reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam z ranka:-)za oknem słoneczko, dzieci oglądają ,,Barbi i magia pegaza"(MAteusz też:-p:cool2:) a ja zaraz idę sobie zrobic kawke i czeka mnie sprzątanko,
Oj i zapomniałam czeka nas jeszcze zaległy bilans 2latka wkońcu przyjmuje normalny lekarz to myśle że wkońcu go zrobimy:sorry:

Agulka do której Adaś spał a może jeszcze śpi:sorry:
Aneta oj szybciutko jeździsz i to jeszcze w deszcz:szok:nieładnie, nieładnie:no:
Justyna jak się dziś czujecie? antybiotyk już działa? nio i korzystałas z okazji?:-p
Hrudzia jak Stasiu zdrowy już?

reklama
Wybacz, ale nie spodobał mi się ton tej wypowiedzi. Poza tym nie odpowiedziałaś na moje pytanie, bo nie prosiłam Cię, byś po 2 latach wysmażyła posta o Oskarku, tylko spytałam, czemu o nim tak mało piszesz na forum o dzieciach. Jeśli pytanie było trudne lub niewygodne, trzeba było pozostawić je bez odpowiedzi lub wprost napisać: Nie chcę na nie odpowiadać. Koniec z mojej strony, bo nie chcę się kłócić.:no:
Witam
przepraszam majandra ale nie bardzo rozumiem twoją reakcję :sorry:myślę że Doti zrozumiała to tak że ma coś napisać o Oskarku jeżeli chciałaś o cos dopytać to trzeba było to zrobić ale nie w ten sposób :sorry:to twój ton wydał mi się niestosowny
ja jestem dzisiaj sama bo W pojechał na to szkolenie nie wiem jak sobie poradzimy z Zuzią do jutra ale licze na współpracę z jej strony póki co jest bardzo grzeczna inigdzie mi nie ucieka
miłego dnia

Witam
przepraszam majandra ale nie bardzo rozumiem twoją reakcję :sorry:myślę że Doti zrozumiała to tak że ma coś napisać o Oskarku jeżeli chciałaś o cos dopytać to trzeba było to zrobić ale nie w ten sposób :sorry:to twój ton wydał mi się niestosowny
ja jestem dzisiaj sama bo W pojechał na to szkolenie nie wiem jak sobie poradzimy z Zuzią do jutra ale licze na współpracę z jej strony póki co jest bardzo grzeczna inigdzie mi nie ucieka
miłego dnia
Luandzia coś pamiętam że miałaś jeschac do mamy :sorry:nie jedziesz jednak? niania też dzis nie przyjdzie?

Luandzia coś pamiętam że miałaś jeschac do mamy :sorry:nie jedziesz jednak? niania też dzis nie przyjdzie?
miałam ale chyba nie pojade właśnie moja córka uspokoiła się po godzinnym ataku złości powód nie chciała ubrać rajstop ale już jej przeszło ale mnie jeszcze nie

No, oczywiście, jak zwykle jestem najgorsza. Nic nowego.
Nie najgorsza tylko wydaje mi się że w każdym szukasz wroga a tak przecież nie jest to że ktoś zwraca ci uwage nie znaczy że chce ci dopiec tylko może ma inne zdanie może to przemysl bo w realnym życiu może nikt ci nic nie powie tylko więcej się do ciebie nie odezwie
a twoja reakcja wydaje mi się dość dziecinna "no oczywiście znowu jestem najgorsza nic nowego" w wolnym tłumaczenium jestem taka biedna a cały świat jest przeciwko mnie ...sama często krytykujesz innych i ok każdy ma prawo do swojego zdania ale nie odbieraj tego prawa innym
mam nadzieje że się nie obrazisz bo nie piszę tego ze złością i bardzo cię lubie

hej!!

jestem dzis nieskrecona,sama nie weim co mam robic:sorry:
caly tydzien sie zbieram do miasta i mi sie zupelnie nie cche:szok:. chcialam dzis juz wrobic P w zakupy jak bedzie wracal, a tu widze, ze telefon zostawil w domu, wiec nijak sie z nim nie dogadam:-D

ugotuje niuni rosol-co jakis czas musi cos zjesc:crazy: i chyba sie wybierzemy do Lidla, czy Biedronki. na wiekszy market nie mam nastroju:no:

znow mnie nerwy wziely: mielismy jutro jechac do mamy. wczoraj z nia rozmwialalm i pytam, czy wszyscy zdrowi, na to mama, ze Olka(bratowa) byla we wtorek u lekarza, ale jzu jej minelo. dzieci zdrowe.
dzis siostra mi pisze, ze rozmawiala z Olka i ta mowi, z ema antybiotyk i dzieic juz napoczete:crazy:
kurwica mnie lapie, bo moja mama czasem zachowuje sie jak nieprzytomna i dla niej kazdy jest zdrowy:crazy:

z tych nerwow nie napisalam wszystkiego:zawstydzona/y:co chcialam

ja tez o Oskarku wsumie nic nie wiedzialam. Doti, pisz czesciej;-)

u nas dzis slonce ale zimno. wiatr wieje, to przynajmniej mi pranie szybko schnie:-)

niunka wlasnie pobiegla do swoich czworonoznych przyjaciol i tylko slysze rozanielony glos: kikus, kicia, am-am:-D

monia, oby wam sie udalo dzis w przychodni

Justyna
po wczorajszym chyba nadal w euforii, bo nie pisze:-p:rofl2:

Agulka, Ty nie gadaj, ze chcesz sie wyspac przed weselem, bo to wlasnie ejst trening;-):-D. lepiej cieple majtki sobie wez, zeby cie nie wywialo:rofl2::-D:-D:-Dw taka pizgawice

Aneta, noga z gazu:szok::szok: "troche" za szybko jak na sliska nawierzchnie:no::no:

majandra, a Ty dzis amsz wolne?

luandzia, z tego co widze, to Zuzia jest spokojna i grzeczna dziewczynka, wiec chyba dacie rade same w domu:tak:

reklama
Monia ja marzę żeby Adaś chociaz spał do 7

Mnie tez dzis nie miało być, bo ostatnio bardzo mało sypiam a pojutrze cała noc przed nami, chyba nie dotrwam do oczepin....................... dobrej nocki, jutro na pewno nie będzie mnie wieczorem ,ale za dnia wpadnę...............

Witam z ranka:-)za oknem słoneczko, dzieci oglądają ,,Barbi i magia pegaza"(MAteusz też:-p:cool2:) a ja zaraz idę sobie zrobic kawke i czeka mnie sprzątanko,
Oj i zapomniałam czeka nas jeszcze zaległy bilans 2latka wkońcu przyjmuje normalny lekarz to myśle że wkońcu go zrobimy:sorry:

Agulka do której Adaś spał a może jeszcze śpi:sorry:
Aneta oj szybciutko jeździsz i to jeszcze w deszcz:szok:nieładnie, nieładnie:no:
Justyna jak się dziś czujecie? antybiotyk już działa? nio i korzystałas z okazji?:-p
Hrudzia jak Stasiu zdrowy już?
Monia marzenia sie spełniają:tak::tak::tak: punktualnie o 7 zawołał Maje, której juz nie było:-):-):-)
Adas tez odglada Barbie........ a Maja o tarktorach............... musza jakoś się dogadać;-):tak:
z tych nerwow nie napisalam wszystkiego:zawstydzona/y:co chcialam

ja tez o Oskarku wsumie nic nie wiedzialam. Doti, pisz czesciej;-)

u nas dzis slonce ale zimno. wiatr wieje, to przynajmniej mi pranie szybko schnie:-)

niunka wlasnie pobiegla do swoich czworonoznych przyjaciol i tylko slysze rozanielony glos: kikus, kicia, am-am:-D

monia, oby wam sie udalo dzis w przychodni

Justyna
po wczorajszym chyba nadal w euforii, bo nie pisze:-p:rofl2:

Agulka, Ty nie gadaj, ze chcesz sie wyspac przed weselem, bo to wlasnie ejst trening;-):-D. lepiej cieple majtki sobie wez, zeby cie nie wywialo:rofl2::-D:-D:-Dw taka pizgawice

Aneta, noga z gazu:szok::szok: "troche" za szybko jak na sliska nawierzchnie:no::no:

majandra, a Ty dzis amsz wolne?

luandzia, z tego co widze, to Zuzia jest spokojna i grzeczna dziewczynka, wiec chyba dacie rade same w domu:tak:
u nas tez niby słońce, nie zdążyłam ie do końca ubrac i zaczęło lać........... a miałam lekkie zakupy zrobić, podobnie jak Donakat ----- nie chce mi się:no:

Co do majtek ciepłych , mmmmmmmmmmmmmmmm........... kupiłam pończochy:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:............... to może te mocherowe gacie sie przydadzą, by "mała "nie kichała:-D:-D:-D

Majandra mi się wydaje, że masz bardzo niskie mniemanie o sobie............ że wydaje Ci się, że jesteś z tych najgorszych a wcale tak nie jest ................ wmawiasz sobie to tylko................. i masz jakąś blokadę na opinie innych.............

Do góry