reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Donka faktycznie charakterek jak cholera:wściekła/y:

oj, w glowie sie nie miesci co to za typ:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:taka pusta wredota, jakich malo:crazy:

wkleje wam cos na temat hasel do usuniecia sledzika. majandra, Tobie sie spodoba;-)
Większość wkleja takie tam łańcuszki na naszej klasie typu : " J3273M-D38113M <-- Wklej cala ta wiadomosc, razem z tym kodem na sledzika, a on zniknie NATYCHMIAST! Potwierdzone przez administratora portalu Nasza-Klasa.pl J3273M-D38113M <-- Wklej cala ta wiadomosc, razem z tym kodem na sledzika, a on zniknie "
Czy wy czytacie dokładnie co tam jest napisane? Chyba nie...
Z ciągu cyfr i literek , który robi niby za jakiś kod wyłania sie napis : JESTEM DEBILEM ... Ktoś ma niezły ubaw z naiwnych, wklejających, kopiujących osób...

Sorki, musiałam to napisać...

Donkat to ci się trafiła bratowa....
A mi tam śledzik wogóle nie przeszkadza , nawet nie zwracam na niego uwagi:no:
też się będę żegnac bo głowa mi pęka a oczka zamykają.DOBRANOC

Majandra a do jakiej miejsccowości mąż pojechał na zielona szkołe? nad morze?i kiedy wraca?
witam drugaz kawką przy kompie:-)trochę ogarnę chałupke i pójdę z dziecmi na spacer i do ciucholandu bo dostałam smsa że w tym tygodniu mają obniżki:tak::-)
zapomniałam wam ostatnio napisac mójemu synowi ostatnio znudził się jego blond kolor włosów i postanowił go zmienic na czarno moim tuszem do rzęs:szok::-D

reklama
Do góry