reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam ponownie młoda śpi, podłogi pomyte więc przyszłam na chwile zanim wezmę się za prasowanie;-)
a u nas pięknie świeci słoneczko:-)już zaliczyliśmy mały spacerek weszliśmy do sklepu po mięsko na obiad - dziś będa schabowe a u was jednak udka???

aha wszystkim chlopakom tym małym i tym dużym życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO w dniu ich święta:-):-):-)

U nas też powoli słoneczko się przebija:tak: i mam nadzieję że się wreszcie przebije;-) schabowe mieliśmy wczoraj;-) a dziś stanęło na udka już siedzą w przyprawach w lodówce tylko później do piekarnika i obiad gotowy;-) grunt to się nie wysilać wogóle zauważyłam że ostatnio w kwestiigotowania mam spadek formy i tylko kombinuje żeby jak najszybciej zrobić obiad:zawstydzona/y: a kiedyś bardzo lubiłam wydziwiać:sorry: dzięki za przypomnienie o dmiu chłopaka M coprawda dostał już w sierpniu ponton na poczet tej okazji:rofl2: ale wypadałoby tacie zanieść jakieś piwko;-) i Mafiemu kupić chociaż ciastko:rofl2:

witam!!!

dzis pozno wstalysmy, bo gwiazda znow jak sie przebudzial w nocy, tak usnac nie mogla:crazy:

wczoraj malo byla na dworze przez te pogode, choc oczywiscie kilka razy pobiegala po deszczu:eek:, i bylismy w szoku, bo poszla spac dopiero o 21.30:szok::szok:. oczywiscie zasiadla z nami do ogladania filmu, a jakze:-D:-D

Justyna, ja tez wygralam po byku:wściekła/y:: na 8 zakladow az dwie liczby trafione:wściekła/y::wściekła/y:

No, u nas tak,ale ja mam ewidentny spadek formy. Siedzę z kawą i nie mogę dojść do siebie. W ogóle ostatnio bardzo dużo śpię. Chodzę wcześnie,bo 23-24,a spałabym do południa.

skoro nie dzidzius, to przesilenie jesienne;-):-D

aha wszystkim chlopakom tym małym i tym dużym życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO w dniu ich święta:-):-):-)

alez ja ejstem tepota:szok::szok::eek::eek::rofl2:
gadaja w radiu cos od rana o dniu chlopaka, a ja swiecie przekonana, ze to powinno byc w czerwcu ( z dniem ojca mi sie pomylilo:sorry:), stwierdizalm, ze cos zmyslaja:rofl2:
widac, ze czas randek daaawno minal i teraz sie mysli innymi kategoriami:shocked2:

zauważyłam że ostatnio w kwestiigotowania mam spadek formy i tylko kombinuje żeby jak najszybciej zrobić obiad:zawstydzona/y: a kiedyś bardzo lubiłam wydziwiać:sorry:

odpoczywasz, a potem znow zaczneijsz wygotowywac pyyysznosci:-)

Kochani chlopcy i ich tatusiowie, zyczymy Wam z Julitka powodzenia u kobietek malych i duzych i duzo szczesliwych dni:-):-)

witam!!!
odpoczywasz, a potem znow zaczneijsz wygotowywac pyyysznosci:-)

Może coś w tym jest:eek: bo przez ten urlop Agi na wszystko mi czasu brakowało:zawstydzona/y: to i cudować w kuchni się nie chciało:no: chodzi za mną lazania więc może jak złapie trochę odpoczynku to się skuszę;-)

Nie mogłam się oprzeć,żeby nie pokazać Wam tego

:szok::-D:rofl2::-D:-D:szok: skąd Ty takie rzeczy bieżesz:szok: ludzie to mają pomysły:-D

Monia skasowałaś te piosenki z poczty?:sorry: Chciałam zciągnąć i znów tam nic nie ma:-( oprócz jakiś 3 reklamowych:crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry