Chyba nie poiwnny bo jednak nawet na metkach jest napisane że 100%bawełna także mam nadzieję że będzie ok a pewnie będę je teraz żydzić bo mała nie lata w keickach bo za zimno a pod spodnie to jeszcze mam inne troche zdziadziałe ale oblecą;-) Młoda właśnie wcina żurek i o dziwo jajko jej najlepiej wchodzi a ostatnio było bleeeee tylko że jej powiedziałam że to mięsko i chyba uwieżyła
reklama
Jest mi zimno, nic mi sie nie chce, aaaaaaaaaa chce mi się spać........... Adaś jakoś ma wodnisty katarek.............. dzis jestem beeeeeeeeeee mamusią, bo na dwór z dziećmi nie wyszlam....... Maja został dziś w domu.............
Dzień dobry
A nie chciałaś dostać ??? O czymś nie wiemy?
A zimą ile płacicie bo nam około 400-420zł miesięcznie
Sprytna ;-) a nie było jej głupio jak przyjechałyście a dzieci zdrowe???? Co mówiła???
Najważniejsze ze się Wam podobało:-):-) fotki będą???
A co Ty taka śpiąca ostatnio jesteś ciągle??? Może zbadaj sobie cukier??? Albo jakiś groszek jest a my nie wiemy????? Wtedy też ta chce się spać;-)
A co jak był głodny to zjadł
Skórzany portfel???
Lecę na zamknięty sprawdzić czy są fotki.................
ze zwierzakami nie am problemu, bo tesciu je dokarmia, a w razie czego, to dajemy sucha karme na zapas i przez jedna dobe nie umra.
a Wy nie macie podowrka, jak mieszkacie w domu?
No mamy ale ja chciałam w mieszkaniu mieć
jakie macie ogrzewanie? gaz?
GAZ
dziś dostałam @
A nie chciałaś dostać ??? O czymś nie wiemy?
Wcale nie fajnie, bo ogrzewamy gazem. I tak jak NuŚka boimy się rachunku. Miesięcznie wychodzi nam ok. 150 zł, więc dość sporo. Oczywiście zależy od pory roku.
A zimą ile płacicie bo nam około 400-420zł miesięcznie
pod tym wzgledem, to niestety kiepsko:-(
wiecie co, rozgryzlysmy z siostra nasza wspaniala bratowa. Aneta, kiedsy nam zazdroscilas, ze tak sie rzetelnie informujemy o chorobach w rodzinie. wyszlo na jaw, ze az za rzeetlnie: nasza bratowa jest ogolnie bardzo glupia i wredna. mieskzaja z moja mama. stosunki takie sobie, sa zgrzyty, ale to tez wina brata.
wydalo nam sie teraz podejrzane, ze zazwyczaj jak sie mamy zjechac do mamy, to w piatki u nich wszyscy chorzy. tak bywalo zawsze, gdy byl okres chorob:wrzesien-maj. nasza mama mowila, ze dzieci tam zdrowe, a jak pytalysmy Olke, to twierdzial, ze zaczal sie aktra, gardlo itp itd. kilka razy mozna w to uwierzyc, ale nie czesto. moze bardzije jej wierzylysmy dlatego, ze Jasia ma bardzo olewczy stosunek do chorob, bo ajk pisalalm z goraczka biega na grzyby, wiec dla niej katar czy gardlo, to nic. mialysmy wiec do mamy ograniczone zaufanie pod tym wzgledem i wiecej ufalysmy bratowej.
jednak teraz mnie i Ale tknelo cos, z eto moze byc celowe dizalanie Olki, zebysmy nie przyjezdzali do mamy, bo wtedy tez zawsze sie czepimy zachowania Tomka i czasem sa zgrzyty. dla nich pewnie lepiej, jak nie widzimy ich glupoty i jest spokoj.
mama we czwartek mowila nam, ze dzieci zdrowe, a Olka w pitek ze Witkor am katar, Radzia bardzo boli gardlo, ona tez nie najlepiej sie czuje. ja sie wkurzylam. na predce obmyslalysmy z Ala zmiane planu, zeby jednak sie gdzies spotkac. mieli przyjechac do nas. jendak w pitek wieczorem pisalalm z Ala na gg i dogadalysmy sie, ze podejrzane sa te piatkowe choroby u nich i postanowilysmy zaryzykowac i jednak pojechac. co sie okazalo? Witkro ma nos suchy, Radzio nie wei, co to bol gardla i nikt nie wspominal o zadnych chorobach
co za wredna malpa
troche chaotycznie napisalam, sluze wyjasnieniami;-)
Sprytna ;-) a nie było jej głupio jak przyjechałyście a dzieci zdrowe???? Co mówiła???
Witam.
Nogi mnie bolą............. lecę poczytać co u Was przez weekend się wydarzyło.
Najważniejsze ze się Wam podobało:-):-) fotki będą???
Maciuś śpi i ja chyba też się zdrzemnę, bo się nie wyspałam.
A co Ty taka śpiąca ostatnio jesteś ciągle??? Może zbadaj sobie cukier??? Albo jakiś groszek jest a my nie wiemy????? Wtedy też ta chce się spać;-)
Ola z MAteuszem jedli obiad i Ola poszła zrobic do łazienki siku i jak wróciła to zastała pusty talerz Mateusz zjadł swój obiadek i dokończył od Oli
A co jak był głodny to zjadł
Sluchajcie szukam pomysłu na prezent dla Janusza na 50
Skórzany portfel???
Witam się i ja:-) już po wizycie u fryzjera:-) no i nieskromnie powiem że fryzurka mi się podoba teraz jeszcze muszę zarzucić kolorek ciekawe czy po wszystkim nadal będę zadowolona u nas cudna pogoda taka prawdziwa złota jesień słoneczko świeci lekki wiaterek i przyjemnie na dworze także popołudniu z pewnością zaliczymy dłuższy spacerek a i przyszły te razjstopki z allegro i mnie się bardzo podbają wydają się porządne zobaczymy jak będzie po praniu;-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
ja w zeszłym tygodniu kupiłam na targowisku rajstopki na których pisało 100%bawełna a po 3 godzinach chodzenia w nich się skulkowały to ciekawe co będzie po praniuChyba nie poiwnny bo jednak nawet na metkach jest napisane że 100%bawełna także mam nadzieję że będzie ok a pewnie będę je teraz żydzić bo mała nie lata w keickach bo za zimno a pod spodnie to jeszcze mam inne troche zdziadziałe ale oblecą;-) Młoda właśnie wcina żurek i o dziwo jajko jej najlepiej wchodzi a ostatnio było bleeeee tylko że jej powiedziałam że to mięsko i chyba uwieżyła
no chciałam ale przez to strasznie bolała mnie głowa i wogóle jakaś taka słaba byłamA nie chciałaś dostać ??? O czymś nie wiemy?
.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Dziewczyny ile wody zużywacie na kwartał? W kubikach,bo ja miałam teraz 22kubiki i zastanawiam się,czy łózko wodne napełniałam,czy jak
Narazie nie ma bo jeszcze przed farbą;-) a i później zastanowie się czy się pokazać bo nie wiadomo co wyjdzie M jak zobaczył na opakowaniu kolor to się załamał a ja tylko skwitowałam że robię z siebie sztuczną inteligencję
Dziewczyny ile wody zużywacie na kwartał? W kubikach,bo ja miałam teraz 22kubiki i zastanawiam się,czy łózko wodne napełniałam,czy jak
My mamy rozliczenie raz na pół roku z ostatniego wyszło 20 kubików
reklama
Podziel się: