zawstydzona/y: ale nie wymagam, zebyscie wszystkie tak pisaly, bo kazda pisze jak sie przyzwyczaila. ja z natury ich nie uzywam, bo mi tak wygodniej i szybciej.
jak dam rade sie uporac z tym problemem, to wroce do was:-)

Ratujcie bo mam wszystko ogromne na ekranie i nie umiem nic robic co mam zrobic zeby bylo normalnie???????????????

Edit. Juz mi sie udalo to naprawic

Ostatnia edycja:
to moze wszystkie bedziemy pisac nie uzywajac polskich znakow?;-)

Ratujcie bo mam wszystko ogromne na ekranie i nie umiem nic robic co mam zrobic zeby bylo normalnie???????????????

Edit. Juz mi sie udalo to naprawic
Monia mogłas podzielic sie z Donka,byloby po rowno
Co do polskich znakow to ja jestem jak najbardziej za,bo tylko tutaj pisze polskie iczasami musze poprawiac i poprawiac.

na 2 super film. Mezczyzna idealny-czeski. No mi sie podobal,bo taki wspomnieniowy troche,ale ocencie same

Ale S mnie wkuuuuurza

Witajcie.
U nas delikatna zmiana planów- M miał byc w trasie a jednak wczoraj zjechal do domku i najgorsze, że nie wiadomo na ile. Najgorsze jest to, że są pieniążki potrzebne a wiadomoa jak nie jeździ, nie zarabia.Tym bardziej ,ze bylismy i tak juz nastawienie na jego nieobecnosc. Ale przynjamniej damian bedzie miał tate pod reką.
Poza tym znowu mam napadowe bole glowy:szok::szok:
Czesc Mamuski

U nas po staremu...i ciesze sie od wczoraj bo moja ukochana przyjaciolka wychdzi za maz - 26go grudnia:-):-):-)- jest juz dlugo ze swoim partnerem, maja coreczke i sa udana para ale brakowalo tylko tego "tak!"No i w koncu:-):-) A ja jestem odpowiedzilana za oparwe kosmetyczna i juz zaplanowalam cala serie zabiegow dla niej i niego:-)-w ramach prezentu!:sorry::rofl2:
Hruda, to przyjemne z pozytecznym-bo robisz to co lubisz i jednoczesnie prezent z głowy.:cool2:

wiitam:-):-)

my dopiero jemy snaidanko:szok:tak sobie dzis dluzej pospalismy;-)

musze zaraz ogarnac chalupke, bo syf wszedzie, a moze kolezanka do nas zajrzy

wczoraj bylam z P ogladac ciagniki siodlowe...no i zaklepalismy sobie jeden:tak:
ja jestem przerazona takimi wielkimi samochodami:-(chyba mam uraz z dziecinstwa:-(

to moze wszystkie bedziemy pisac nie uzywajac polskich znakow?;-)

ja tez jestem za oby tylko Donakt do nas wrocila;-):tak:

Co do polskich znakow to ja jestem jak najbardziej za,bo tylko tutaj pisze polskie iczasami musze poprawiac i poprawiac.

Ale S mnie wkuuuuurza

:-):-):-):-)
jestescie kochane:tak:
w takim razie zaczne normalnie zagladac, a nie co 5 dni:zawstydzona/y:
tylko nie mam nadl pojecia jka unormalnic wyglad tej strony. inne sa w porzadku

to S w domu jest i Ci dziala na nerwy????

Witajcie.
U nas delikatna zmiana planów- M miał byc w trasie a jednak wczoraj zjechal do domku i najgorsze, że nie wiadomo na ile. Najgorsze jest to, że są pieniążki potrzebne a wiadomoa jak nie jeździ, nie zarabia.Tym bardziej ,ze bylismy i tak juz nastawienie na jego nieobecnosc. Ale przynjamniej damian bedzie miał tate pod reką.
Poza tym znowu mam napadowe bole glowy:szok::szok:

oby byl w domu jak najkrocej, a z drugiej strony dobrze, ze troche pobedziecie razem:tak:

bolow glowy wspolczuje:-(to taka przypadlosc ciazowa?

reklama
Witam i ja o poranku:-) pospalam dzis do 10 ale to chyba dzieki temu ze M w domu byl bo tak by pewnie moja gwiazda wczesniej mnie obudzila;-) zaraz sie ubieramy i lecimy na zakupy bo malzonek zlozyl zmowienie na lazanki a ze sama chetnie zjem to idziemy zaraz po kapuche i cala reszte:tak: za oknem piekne sloneczko wreszcie swieci wiec az chce sie zyc:-)
Donkat czyli jednak zdecydowaliscie sie :-) zycze powodzenia i tzrymam kciuki:tak: a co do mojej rozmowy z szefem to byla trudna ale raczej napewno nie zagraza mojemu byc albo nie byc w firmie;-) zreszta to temat ktory sie nie nadaje do opisywania tak publicznie:sorry:

Do góry