reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A dziękuje już ściągnięty:-) tylko nie wiem o co kurna chodzi bo otwiera mi wybarane zdjecie ale jak chcę zmniejszyć to wyswietla komunikat ze wybrany folder jest nieprawidłowy:wściekła/y: i każe wybrać inny:wściekła/y::baffled: chyba coś mi sie jednak w kompku zje***:wściekła/y: a sama raczej nic nie poradzę muszę czekać na M:-(

No i jednak znów dziś tam nie dotrę bo gdzieś mi wcieło klucze z domu i auta:wściekła/y:przeszukałam cały dom i nic:crazy:już dawno to mówiłam ze u mnie klucze powinny miec xsmontowany jakis dzwonek żeby w razie zguby szło zadzwonic i po sygnale znaleźc :rofl2:
kiedyś były takie bryloczki na gwizdanie:-p

Justyna pomarańczowy z brązem na pewno się zemdlił a zilono groszkowaty czy pistacja będzie wygladało fajnie, jak duzy macie ten pokój?:happy:
my całego mieszkania mamy 28m2,a pokój chyba 7x3, kiedyś mierzyła,ale już nie pamiętam, może ciut mniejszy
Donka mama jest już po 1 chemii, 22 ma 2

Byłam z młodym u lekarza. I znowu antybiotyk, inny i inny syrop:crazy: w piątek do kontroli

Aneta ja zmniejszam w PICASA

byla u nas kolezanka. oj, tematow nie brakowalo, ciagle o czym ssie gadalo, tylko czasu malo.tak to jest, jak sie rzadko widujemy:-(

teraz śpi i nic nie słychać także chyba to jednak zębole zresztą jak widzę zaczął się u naszych wrześniatek wysyp piątek;-) muszę jakimś sposobem przejrzeć jej paszcze później:tak:

ja Julitce bez problemu sprawdzam stan uzebienia: niunia sie kladzie, otwiera paszczke aja lustruje;-):-)

Chłopaki moje (szt 3) pojechali wczoraj na wycieczkę żebym ja mogła chorować.

nie wiedzialam,,ze masz meza w domu i stad moje pprzednie pytanie

Może któraś mi pomoże:sorry: chciałam wystawiać te rzeczy na allegro a nie mogę wejść w dane zdjęcie na kompie żeby je pomniejszyć:-( wyświetla mi się komunikat że nie można otworzyć danego pliku:wściekła/y: dodam że chodzi o program NERO

nie potrafie pomoc:no:

Byłam z młodym u lekarza. I znowu antybiotyk, inny i inny syrop:crazy: w piątek do kontroli
\\

szkoda:-(

Witam
Justyna a co Miśkowi dolega??? Na co ten antybiotyk??? I jak w ogóle czuje się mama?

Donkat mój młody tez nie da sobie zaglądać w ząbki krzyczy "nie nie lusaj " ale zaglądam jak mu myje ząbki bo wtedy cały "pyszczek" otwiera i na razie u Nas 5 nie widać . Jakie prezenciki dostałaś? dużo gości było??pochwal się .

Agulka .................................. nie chciałam żeby to tak zabrzmiało:zawstydzona/y:

Anetasa i jak będziesz "informatykiem";-) udało się ????

Ostatnia edycja:
Dostalam sama kaske, a od P pizamke, bo jedna mi sie juz calkowicie przesiala. a z tym prezentem to mi sie smiac chcialo:
od dawna ucze P jak kupowac komus prezent, ze wczesniej trzeba juz te osobe obserwowac, zauwazac jej potzreby, moze o czyms mowi, ze by chciala itp itd. on sie zawsze dziwi, ze trafialam z prezentami dla tesciowej, a ja wlasnie mam taki sposob.
w zeszlym tyg. pokazalam mu moje dziurki w pizamie. w piatek mowie, ze bedac w sobote po ciasto, skocze na targ kupic sobie pizame, bo rzadko na targu bywam, wiec przy okazji. na to P: nie kupuj
ja (zdziwiona): coo? czemu nie?
on: no nie kupuj:no:
ja (nadal nie zalapalam): musze, bo te wyrzuce, a zostaly mi tylko 2
P: oj, bo ja chcialem kupic:-D:-D:-D.
w koncu kilka lat nauki dalo rezultaty:-D:-D

gosci bylo malo, tesciowie, babcia i siostra P . moi nie przyjezdzaja. znajomi beda w innym terminie

obcielam niunce dzis grzywke i podcielam koncowki, bo juz miala wysuszone i zniszczone.
nie wiem klavell, jak wlosy Hani daja rade bez podcinania :sorry:

dzis asze dziecko padlo w akcji:-D:-D. ja bylam an dworze, a P sie przytulal z Julitka, adokladnie masowal brzuszek, bo niby bolal. lezeli na kanapie, on ja laskotal, chichrali sie i nagle w ciagu sekundy niunka odleciala:-D:-D. P sie nie mogl nadziwic:szok::szok:. specjalnie bylismy glosno, swiecilo sie swiatlo, wlaczylam radio i nie przykrywalam jej, zeby krotko spala, bo bylo przed 17:szok:. pospala 45min i nic jej nie przeszkadzalo:rofl2:

reklama
Nuśka w zasadzie to u młodego wygląda na zwykłe przeziębienie,bo smarka, te smarki spływają po gardle, gardlo czerwone i kaszel jakby co najmniej zapalenie oskrzeli było,ale osluchowo jest czysto i bez gorączki. No ale,że tak długo utrzymuje się to wszystko to dała kolejny antybiotyk, bo poprzedni to był taki lajcik (moja mama ma ten sam i Janusz mówi,że nic nie działa,bo też go brał).
A mama? No trzyma się, przynajmniej udaje,że się trzyma,bo Janusz wczoraj na grzybach mówił,że strasznie himeryczna jest, wkurza się o byle co, szuka dziury w całym i często sika:-D

Do góry