reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Chyba nie poiwnny:sorry: bo jednak nawet na metkach jest napisane że 100%bawełna:tak: także mam nadzieję że będzie ok:tak: a pewnie będę je teraz żydzić bo mała nie lata w keickach bo za zimno a pod spodnie to jeszcze mam inne troche zdziadziałe ale oblecą;-) Młoda właśnie wcina żurek i o dziwo jajko jej najlepiej wchodzi a ostatnio było bleeeee:wściekła/y: tylko że jej powiedziałam że to mięsko i chyba uwieżyła:sorry::-D

reklama
Jest mi zimno, nic mi sie nie chce, aaaaaaaaaa chce mi się spać........... Adaś jakoś ma wodnisty katarek.............. dzis jestem beeeeeeeeeee mamusią, bo na dwór z dziećmi nie wyszlam....... Maja został dziś w domu.............

Dzień dobry
ze zwierzakami nie am problemu, bo tesciu je dokarmia, a w razie czego, to dajemy sucha karme na zapas i przez jedna dobe nie umra.
a Wy nie macie podowrka, jak mieszkacie w domu?
No mamy ale ja chciałam w mieszkaniu mieć

jakie macie ogrzewanie? gaz?

GAZ

dziś dostałam @:wściekła/y:

A nie chciałaś dostać ??? O czymś nie wiemy:-p?

Wcale nie fajnie, bo ogrzewamy gazem. I tak jak NuŚka boimy się rachunku. Miesięcznie wychodzi nam ok. 150 zł, więc dość sporo. Oczywiście zależy od pory roku.

A zimą ile płacicie bo nam około 400-420zł miesięcznie :crazy:

pod tym wzgledem, to niestety kiepsko:-(

wiecie co, rozgryzlysmy z siostra nasza wspaniala bratowa:crazy:. Aneta, kiedsy nam zazdroscilas, ze tak sie rzetelnie informujemy o chorobach w rodzinie:sorry:. wyszlo na jaw, ze az za rzeetlnie:-p: nasza bratowa jest ogolnie bardzo glupia i wredna. mieskzaja z moja mama. stosunki takie sobie, sa zgrzyty, ale to tez wina brata.
wydalo nam sie teraz podejrzane, ze zazwyczaj jak sie mamy zjechac do mamy, to w piatki u nich wszyscy chorzy. tak bywalo zawsze, gdy byl okres chorob:wrzesien-maj. nasza mama mowila, ze dzieci tam zdrowe, a jak pytalysmy Olke, to twierdzial, ze zaczal sie aktra, gardlo itp itd. kilka razy mozna w to uwierzyc, ale nie czesto. moze bardzije jej wierzylysmy dlatego, ze Jasia ma bardzo olewczy stosunek do chorob, bo ajk pisalalm z goraczka biega na grzyby, wiec dla niej katar czy gardlo, to nic. mialysmy wiec do mamy ograniczone zaufanie pod tym wzgledem i wiecej ufalysmy bratowej.
jednak teraz mnie i Ale tknelo cos, z eto moze byc celowe dizalanie Olki, zebysmy nie przyjezdzali do mamy, bo wtedy tez zawsze sie czepimy zachowania Tomka i czasem sa zgrzyty. dla nich pewnie lepiej, jak nie widzimy ich glupoty i jest spokoj.
mama we czwartek mowila nam, ze dzieci zdrowe, a Olka w pitek ze Witkor am katar, Radzia bardzo boli gardlo, ona tez nie najlepiej sie czuje. ja sie wkurzylam. na predce obmyslalysmy z Ala zmiane planu, zeby jednak sie gdzies spotkac. mieli przyjechac do nas. jendak w pitek wieczorem pisalalm z Ala na gg i dogadalysmy sie, ze podejrzane sa te piatkowe choroby u nich i postanowilysmy zaryzykowac i jednak pojechac. co sie okazalo? Witkro ma nos suchy, Radzio nie wei, co to bol gardla i nikt nie wspominal o zadnych chorobach:crazy::crazy:
co za wredna malpa:no::no:
troche chaotycznie napisalam, sluze wyjasnieniami;-)

Sprytna :-p;-):rofl2::rofl2::rofl2: a nie było jej głupio jak przyjechałyście a dzieci zdrowe???? Co mówiła???

Witam.

Nogi mnie bolą............. lecę poczytać co u Was przez weekend się wydarzyło.

Najważniejsze ze się Wam podobało:-):-) fotki będą???

Maciuś śpi i ja chyba też się zdrzemnę, bo się nie wyspałam. :no:

A co Ty taka śpiąca ostatnio jesteś ciągle??? Może zbadaj sobie cukier??? Albo jakiś groszek jest a my nie wiemy????? Wtedy też ta chce się spać;-)

Ola z MAteuszem jedli obiad i Ola poszła zrobic do łazienki siku i jak wróciła to zastała pusty talerz :szok:Mateusz zjadł swój obiadek i dokończył od Oli:-D:-D:-D

A co jak był głodny to zjadł:-D:-D:-D:-D

Sluchajcie szukam pomysłu na prezent dla Janusza na 50

Skórzany portfel???

Witam się i ja:-) już po wizycie u fryzjera:-) no i nieskromnie powiem że fryzurka mi się podoba teraz jeszcze muszę zarzucić kolorek:eek: ciekawe czy po wszystkim nadal będę zadowolona:sorry: u nas cudna pogoda taka prawdziwa złota jesień:tak: słoneczko świeci lekki wiaterek i przyjemnie na dworze także popołudniu z pewnością zaliczymy dłuższy spacerek:tak: a i przyszły te razjstopki z allegro i mnie się bardzo podbają :tak: wydają się porządne:tak: zobaczymy jak będzie po praniu;-)

Lecę na zamknięty sprawdzić czy są fotki.................

Chyba nie poiwnny:sorry: bo jednak nawet na metkach jest napisane że 100%bawełna:tak: także mam nadzieję że będzie ok:tak: a pewnie będę je teraz żydzić bo mała nie lata w keickach bo za zimno a pod spodnie to jeszcze mam inne troche zdziadziałe ale oblecą;-) Młoda właśnie wcina żurek i o dziwo jajko jej najlepiej wchodzi a ostatnio było bleeeee:wściekła/y: tylko że jej powiedziałam że to mięsko i chyba uwieżyła:sorry::-D
ja w zeszłym tygodniu kupiłam na targowisku rajstopki na których pisało 100%bawełna a po 3 godzinach chodzenia w nich się skulkowały to ciekawe co będzie po praniu:crazy::sorry:

A nie chciałaś dostać ??? O czymś nie wiemy:-p?

.
no chciałam :-Dale przez to strasznie bolała mnie głowa i wogóle jakaś taka słaba byłam

Lecę na zamknięty sprawdzić czy są fotki.................

Narazie nie ma bo jeszcze przed farbą;-) a i później zastanowie się czy się pokazać bo nie wiadomo co wyjdzie:-p M jak zobaczył na opakowaniu kolor to się załamał:sorry: a ja tylko skwitowałam że robię z siebie sztuczną inteligencję:-D

Dziewczyny ile wody zużywacie na kwartał? W kubikach,bo ja miałam teraz 22kubiki i zastanawiam się,czy łózko wodne napełniałam,czy jak

My mamy rozliczenie raz na pół roku z ostatniego wyszło 20 kubików:tak:

Mój mąż wyskoczył na chwilę do sklepu i jakiś "nawalony" koleś wjechał mu w tył auta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i jeszcze się burzy pobił policjanta i teraz muszą jechać na komendę bo ten typek twierdzi że on jednak nie prowadził:wściekła/y::wściekła/y:

Co za palant kto wogóle mu dał prawo jazdy:wściekła/y:pic i jeździc to jest największa głupota jaka może byc. :crazy:Dobrze że mężowi nic się nie stało ale wieczor to macie nieciekawy:-(

reklama
Do góry