reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Donakt się "zgasiła" , poszła chyab jarzynową jeść.................. a ja ................... ludzie może dzis nic nie będziemy jeść, wyciągnę leczo i już...................

Monia my oglądamy Brzydulę a Adaś tylko czeka na piosenkę......... Tyle słońca w całym mieście........................
ja mam ustawiony taki dzwonek w telefonie:rofl2:a Ola zawsze jak zaczynała sie BrzydUla to tańczyła :-D
gdzie, ściągnęłas sobie:rofl2:
ściągam na chomiku:tak:mam u siebie jak coś to mogę podac link;-)

reklama
właśnie próbuję wysłac na naszą pocztę o2 kilka piosenek mini mini 3 ciekawe czy mi się uda...jakoś tak się o tym zapomniało:eek:

Wraz z jesienią widzę że forum ożywa;-) makaron do rosołu ugotowany, powiesiłam pranie na balkonie póki jeszcze nie pada to niech je chociaż wiatr obwieje;-) choć nie powiem jakieś słonko się powolutku przebija:-) miałam ambitny plan zrobić porządki w komodzie w dużym pokoju a przyszłam tutaj:zawstydzona/y: a skoro taka frekfencja to pewnie komoda będzie musiała zaczekać:-p

No chory...ale goraczki nie mial tylko zapalenie oskrzeli i antybiotyk -pisalam wam w zeszly piatek bodajze i nie chodzi do przedszkola...a ja musze z nim w domu siedziec bo nie ma kto:crazy:jutro ide na kontrole to moze sie okaze ze jednak moze juz wrocic a ja normalnie do pracy bo juz mam dosc tej szarpaniny...w ogole to jestem strzepek nerwow bo ostatnio wszytsko po grudzie idzie...a J daleko i zadnej pomocy nie mam :-(

Oj to zdrówka dla Stasiulka życzę a dla Ciebie dużo siły żeby przetrwać to co najgorsze:tak: mam nadzieję że jednak powolutku wszystko się ułoży tak jak sobie wymarzyłaś:-)

Monia my oglądamy Brzydulę a Adaś tylko czeka na piosenkę......... Tyle słońca w całym mieście........................

Tuśka nie tylko tańczy ale jeszcze z nimi śpiewa lalalalalala:-D:rofl2:

Wraz z jesienią widzę że forum ożywa;-) makaron do rosołu ugotowany, powiesiłam pranie na balkonie póki jeszcze nie pada to niech je chociaż wiatr obwieje;-) choć nie powiem jakieś słonko się powolutku przebija:-) miałam ambitny plan zrobić porządki w komodzie w dużym pokoju a przyszłam tutaj:zawstydzona/y: a skoro taka frekfencja to pewnie komoda będzie musiała zaczekać:-p

Oj to zdrówka dla Stasiulka życzę a dla Ciebie dużo siły żeby przetrwać to co najgorsze:tak: mam nadzieję że jednak powolutku wszystko się ułoży tak jak sobie wymarzyłaś:-)

Tuśka nie tylko tańczy ale jeszcze z nimi śpiewa lalalalalala:-D:rofl2:
tyle siońcia................ o popać,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, lalallalalalalall:tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry