luandzia1
Entuzjast(k)a
wiem wiem Agulka to tylko taki żarcik chociaż listopad nie należy do najładniejszych miesięcyLuandzia mam taka nadzieję, że w listopadzie będzie ładniej, chodziło mi, że mroźniej a nie plucha rozpierducha.
Dobrze przynamniej że mam już ciuchy cieplejsze dla nich wszystkie bo oziębienie ma być w tym tyg a do sklepu to niebardzo bym chciała ruszać na poszukiwanie.
ja też :-)zakupiłam dla Zuzi nawet kombinezon i troche się zdziwiłam bo u mojej mamy na wiosce ;-)był o 70 zł tańszy niż w Bielsku w firmowym sklepie
jeszcze musze małą zaopatrzyć w czapkę i szalik ale już mam zamówione tylko jeszcze nie przyszły bo chcę takie do tego kombinezony no i buty zimowe
chyba idę spać bo dzisiaj byłam cały dzień na nogach bo chodziłyśmy z mamą za tą tapetą i niby wybrałyśmy ale jak przyjechałam do domu stwierdziłam że to jednak chyba nie to ale na lampy przynajmniej się zdecytowałam z takich czarnych kryształków dla noworodka akurat ;-):-)
potem przyjechali teściowie a ja upiekłam górę racuchów z jabłkami bo moje dziecko dzisiaj nic nie chciało jeść na szczęście racuchy jej podeszły bo zjadła trzy pomimo tego że jak je zobaczyła to nie chciała nawet spróbować
Justyna dużo zdrowia dla Mateuszka