justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Monia są 2 emaile. A z jakiej MIniMini to masz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mini mini 3 ściągnełam na chomikuMonia są 2 emaile. A z jakiej MIniMini to masz?
Ja też kiedyś tak wyprałam S ciuchy robocze,ale kapnęłam się dopiero jak wyciągałam z pralki i nic nie pachniało
Właśnie znalazłam "Gotowe na wszystko" sezon 6 i moich ukochanych "Chirurgów" też nowy 6:-)
Jakieś fajne filmy oglądałyście ostatnio?
aha no to już piszeOla dostaje wziewy takie przeciwzapalne a w czasie infekcji maj jej zwiększac ilośc bo wtedy jest bardziej narażona na atak duszności no a w razie ataku ma zaś inne wziewy które rozszerzają oskrzeala
jakie rogi;-);-)
![]()
Donakt się "zgasiła" , poszła chyab jarzynową jeść.................. a ja ................... ludzie może dzis nic nie będziemy jeść, wyciągnę leczo i już...................
właśnie próbuję wysłac na naszą pocztę o2 kilka piosenek mini mini 3 ciekawe czy mi się uda...jakoś tak się o tym zapomniało![]()
Obejrzałam sobie właśnie następny czwartkowy odcinek "Londyńczyków" i tak się rozmarzyłam... Tęsknicie czasem do czasów randkowania? (czasem do czasów,ale mi wyszło masło maślane) Ten dreszczyk, miękkie kolana, rozmarzone oczy, pierwszy pocałunek itd?
tęsknię i ja za tą adrenalinka, ściskaniem w dołku, biciem mocno serca.......... pożądaniem............... ach....................witam ponownie:-)
ja na pocztku kariery ajko gospodyni domowa upralam dwa wsady bez proszku i tez dopiero zajarzyalm po wyjeciu, bo nie bylo zapachu
ogladalam ostatnio "Slumdoga..." ale mam tempo, nie?
a dzis zamierzam "Vicky Cristina Barcelona"
wlasnie:-)
ja tylko chcialam dopytac o szczegoly
w koncu po cos to leczo jest, nie?;-)
ja teraz pojadlam jeszce blinek i juz mi tlusto. mialam robic do nich sos, ale dostalam telefon, ze bede miaal korki, wiec musialam jechac.
pochwlae sie: na razie raz w tyg. bede udzielala korkow z rosyjskiego. ciesze sie:-)
każdy grosz sie przyda
ja pomyslalam wczoraj, gdy mialam czas siedzac na necie, ale stwierdzilam, ze tam nic nie ma i odpuscilam
ja tesknie
choc "za kawalerstwa" nie bylam zbyt szczesliwa, bo my sie rzadko widywalismy i ciagle tesknilam...:--
-(
Obejrzałam sobie właśnie następny czwartkowy odcinek "Londyńczyków" i tak się rozmarzyłam... Tęsknicie czasem do czasów randkowania? (czasem do czasów,ale mi wyszło masło maślane) Ten dreszczyk, miękkie kolana, rozmarzone oczy, pierwszy pocałunek itd?
super nie dośc że się cieszysz to jeszcze jakiś grosik wpadnie do portfelaja teraz pojadlam jeszce blinek i juz mi tlusto. mialam robic do nich sos, ale dostalam telefon, ze bede miaal korki, wiec musialam jechac.
pochwlae sie: na razie raz w tyg. bede udzielala korkow z rosyjskiego. ciesze sie:-)
miłego intensywnego dnia i powodzenia u dentysty sadysty;-)Aniołki spią, jutro intensywny dzień sie zapowiada, szczepienie pneumokoki ( bo tydzień temu nam nie zamówiła) , potem zakupy w Szczecinku i tam też dentysta....
a u nas pięknie świeci słoneczko:-)już zaliczyliśmy mały spacerek weszliśmy do sklepu po mięsko na obiad - dziś będa schabowe a u was jednak udka???:-) u nas nadal paskudna pogoda jeszcze w nocy lało Może się zmobilizuję jak młoda pójdzie spać a narazie zaraz się ubieramy i lecimy do mięsnego po coś na obiadchyba udka będą bo na nic więcej nie mam weny
![]()
Justyna i jak totek ile wygrałas??? pewnie dużo skoro cię juz niema pewnie już szalejesz po sklepachAle mi się śniło,że dom kupiliśmy. Co prawda z teściami,więc dla mnie nierealne,bo nie chcę miszkać z teściową,ale idę sprawdzić totka![]()