reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Jasne że pozdrowiłam:tak: on również Was pozdrawia i pyta kiedy przyjeżdżacie;-):-) a tato teraz to ma inny świat zaczęły sie jego ukochane grzyby i codziennie rano siedzi w lesie;-) a potem wyzywa jak musi robić porządek z grzybami:-D najgorsze że mama mu ostatnio praktycznie w niczym nie pomaga bo popażyła sobie rękę:-( poza tym ciągle żyje nowym samochodem z którego niestety nie jest zadowolony:sorry:

Grzybki to ja uwielbiam ale jeść :tak::tak:zbierać nic a nic:no::no:
A mama mocna poparzyła tą rękę ? Jak to się stało? pisałaś bo nie doczytałam chyba???

A dziwisz się mu same laseczki :-p;-)
no no:-pon juz za młodu podrywa i dziś w kościele też podrywał jakąś dziewczynkę ok 11-12lat puszczał do niej oczka i zalotnie sie uśmichał:cool2:a na codzien to podrywa 20parolatki przechodzące obok domu i woła na nie ANIA:-D

???? a jest takie? Pierwszy raz słyszę
też nie wiedziałam że takie święto jest ale przeczytałam w parafialnej gazetce:tak:

A i bym zapomniała stawiam winko z okazji "piątku" kto mi dotrzyma towarzystwa
zostało coś jeszcze winka dla mnie? w takim towarzystwie to i ja chętnie się napije:-)

Nuśka szkoda że tylko tak wirtualnie możemy sobie poimprezowac ale zawsze cos:confused2:może zrobimy jakieś spotkanko w zimę ?może w górach?

Grzybki to ja uwielbiam ale jeść :tak::tak:zbierać nic a nic:no::no:
A mama mocna poparzyła tą rękę ? Jak to się stało? pisałaś bo nie doczytałam chyba???

Ja lubię zbierać grzyby :tak: gorzej z ich obróbką:crazy: a co do mamy to nie pisałam bo szkoda gadać :wściekła/y: na szczęście nie poważnie ta ręka popażona i prawde mówiąc to mama trochę wykorzystuje tę sytuacje;-)

Nuśka szkoda że tylko tak wirtualnie możemy sobie poimprezowac ale zawsze cos:confused2:może zrobimy jakieś spotkanko w zimę ?może w górach?

O polać tej Pani proszę:-) świetne ma pomysły zapraszam do Kotliny Kłodzkiej;-):-)

reklama
Ja lubię zbierać grzyby :tak: gorzej z ich obróbką:crazy: a co do mamy to nie pisałam bo szkoda gadać :wściekła/y: na szczęście nie poważnie ta ręka popażona i prawde mówiąc to mama trochę wykorzystuje tę sytuacje;-)

O polać tej Pani proszę:-) świetne ma pomysły zapraszam do Kotliny Kłodzkiej;-):-)
z tym pomysłem to ja tak na poważnie pytałam się D czy by jechał i ..................................jest chętny:tak::-)

Do góry