reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam i ja:-) Chałupka już ogarnięta a ja za jakieś pół godziny muszę jechać do pracy:crazy: za oknem słoneczko więc puściłam pranie i zaraz je wywale na balkon niech schnie:tak: jeśli uda mi się szybko obrócić w pracy to może wreszcie powklejam zdjęcia na zamknięty;-)
Justyna trzeba było powiedzieć S że jak mu się nie podoba to niech sam gotuje;-)

Dzień dobry:-)
Witam pierwsza z rana. Widzę, że impreza mnie wczoraj ominęła. :-(

o widzisz a ja się zastanawiałam co tak mi winko nie smakuje brakowała tu Ciebie;-):-)

no jak to? Kulaja tzn. kulają się razem w łóżku, mlody skacze pa tacie i takie tam.
"Ale bryję zrobiłaś" - reakcja S na leczo. Jak kiedyś go trafię to zabiję:wściekła/y:

Kulają ja też używam tego słowa:-):tak:
Co do lecza Aneta ma rację "jak mu się nie smakuje to nich sam coś ugotuje Ty chętnie posmakujesz i ponarzekasz "

Witam i ja:-) Chałupka już ogarnięta a ja za jakieś pół godziny muszę jechać do pracy:crazy: za oknem słoneczko więc puściłam pranie i zaraz je wywale na balkon niech schnie:tak: jeśli uda mi się szybko obrócić w pracy to może wreszcie powklejam zdjęcia na zamknięty;-)
Justyna trzeba było powiedzieć S że jak mu się nie podoba to niech sam gotuje;-)

Miłej pracy życzę pracusiu Ty Nasz. A mi się nie chce zabrać za sprzątanie ale będę musiała no i o praniu wspominałaś u mnie też czas już i na to...........

Agulka jak przygotowania do weseliska:-)

Donkat
wyjechałaś już do mamy??? Co robisz ze zwierzakami jak wyjeżdżasz na parę dni???

Monia mama już jest???

JA kończę kawkę i do pracy Rodacy........

No i jestem z pracy ale ja już się nie nadaje 4 pokoje posprzątałam w 2 godziny:szok: i teraz łupie mnie w krzyżu:crazy: za stara już jestem albo odwykłam:eek: dziadek spisał się na medal zresztą jak zawsze :tak: i jak wróciłam właśnie wcinali z niuńką zupe:tak: ma przyjść jeszcze później bo teraz poleciał na meczyk.

Witam i ja z mojego sprzątania nic nie wyszło poszłam położyć młodego i z nim zasnęłam a jak się obudziliśmy to już obiadek stał na stole mąż się spisał:zawstydzona/y::-)

Teraz musze jakieś pranie wstawić tylko gdzie ja to będę suszyć w taką pogodę wrrrrr:wściekła/y:

No i jestem z pracy ale ja już się nie nadaje 4 pokoje posprzątałam w 2 godziny:szok: i teraz łupie mnie w krzyżu:crazy: za stara już jestem albo odwykłam:eek: dziadek spisał się na medal zresztą jak zawsze :tak: i jak wróciłam właśnie wcinali z niuńką zupe:tak: ma przyjść jeszcze później bo teraz poleciał na meczyk.

ha ha ha powiedziała co wiedziała :rofl2::-p

reklama
Do góry