reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Doti, a czemu Ty tak mało o Oskarku piszesz? Powiem Ci, że jest to jedno z niewielu dzieci z forum, o których praktycznie nic nie wiem.
doti80
Wrześniowe mamy'07
O Donkat dzięki za ten suwaczek, nie zwróciłam na to uwagi.
U nas dobrze, małe fika, we wtorek go troszkę podglądaliśmy, ale krótko. Brzucha ciążowego narazie nie mam, ale za to swój stały dosyć spory, jak zwykle
U nas dobrze, małe fika, we wtorek go troszkę podglądaliśmy, ale krótko. Brzucha ciążowego narazie nie mam, ale za to swój stały dosyć spory, jak zwykle
majandra
Wiecie, że jedna z osób, która wygrała w lotka puściła los w Zawierciu? Ciekawe, czy to nasza Kasia? ;-)
EDIT: miałam napisać o ortopedzie. No więc nie jest dobrze nadal. Zalecenia ma takie:
1. obuwie profilaktyczne na dwór i po domu;
2. siadanie po turecku;
3. odpieluszkowanie
3 jak na razie nie do zrealizowania
EDIT: miałam napisać o ortopedzie. No więc nie jest dobrze nadal. Zalecenia ma takie:
2. siadanie po turecku;
3. odpieluszkowanie
Ostatnia edycja:
luandzia1
Entuzjast(k)a
miałam już iśc spać Donkat ten sklep to nie żaden sklep specjalny, tylko NEXT. 2 razy w roku kupuję tam rzeczy Zuzi. Zawsze te ubrania wychodzi, a wcale nie jest tak drogo w porównaniu do naszych bielkich sklepów (na allegro ceny niestety są dużo droższe, nawet 2 razy, niż w sklepie).
Zuzia na szczęście nie zwiewa mi na pole, nawet nie przychodza jej do głowy takie pomysły.
Majandra, ja mam łazienkę na piętrze, a tu nie ma kuchni ani niczego w tym rodzaju. Schody są zabezpieczone bramką, więc raczej nie ma szans, żeby Zuzia sobie coś zrobila. Poza tym, cały czas ją widzę. Do wanny mi nie wchodzi, ale ostatnio chciała umyć Helenkę, to jest mój brzuch.
Zuzia na szczęście nie zwiewa mi na pole, nawet nie przychodza jej do głowy takie pomysły.
Majandra, ja mam łazienkę na piętrze, a tu nie ma kuchni ani niczego w tym rodzaju. Schody są zabezpieczone bramką, więc raczej nie ma szans, żeby Zuzia sobie coś zrobila. Poza tym, cały czas ją widzę. Do wanny mi nie wchodzi, ale ostatnio chciała umyć Helenkę, to jest mój brzuch.
donkat
Fanka BB :)
Wiecie, że jedna z osób, która wygrała w lotka puściła los w Zawierciu? Ciekawe, czy to nasza Kasia? ;-)
nawet jesli, to coz: nie gadala z nami przed wygrana, to po tym bardziej;-)
moje dziecko to nakladzie sobie przed snem mnostwo zanawek w lozeczku, zktorymi usypia, apotem krowa, czy byk ja kluja swoimi konczynami
donkat
2. siadanie po turecku;
3. odpieluszkowanie
my mamy zalecone siadanie po turecku ze wzgledu na kolanka, a na kostke tez ma wplyw? i pieluszka tez, bo pewnie sie przez nia rozkracza?
majandra
Myślę, że też chodzi o kolana. Maciuś ma chód tzw. pieluszkowy (choć ja tego nie widzę ), tzn. że jak chce mu się siku, to ściska kolana do siebie i niby lekarz to widzi podczas chodzenia.my mamy zalecone siadanie po turecku ze wzgledu na kolanka, a na kostke tez ma wplyw? i pieluszka tez, bo pewnie sie przez nia rozkracza?
reklama
donkat
nie slyszalam o chodzie pieluszkowym
czy to oznacza, ze dziecko w wieku naszych malcow , mimo ze chodzi w pieluszczce, to juz cos niecos kuma i stara sie powstrzymac siku i sciaga kolana do przodu?
a'propos siku, lece do lazienki z kolanami do srodka
czy to oznacza, ze dziecko w wieku naszych malcow , mimo ze chodzi w pieluszczce, to juz cos niecos kuma i stara sie powstrzymac siku i sciaga kolana do przodu?
a'propos siku, lece do lazienki z kolanami do srodka
Podziel się: