reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

wiiitam!!!

wczoraj mnie nie bylo i wdize,ze duzo naskrobalyscie, wiec szykujcie sie an dluuugiego posta:-)

dzis sie zapowiada nawet ciepky dzien po ostatnich mrozach:-)

niunka urzeduje ze zwierzakami;-)
wczoraj bylysmy caly dzien w miescie, wiec jest spragniona:-p

A Donkat i Justyna się wczoraj nie pożegnały :no:

niieeeee?
Justyna, nieladnie:-p:-D:cool2:

zapomniałam wam ostatnio napisac mójemu synowi ostatnio znudził się jego blond kolor włosów i postanowił go zmienic na czarno moim tuszem do rzęs:szok::-D

Mati chyba podczytuje nas i tez chce zmienic kolor wlosow, jak wikeszosc:-D:-D:-D:rofl2:

przygotowania jak przygotowania, nerwówka itp........... a i jeszcze o 10 jechałam do miasta po kwiaty i papier ozdobny, potem okazało sie że młodzi chcieli winko zamiast kwiatów:crazy: ale nikt nas o tym nie poinformaował

czyzby pan mlody dla siebie przeznaczal to winko?;-)

Mój J nadal ma katarzysko od ponad 2 tyg ropa z nochala mu leci, antybiotyk w tym nie pomógł , jutro go umówiłam do lekarza, bo chyba z tego wynika , że jakieś zapalenie zatok ma:wściekła/y:

uuuu, to dlugo go trzyma, a w dodatku ropa to pewnie , jak mowisz, zatoki:-(

:-p:-p:-p:-p:-p:-p nie załozyłam pończoch:no::no::no: jimo, że kuiłam roz.3:szok: ( tak na wszelki wypadek) to i tak mnie w udach opinały i tłustości wypływały:sorry::sorry::sorry: więc gdybym załozyła to polewke wszyscy by mieli:confused2::confused2::confused2:

ccoooooooo? jakie tlustosci? kobieto!

Wesele super, wybawiłam sie bardzo, Maja padał o 01:30:szok: i spała w kanciapie obok prawie 3 godziny:rofl2: bo nie połacało nam sie jej zawozić 20 km a potem wracać . Bawilismy się do 4:30 , orkiestra bajera ( nie tylko dalego, że oni grali u nas:-p) konursy po oczepinach :-D:-D:-D:-D:-D naśmiałam sie do łez........
Rodzice przyjechali na poprawimy z Adasiem , który przez dobre pół godziny nie da sie nawet nia chwilke odkleic ode mnie:-D.. ale po tem szalał na parkiecie:tak::tak::tak: Wróciliśmy około 20, ale juz siły nie miałam włańczać kompa:happy:
To chyba na tyle...............

no to suuper!

Ola z MAteuszem jedli obiad i Ola poszła zrobic do łazienki siku i jak wróciła to zastała pusty talerz :szok:Mateusz zjadł swój obiadek i dokończył od Oli:-D:-D:-D

on jest niesamowity!:-D:-D:-D

Witam się i ja:-) już po wizycie u fryzjera:-) no i nieskromnie powiem że fryzurka mi się podoba

Donkat bratowej nawet mi się nie chce komentować:wściekła/y:

:-D:-D:-D

jednak sluszna decyzja z fryzjerka:tak::tak::tak:

a ja niestety musze te wredna babae znosic w rodzinie:crazy::-:)-(

Młoda właśnie wcina żurek i o dziwo jajko jej najlepiej wchodzi a ostatnio było bleeeee:wściekła/y: tylko że jej powiedziałam że to mięsko i chyba uwieżyła:sorry::-D

mnie mama tak oszukala jak bylam mala, ze to nie watrobka tylko serduszko kurze i jadlam z e smakiem:rofl2::-D:-D:-D

A zimą ile płacicie bo nam około 400-420zł miesięcznie :crazy:

Nuska, strasznie duzo:szok::szok:
tak lubicie goraco, czy po prostu takie rachunki wychodza przy normalnym grzaniu\?

Sprytna :-p;-):rofl2::rofl2::rofl2: a nie było jej głupio jak przyjechałyście a dzieci zdrowe???? Co mówiła???

jej glupio??? to jest taki typ, ze uwaza iz jest najwpanialsza i nikt jej glupoty nie widzi:crazy:
jesli ona kiedys przy Kamilu opowiadala Tomkowi nieprawdziwa wersje wydarzen, wktorych bral udzial Kamil:szok::eek: czaicie? klamie w zywe oczy przy kims, kto byl siwadkiem:szok::szok:
.

Dziewczyny ile wody zużywacie na kwartał? W kubikach,bo ja miałam teraz 22kubiki i zastanawiam się,czy łózko wodne napełniałam,czy jak

w sumie to nie wiem. zaraz sparwdze

Mój mąż wyskoczył na chwilę do sklepu i jakiś "nawalony" koleś wjechał mu w tył auta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i jeszcze się burzy pobił policjanta i teraz muszą jechać na komendę bo ten typek twierdzi że on jednak nie prowadził:wściekła/y::wściekła/y:

bardzo auto pokiereszowane?

No właśnie nie wiem gdzie ta woda uciekła

a nie bylo jakiejs duzej awarii? wtedy doliczaja wszystkim do rachunku

W kwestii mojego malzenstwa kanal kompletny...ale nie mam juz nerwow sie nad tym roztkliwiac:sorry::-(
..to tyle po krotce
Pozdrawiam :tak::-)

a ja myslalam, ze teraz na odleglosc wszystko gra:zawstydzona/y:

reklama
Witam i ja:-) u nas dziś szaro buro i ponuro:crazy: pada deszcz więc kisimy się w domu. Nie chce mi sie dzisiaj kompletnie nic :sorry: jak młodą położe to machne tylko podłogi bo straszą:eek: a na obiad jest jeszcze żurek i wyjęłam z zamrażalnika bigos więc z głowy gotowanie;-) za to chce sobie te włosy fabnąć:tak: zobaczymy co z tego wyjdzie:sorry:
Nuśka i jak tam wczoraj?Auto fest rozwalone?Dobrz że I nic się nie stało :tak: a tego palanta to bym za jaja powiesiła na pierwszym napotkanym drzewie:wściekła/y:

monia, nauczyliscie Ole obslugi telefonu?

teraz niunka jadla a tel. byl na stole. przyszly sms, a moje dziecko wzielo tel. przystawilo do ucha i mowi: czesc, czesc:-D:-D

U nas się wreszcie przejaśniło:-) więc wypadałoby gdzieś wyjść z młodą na spacer a mi się nie chce:zawstydzona/y: narazie mała lata z Mafim i próbuje go zbadać:szok::-D ale on coś chyba nie chce być jej pacjemtem:-D zrobiłam kudły i nie powiem jak na pierwszy raz w życiu gdy sama sobie farbowałam to jestem zadowolona:tak: choć mogły by być ciemniejsze:sorry: ale za jakieś 2 czy 3 tygodnie zarzucę farbę i może będzie ok;-)

My byliśmy na spacerku. Slonko świeci i nie ma wiatru, to skusiłam się na przewietrzenie dupska. Dziadzia ładował worki z ziarenkami i jechał na pole,bo coś sieją, młody bacznie obserwował,a później pojechaliśmy kawałek z dziadzią starem. Oczywiście był płacz,że tylko kawałek. S wjechał na obiad,a po obiadku pół godzinki sjesty we 3. Młody śpi dalej,a S już pojechał.

S wjechał na obiad,a po obiadku pół godzinki sjesty we 3. Młody śpi dalej,a S już pojechał.

Justa, teraz to musisz byc przygotowana caly czas z obiadem, bo S wpada nieoczekiwanie:-D. juz nie ma fuszerki, typu zupka chinska, nie?;-)

narazie mała lata z Mafim i próbuje go zbadać:szok::-D ale on coś chyba nie chce być jej pacjemtem:-D

oj, te zwierzaki to maja cierliowsoc do tych naszych dzieci:-)

alez ociezala ejstesm:szok:jem dzisiaj jak za dziesiecioro:szok::szok:

po slonku u nas sie zrobilo zimno i leje:crazy:

Justa, teraz to musisz byc przygotowana caly czas z obiadem, bo S wpada nieoczekiwanie:-D. juz nie ma fuszerki, typu zupka chinska, nie?;-)
wiesz w zasadzie to uprzedza mnie,nie robi nalotu,bo jak jestem sama za Mateuszem to jemy później albo mogę mieć w planach w mniemaniu mojego małżonka kiepski więc jak wie,że będzie przelotem to dzwoni rano i mówi"co dzisiaj serwujesz na obiad?" i wtedy mogę np. szybko rozmrozić jeszcze jakieś miąsko

Witam

Co do Naszego auta nie jest aż tak źle ale odprysł lakier i jest wgnieciony bagażnik na szczęście lamy całe, natomiast Pan był bardzo obrażony na mojego męża że wezwał policję no i na policję że przyjechała bo on przecież nic nie pił - ba on nawet nie prowadził :wściekła/y: no i w końcu go zamknęli po badaniu wyszły 2 promile . Malo tego powiedziano Nam że skoro sprawca był pijany to mogą być kłopoty z wypłatą z ubezpieczenia OC :crazy:

Donkat pytałaś czy my aż tak ciepło mamy myślę że nie, jest normalnie i i tak takie rachunki. Teraz też dostałam rachunek 300zł za 3 miesiące wychodzi po 100 za m-c a dodam że tylko wodę podgrzewamy bo kuchenka jest na prąd śmiałam się do męża że widocznie za często się kąpiemy:-D:-D:-D- cóż trzeba ograniczyć ;-);-)

Justyna co do prezenty zegarek to dobry pomysł

Aneta dlaczego my jeszcze nie widziałyśmy fotki???

A ja zamiast prasować to znowu tu przesiaduję ..............a młody szleje ze swoim kuzynem właśnie roznoszą mi mieszkanie:rofl2::rofl2: dzieciaki i do tego wrzeszczą ale i tak są takie kochane :-):-):-)

reklama
Melduję się obżarta bigosem:zawstydzona/y: znów będę zdychać w nocy ale cóż:-pdobry był:tak: M jeszcze nie ma bo znów coś w aucie rypło i naprawiają a mnie nadal sie nic nie chce :eek: dobrze że mam dziecko bo tak bym pewnie cały dzień w wyrku przelażała:-D
Nuśka na zdjęcie chyba musisz zaczekać bo aparat obecnie u teściów może w wekend dziadek odpuści jeżom i da porobić zdjęcia wnuczce;-) to i ja sie załapię;-)
A i zapomniałam zlitowała się spółdzielnia i zaczęli dziś grzać więc wreszcie mam cieplutko:-) no i moje dziecko mnie dziś popołudniu rozwaliło na maksa:-D siedzę w kuchni a ona przychodzi ze swoją spódniczką w ręce i mówi mamusia niunia jest dziecinka daj pódnicke:-D proszę jaka mi świadoma mała kobietka w domu rośnie:-D od małego sobie koduje że chłopcy to w spodniach a dziewczynki w spódniczkach:szok::-D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry