luandzia1
Entuzjast(k)a
ja też już idę spać dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym nie mogła kąpać się przy Maciusiu, bo on by na 100% coś zbroił w tym czasie. Sam już sobie wyciąga zapałki z szuflady i próbuje zapalać piekarnik, więc ...
Ja dzisiaj opadłam z sił po mega zakupach. Tzn może nie takie mega ale kasy poszło spoooro. Ale za to obkupiłam Oskarka na zimę (kurtka, czapki, rękawiczki), siebie na ciążę (spodnie) i takie tam jeszcze drobiazgi ;-).
Do tego kupiliśmy wieeelkie kombi, jest do wyklepania, jeździmy za częściami. No i taka jestem zabiegana.
U nas jest problem bo młoda się zaczyna wściekać przy ubieraniu oznajmia że nie ce bluzy bo jest ciepło i zaczyna sie wojna
A ja tylko na dobranoc przyszłam. Idę coś zjeść. S śpi za moimi plecami,ale na bank będzie skręcał mnie na małe co nie co. No w zasadzie to może się skuszę
O znalazłam kurtkę Oskarka: C&A KURTKA NOWA 98 (752030593) - Aukcje internetowe Allegro
tylko w sklepie kosztuje 99
Jak dzisiaj z małym wyszłam na zakupy, to nie padało, ale po drodze zaczęło, a moje bohaterskie dziecko nie chciało wejść do wózka, a jak już go namówiłam na to, to nie chciał siedzieć pod folią. Wstyd mi było, bo ja pod parasolką, a moje dziecko cale mokre, ale co miała zrobić? Owinąć go tą folią?
J no ale ten sklep jest tylko w Wa-wie a ja już w tym roku nie pojadę
super że nie będziesz osamotniona, teraz to na pewno nie zrezygnujesz;-)wlasnie dostalam wiadomosc od kolezanki, ze jestesmy na tych samych studiach. tylko, z eja nie weim jak ona sie o tym dowiedizala, bo ja jej na zjezdzie nie widizalam
ta moja sasiadka, to podejrzewam, ze tylko w nich prowadzi samochod, bo normalnie chodzi na obcasach
no to ja tak jeźdzę, nie wyobrażam siebie w obacsach przy kierownicyJa mam ciotkę która o 20 lat jeździ samochodem ale zawsze ma w nim płaskie buty wysiadając ubier szpilki i leci dalej;-) i ja chyba też tak skończę
u nas nie ma problemu, siada na kiblu i mówi: mamus ja tylko siobie popatsię;-)a to co zaszkodzilo: wejscie do wanny-zadarcie nogi, czy ciepla woda, bo nie jarze.
Zuzia dzielna dziewczynka
a tak w ogole, to kapalas sie jak ona nie spala i nie bylo problemu?u nas by to nie przeszlo
oj mały też zwie na dwór, ale drzwi całuje bo zaryglowaneJa bym nie mogła kąpać się przy Maciusiu, bo on by na 100% coś zbroił w tym czasie. Sam już sobie wyciąga zapałki z szuflady i próbuje zapalać piekarnik, więc ...
a bo takie przedmioty trzyam sie wyżej, alby mały nie dosięgnął. Adaś tez raz dorwał zapałki , zapalił i przyszedł do nie z tym ogniem mówiać : ja dmucham
Maciuś mógłby wyjść na dwór tak jak Julitka, nawet nago Ale nie zawsze ma ochotę wychodzić, czasem muszę się nagadać, by go namówić na wyjście
troche sie wypocisz to choroba przejdzieA ja tylko na dobranoc przyszłam. Idę coś zjeść. S śpi za moimi plecami,ale na bank będzie skręcał mnie na małe co nie co. No w zasadzie to może się skuszę
A żebyś wiedziała, wkłada do piecyka klocka na talerzu z drugiego dużego klocka i piecze ciasto ;-):-)bo jak go zostawiasz samego glodnego, to nic dziwnego,ze sobie chlopak radzi
Jestem ciekawa czy Adaś znów obudzi sie o 5:30
Serio nie jeździcie w obcasach? Mi się wygodniej jeździ na obcasach, nawet bardzo wysokich.
A żebyś wiedziała, wkłada do piecyka klocka na talerzu z drugiego dużego klocka i piecze ciasto ;-):-)