reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
u mnie też,ale może to zbieg okoliczności.
Bosze znowu głodna jestem:szok: S przyjechał z gorączką 38.5 i kulają się teraz we 2,bo oczywiście Mateusz musi spać ze swoim tatusiem,aż tatuś ma dzień dobroci to wziął go do siebie

nigdy nie rozumialam tego waszego slowa:sorry:

Ja będę się żeganać jakoś mi zimno i co najgorsze wino mi nie smakuje ciągle jedna i ta sama lampka do 18:szok::cool2:

uuuuuu, zimno? ja ma wypieki po tym winie, ze hej:szok:

słyszę że ktoś głodny jest a ja właśnie zrobiłam sałatkę z brokułów miała byc na jutro ale wyszła taka pyszna że jutro chyba będę musiała zrobic nową:-p
Justyna coś was wszystkich to choróbsko wzieło:-(

słyszę że ktoś głodny jest a ja właśnie zrobiłam sałatkę z brokułów miała byc na jutro ale wyszła taka pyszna że jutro chyba będę musiała zrobic nową:-p

jak zdrowo, a nie leczo czy inne tlustosci:-D:-D

chyba spadam sprztac, bo sie okazalo jednak, z ejutro razczej pojade do mamy.

milego weekendu!!!!!!!!!

I tak już :szok: ja swoim powrotem do domu z pracy zakończyłam imprezę:szok: zaoglądałam sie na tvn style i przyszłam dopiero teraz nadrabiać zaległości a tu się okazuje że ich nie mam:szok: Ej no coś moc BB-onek spada:-D nieładnie nieładnie;-) kolorowych snów kochane:-)

reklama
Do góry