donkat
Fanka BB :)
wiiitam!!!
wczoraj mnie nie bylo i wdize,ze duzo naskrobalyscie, wiec szykujcie sie an dluuugiego posta:-)
dzis sie zapowiada nawet ciepky dzien po ostatnich mrozach:-)
niunka urzeduje ze zwierzakami;-)
wczoraj bylysmy caly dzien w miescie, wiec jest spragniona
niieeeee?
Justyna, nieladnie

Mati chyba podczytuje nas i tez chce zmienic kolor wlosow, jak wikeszosc

on jest niesamowity!

jednak sluszna decyzja z fryzjerka

a ja niestety musze te wredna babae znosic w rodzinie
:-
-(
mnie mama tak oszukala jak bylam mala, ze to nie watrobka tylko serduszko kurze i jadlam z e smakiem

w sumie to nie wiem. zaraz sparwdze
bardzo auto pokiereszowane?
a nie bylo jakiejs duzej awarii? wtedy doliczaja wszystkim do rachunku
a ja myslalam, ze teraz na odleglosc wszystko gra
wczoraj mnie nie bylo i wdize,ze duzo naskrobalyscie, wiec szykujcie sie an dluuugiego posta:-)
dzis sie zapowiada nawet ciepky dzien po ostatnich mrozach:-)
niunka urzeduje ze zwierzakami;-)
wczoraj bylysmy caly dzien w miescie, wiec jest spragniona

A Donkat i Justyna się wczoraj nie pożegnały![]()
niieeeee?
Justyna, nieladnie

zapomniałam wam ostatnio napisac mójemu synowi ostatnio znudził się jego blond kolor włosów i postanowił go zmienic na czarno moim tuszem do rzęs![]()
Mati chyba podczytuje nas i tez chce zmienic kolor wlosow, jak wikeszosc

przygotowania jak przygotowania, nerwówka itp........... a i jeszcze o 10 jechałam do miasta po kwiaty i papier ozdobny, potem okazało sie że młodzi chcieli winko zamiast kwiatówale nikt nas o tym nie poinformaował
czyzby pan mlody dla siebie przeznaczal to winko?;-)
Mój J nadal ma katarzysko od ponad 2 tyg ropa z nochala mu leci, antybiotyk w tym nie pomógł , jutro go umówiłam do lekarza, bo chyba z tego wynika , że jakieś zapalenie zatok ma
uuuu, to dlugo go trzyma, a w dodatku ropa to pewnie , jak mowisz, zatoki:-(
nie załozyłam pończoch
jimo, że kuiłam roz.3
( tak na wszelki wypadek) to i tak mnie w udach opinały i tłustości wypływały
więc gdybym załozyła to polewke wszyscy by mieli
ccoooooooo? jakie tlustosci? kobieto!
Wesele super, wybawiłam sie bardzo, Maja padał o 01:30i spała w kanciapie obok prawie 3 godziny
bo nie połacało nam sie jej zawozić 20 km a potem wracać . Bawilismy się do 4:30 , orkiestra bajera ( nie tylko dalego, że oni grali u nas
) konursy po oczepinach
naśmiałam sie do łez........
Rodzice przyjechali na poprawimy z Adasiem , który przez dobre pół godziny nie da sie nawet nia chwilke odkleic ode mnie.. ale po tem szalał na parkiecie
Wróciliśmy około 20, ale juz siły nie miałam włańczać kompa
To chyba na tyle...............
no to suuper!
Ola z MAteuszem jedli obiad i Ola poszła zrobic do łazienki siku i jak wróciła to zastała pusty talerzMateusz zjadł swój obiadek i dokończył od Oli
![]()
on jest niesamowity!

Witam się i ja:-) już po wizycie u fryzjera:-) no i nieskromnie powiem że fryzurka mi się podoba
Donkat bratowej nawet mi się nie chce komentować
![]()
jednak sluszna decyzja z fryzjerka

a ja niestety musze te wredna babae znosic w rodzinie

Młoda właśnie wcina żurek i o dziwo jajko jej najlepiej wchodzi a ostatnio było bleeeeetylko że jej powiedziałam że to mięsko i chyba uwieżyła
![]()
mnie mama tak oszukala jak bylam mala, ze to nie watrobka tylko serduszko kurze i jadlam z e smakiem

A zimą ile płacicie bo nam około 400-420zł miesięcznie
Nuska, strasznie duzo
tak lubicie goraco, czy po prostu takie rachunki wychodza przy normalnym grzaniu\?
Sprytna;-)
a nie było jej głupio jak przyjechałyście a dzieci zdrowe???? Co mówiła???
jej glupio??? to jest taki typ, ze uwaza iz jest najwpanialsza i nikt jej glupoty nie widzi
jesli ona kiedys przy Kamilu opowiadala Tomkowi nieprawdziwa wersje wydarzen, wktorych bral udzial Kamilczaicie? klamie w zywe oczy przy kims, kto byl siwadkiem
.
Dziewczyny ile wody zużywacie na kwartał? W kubikach,bo ja miałam teraz 22kubiki i zastanawiam się,czy łózko wodne napełniałam,czy jak
w sumie to nie wiem. zaraz sparwdze
Mój mąż wyskoczył na chwilę do sklepu i jakiś "nawalony" koleś wjechał mu w tył autai jeszcze się burzy pobił policjanta i teraz muszą jechać na komendę bo ten typek twierdzi że on jednak nie prowadził
![]()
bardzo auto pokiereszowane?
No właśnie nie wiem gdzie ta woda uciekła
a nie bylo jakiejs duzej awarii? wtedy doliczaja wszystkim do rachunku
W kwestii mojego malzenstwa kanal kompletny...ale nie mam juz nerwow sie nad tym roztkliwiac:-(
..to tyle po krotce
Pozdrawiam:-)
a ja myslalam, ze teraz na odleglosc wszystko gra