witam malo przytomnie

wczoraj poznow ypilam kawke i chyba dlugo dzialala, bo poszlam spac ok 2 w nocy

, a mialam jescze wczensiejsze zaleglosci, do tego pogoda pod psem, wiec nie musze luzej tlumaczyc jaka rzeska jestsm

od dzis postaram sie mniej jesc, t zn jesc, a nie obzerac, jak to byo do tej pory

niunka piastuje swoje zwierzaki

, chyba jest delikatna, bo nie slyszalalm jescze miauczenia kota
kolejnym kobietkom dziekuje za zyczenia:-):-)
zebralam troche kaski i znow pewnie wloze do wspolnej kasy i zapomne sobie cos kupic

, choc musze wyposazyc sie w nowe staniki
Aneta, jak Natalka?
ogarnelam juz chalupke, bo wygladala jakbym od miesica nie sprztala

Tak więc leżę i się kuruję. Chłopaki szaleją na wycieczce. Ominęło mnie spotkanie ze znajomymi przez to :-( Ale raczej dziś nie bawiłabym się dobrze.
jak to na wycieczce? sami?
dziewczyny -podwójne mamy mam pytanie czy wasze dzieci mają razem pokój ?na początku łóżeczko będzie u nas w sypialni ale potem jak mała będzie większa no i będzie przesypiać całą noc nie wiem co zrobić czy urządzić drugi pokój czy dać dziewczynki do jednego Zuzia ma duży pokój tylko do spania miejsce do zabawy ma gdzie indziej i tak właśnie się zastanawiam czy nie lepiej byłoby dla nich żeby były razem
ja tez powdojna mama nie ejstem;-), ale uwazam, ze z korzyscia dla obu dziewczynek bedzie, gdy beda mialy wspolny pokoj. przez to tez na pewno sie bardziej zzyja i naucza razem zyc.
pozniej, gdy Zuzia bedzie starsza, to mozna je spokojnie rozdzielic.
ma cały tydzień lac i bedzie poniżej 10stopni

\
ja widze, z eu mnie pojutrze ma byc tylko +2st

jeszcze pazdziernik, a juz zima
kurcze znowu mam skurcze mam nadzieję że jeszcze troche wtrzymam
a dostalasn ten lek przeciwko?
Mama jakaś taka cienizna:-(Jeszcze kurna antybiotyk bierze,bo przeziębienie ją wzięło.
a teraz co dla ej z mama? jakies jeszcze ma miec badania, czy leczenie, czy co?
nigdy nic nie wiadomo co dziecku strzeli do głowy ale póki co nie zauważyłam u Zuzi tego typu zapędów
a mojej Zuzi już na pewno wychodzą ząbki ma napuchnięte dziąsełka i w nocy budziła się co chwilę nie żeby jakoś strasznie płakała raczej poplakiwała ale chyba ją to zmęczyło bo jeszcze śpi

więc pewnie znowu mi nie pójdzie spać w dzień

a już było dobrze przez ostatnie parę dni
jak ma strzelic do glwoy, to i tak streli, niezaleznie, czy beda spac razem, czy osobno
Julitce tez sie przebijjaja piatki, i chyba dlatego tak niepokojnie spi:-(
Myślałam,że tylko ja takie antytalencie. W przyszłym roku planujemy malowanie chałupy i chciałabym zmienić zupełnie kolor pokoju
......Czytałam,że 1 jasny kolor,że ścianę na którą się "wchodzi" na ciut ciemniejszy odcień, że 2 ściany na inny i 2 na inny i już jestem głupia.
ł
to sluze rada;-)
ja uwielbiam tego typu robotki
moglabym ciagle budowac i meblowac nowe domy
No i jednak znów dziś tam nie dotrę bo gdzieś mi wcieło klucze z domu i auta

przeszukałam cały dom i nic

już dawno to mówiłam ze u mnie klucze powinny miec xsmontowany jakis dzwonek żeby w razie zguby szło zadzwonic i po sygnale znaleźc
a moze to Matiego sparwka?