reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
O matko,ale mam lenia:szok: nawet nie chce mi się zejść do piwnicy żeby pranie powiesić w suszarni. O obiedzie już nie wspominam. S ma wlecieć po drodze i na całe szczęście jest za naleśnikami,bo wkońcu przejadł się mięcha z pyrami

pamiętam jak pytałaś i ja odpowiedziałam a oto dowód:cool2:

:-p:-p:-p

chyba wszystkie poodstraszałam moją obecnością bo ledwo przyszłam to wszystkie aktywne kobitki pouciekały:-(

tak, tylko odpowiedizalas, ze ma astme, ale ja pytam jeszce o sposob leczenia
ej kozy schowajcie rogi:crazy::crazy::crazy::crazy:

ja jestem , ale inne uciekły, tak mi sie nie chce iść do garów:no::no::no:
Włączyłam pranie i po pół godzinie zorientowałam się, że proszku nie nasypała:szok::cool2::cool2::cool2::cool2:

Ja też kiedyś tak wyprałam S ciuchy robocze,ale kapnęłam się dopiero jak wyciągałam z pralki i nic nie pachniało:sorry:
Właśnie znalazłam "Gotowe na wszystko" sezon 6 i moich ukochanych "Chirurgów" też nowy 6:-)
Jakieś fajne filmy oglądałyście ostatnio?

tak, tylko odpowiedizalas, ze ma astme, ale ja pytam jeszce o sposob leczenia
aha no to już pisze :tak:Ola dostaje wziewy takie przeciwzapalne a w czasie infekcji maj jej zwiększac ilośc bo wtedy jest bardziej narażona na atak duszności no a w razie ataku ma zaś inne wziewy które rozszerzają oskrzeala
ej kozy schowajcie rogi:crazy::crazy::crazy::crazy:
jakie rogi:-p:-p;-);-):cool2:

Donakt się "zgasiła" , poszła chyab jarzynową jeść.................. a ja ................... ludzie może dzis nic nie będziemy jeść, wyciągnę leczo i już...................

Monia my oglądamy Brzydulę a Adaś tylko czeka na piosenkę......... Tyle słońca w całym mieście........................

reklama
Do góry