reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

tak, tak, pamietam, ze bylam taka sama:-D:-D:-D
tylko cokolwiek popruszylo i juz bylo wiele radosci i sie wyciagalo sanki:rofl2:.
a teraz by czlowiek najchetneij siedizal caly dzien w ciepelku i nosa nie wsytawial:sorry:

Święte słowa;-) ja to nawet sie cięszę że akurat szczęście w nieszczęściu i młoda teraz nie moze wychodzić na dwór :sorry: bo ja kompletnie na to nie mama ochoty:no:

reklama
Kurna cos prąd mi ucieka, mam nadzieję,ze nic się nie stanie na noc

nam tez dzis zniknal. pewnie przez wiatry i obciazenie linni mokrym sniegiem

Jestem przerażona tą przedwczesną zimą. Maciuś nie ma nic na zimę z ubrań. :szok::no: Ja też butów jeszcze nie mam :no::wściekła/y:

przetrwajcie jaos te kilka dni, potem ma byc juz normalniej:sorry:

a nic nie pasuje na Maciusia z zeszlego roku?

U mnie za to kablówka szaleje:wściekła/y: raz jest a raz jej nie ma:wściekła/y: Coś mnie brzuch boli:crazy: czyżby po flaczkach które mi przyniósł tato:eek: chyba mi pożałowali;-)
a nic nie pasuje na Maciusia z zeszlego roku?
Patrząc na zdjęcia Maćka i to ile urósł w tym roku to wątpię żeby coś pasowało;-) ja też ostatnio wyjęłam kurtki z zeszłego roku małej i wszystkie za małe:sorry: a miałam nadzieję że chociaż na początek jeszcze w nich polata:sorry: na szczęście zapas kurtek mamy do 4 roku życia dla Tuśki;-) więc się nie martwię tylko tak jak pisałam jakaś wyjścióweczka by się przydała;-)

no a wlasnie u nas jest tak, ze spodenki szybko sie robia za male, a wbluzeczkach niunka biega juz caly rok i jeszcze dobre. wczesniej byla grubsza, a teraz mimo iz urosla, to zeszczuplala.
plaszczyk i kurtka sa caly czas Ok.
jednak wezme jej na zime wieksza kurteczke i cieplejsza, a zeszloroczna ma na teraz

Aneta, ja mam jedna kurtke na zbyciu Georga. rozmiar niby 1-1.5roku, ale na niunke jest dosc luzna,a Natalka chyba jest drobniejsza?:sorry:

Mój Łukasz nic nie ma z zeszłego roku... z wszystkiego wyrósł. Na szczęście on w popawełkowych ciuchach chodzi :-D

A dla Pawła mam już wszystko. Dziś w butach z zeszłej zimy chodził ale niestety całej tej w nich nie przechodzi bo teraz są tak akurat...

Bałwana nie zrobiliśmy bo się zaczął sniegodeszcz i za mokre to wszystko było. :-( Ale i tak na spacerku było fajnie :tak:
ja do zimy jak dziecko podchodzę - narty już bym zakładała i o sankach myślę ;-)

no a wlasnie u nas jest tak, ze spodenki szybko sie robia za male, a wbluzeczkach niunka biega juz caly rok i jeszcze dobre. wczesniej byla grubsza, a teraz mimo iz urosla, to zeszczuplala.
plaszczyk i kurtka sa caly czas Ok.
jednak wezme jej na zime wieksza kurteczke i cieplejsza, a zeszloroczna ma na teraz

Aneta, ja mam jedna kurtke na zbyciu Georga. rozmiar niby 1-1.5roku, ale na niunke jest dosc luzna,a Natalka chyba jest drobniejsza?:sorry:
U nas jest tak samo:tak:;-):-) a zdjęcie kurteczki poproszę;-) wrzuć na odpowieni wątek na zamknietym proszę:tak:

reklama
Do góry