reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

no i pewnie cos by sie ejszcze znalazlo:rofl2::-D:-D

a co z samochodem nie tak? juz zachwyt minal?:-(

Pewnie dużo różnych rzeczy by się znalazło jakby sie tak zastanowić;-) aż wstyd sie przyznać ale cóż poradzę taka praca daje takie możliwości:-p Okazało sie że kupe pierdół trzeba zrobić naprawić w tym samochodzie:crazy: no i tacie jakoś dziwnie się nim jeździ :sorry:przynajmniej tak twierdzi a wynika to z tego że nie przyzwyczajony do dizla i do tego jeszcze dizla bez turbiny:eek:

reklama
Nuska, ladny suwaczek Igorka. to tak an przygotowanie do ktoka w domu?;-)

opowiem Wam, jaki z tej mojej niunki nieustraszony typ. jesli ktoras jest przewrazliwiona na punkcie higieny, to nie czytajcie:rofl2::szok::
bylysmy na podowrku, pies gryzl patyka, kot tez sie czym s bawil. Julitka oczywscie posrod nich. ja poszlam wyrzucic zgrabione liscie, wracam,a mala idzie od bramy z patykiem w zebach:szok: i mowi : umyty.
ja: umyty patyk?
niunia: taaak
ja: a gdzie umylas, w kaluzy ( byla pdo brama)?
niunia z euforia: taaaak!!!
i dalej wlozyla patyka w zeby:szok::rofl2::-D . patrze, a rece cale brudne, buzia tez:laugh2:
boska jest:-D:-D:-D

Nuska, ladny suwaczek Igorka. to tak an przygotowanie do ktoka w domu?;-)

opowiem Wam, jaki z tej mojej niunki nieustraszony typ. jesli ktoras jest przewrazliwiona na punkcie higieny, to nie czytajcie:rofl2::szok::
bylysmy na podowrku, pies gryzl patyka, kot tez sie czym s bawil. Julitka oczywscie posrod nich. ja poszlam wyrzucic zgrabione liscie, wracam,a mala idzie od bramy z patykiem w zebach:szok: i mowi : umyty.
ja: umyty patyk?
niunia: taaak
ja: a gdzie umylas, w kaluzy ( byla pdo brama)?
niunia z euforia: taaaak!!!
i dalej wlozyla patyka w zeby:szok::rofl2::-D . patrze, a rece cale brudne, buzia tez:laugh2:

Nie no niezła jest:-D:-D:-D:-D:rofl2:;-)

Aneta mogła byś podac linka do stronki pensjonatu w którym pracujesz???

A proszę bardzo Pensjonat Przy Deptaku

Nuska, Wy w bloku mieszkacie?

Nie w domku mamy swój oddzielny poziom

az wstyd sie przyznac,a le juz sacze lampeczke winka:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tak ostatnio za mna chodizlo, ze dzis P w koncu kupil i od razu sie dorwalam:zawstydzona/y:. oczywscie uslyszalam: matko, alkoholiczka:szok::szok:

:cool2::cool2::cool2:witaj w klubie ja wlałam sobie lampkę wina i później mam wyrzuty że coś źle robię :zawstydzona/y:

komu te bajeczki???:-D;-):-D:-D

Od razu :-p:-p:-p

moja Jasia tez aapalona grzybiara, a co najsmieszniejsze to nie lubi za abrdzo grzybow i potem rozdaje:rofl2:

a co z samochodem nie tak? juz zachwyt minal?:-(
Co do grzybów to ja jak wcześniej wspominałam mogłabym jeść tonami ale zbierać :zawstydzona/y:

Właśnie sobie uświadomiłam że jutro znów muszę przyjechać do pracy:wściekła/y: na kilka godzin a w niedzielę mam znó dyżur:crazy: szlak by to trafił nie pamietam kiedy tak było że 4 dni z rzędu jeździłąm do pracy:wściekła/y:

reklama
Do góry