reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dziewczyny ile wody zużywacie na kwartał? W kubikach,bo ja miałam teraz 22kubiki i zastanawiam się,czy łózko wodne napełniałam,czy jak
my mamy ok 15 kubikików na 3 miesiące. Justyna ale teraz przez okres letni możliwe że jest więcej zużytej bo lało się wodę do basenu, codziennie podlewało się w ogrudku i kwiaty na dworze może przez to masz więcej:sorry:

No właśnie,ze nie podlewałam już działki, jeśli już to tylko kwiaty,ale to przecież nie dużo poszło, basenu nie używaliśmy,bo mamy jezioro. No właśnie nie wiem gdzie ta woda uciekła

Witam z kawka
Stasko juz odstawiony do przedszkola ( zdrowy jak rydz!)i juz zupelnie bez placzu i histerii nam to wychodzi:-):-):-).
W salonie raz dzien posuchy raz kilka klientek. Ale bardzo lubie tam chodzici to chyba w zasadzie jest najwazniejsze.
W kwestii mojego malzenstwa kanal kompletny...ale nie mam juz nerwow sie nad tym roztkliwiac:sorry::-(
..to tyle po krotce
Pozdrawiam :tak::-)

oj Hrudzia szkoda że we wszystkich dziedzinach życia nie jest tak jak by sie chciało:-(sama wiesz jak to jest raz jest dobrze raz jest troszke gorzej ale najważniejsze że jesteście razem , macie wspaniałego syna , Ty realizujesz swoje marzenia więc napewno jeszcze w waszym związku zaświeci te upragnione słoneczko i wtedy będziesz szczęśliwa:tak:

Sluchajcie szukam pomysłu na prezent dla Janusza na 50
Zegarek.
A zimą ile płacicie bo nam około 400-420zł miesięcznie :crazy:
No właśnie w okresie zimowym nam wychodzi troszkę ponad 150 zł na miesiąc. Ja staram się nie grzać, wolę nas cieplej ubrać.

A co Ty taka śpiąca ostatnio jesteś ciągle??? Może zbadaj sobie cukier??? Albo jakiś groszek jest a my nie wiemy????? Wtedy też ta chce się spać;-)
Po pierwsze Maciuś jest ranny ptaszek, po drugie wybudza się w nocy na chwilkę, a to niestety źle na mnie działa :-(

NuŚka, no jak wczoraj z mężem i tym pijakiem poszło?

Justyna, ja nie wiem ile wody zużywamy, jak będę wychodzić z małym do sklepu, to zerknę, bo liczniki mamy na klatce.

Kawyyyy
Miałam jechać dzisiaj do PUP po ofertę,ale nie chce mi się dupska ruszyć. Muszę powiedzieć S żeby w pracy dopisał mnie do swojego ubezpieczenia i już.
Hrudzia,a ja byłam pewna,ze u Was wszystko ok,że Ty masz swój wymarzony salon i jesteś szczęśliwa,a J cieszy się razem z Tobą,że realizujesz się,a tu lipa?

reklama
Do góry