reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

troche sie pogubilam w tych wizytach fryzjerskich:sorry:, teraz ci jescze podcinala nad uszami, czy kolorek tez?

ja jak nie mam kostki na zupe to dodaje margarynke i sa "oczka";-)
co do włosów to podcinała a kolorek coraz bardziej mi sie podoba:sorry: może jednak zostawie taki jaki jest:cool:

a co do oczek w zupce to chyab tak zrobię, bo kalafior na mnie patrzy :rofl2:

reklama
U nas Maja troszkę i Adaśko pochlipują, jak jutro tak będzie to Maję przetrzymam w domu do wesela, bo nie chciałbym ją brać chorą a nie daj Boże zostawiac w domu:no: wtedy byłby koniec świata dla niej, bo ona juz przeżywa że kawalera tam juz ma:szok:

ooooo, wiec po to byl jej ten stanik:-D:-D:-D:-D

J nada smarczący............. niech szybko zakładają centralne i niech idzie naszego dobytku pilnowac , by nas czegoś nie dmuchnęli:cool2:

u nas P ciagnie nosem:sorry:
to J bedzie tam caly czas sypial?:szok:

Donakat
co do avarta ;-);-);-) fajowy piesek:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-Ddzieki

a co do oczek w zupce to chyab tak zrobię, bo kalafior na mnie patrzy :rofl2:

ja wlasnie zrobilam jarzynowa na "tych oczkach":happy:

Donakt no własnie nie wiem jak to bedzie:crazy: bo w październiku juz będdzie piec i trzaba będzie przepalać... może co jakis dzień by ludzieska widzieli, że ktoś tam jest.......... na zmianę z tatą, a od woisny tata idzie na emeryturę............ a on wogóle już tam chciał spać dawno temu, no w końcu to jego krwawica:tak: o J nie wspominając:sorry:

a bedziecie miec alarm i podlaczenie do monitoringu? wtedy jest bezpeiczniej i wygodneij

a co do traktorow, to moje dziecko-dziewczynka :rofl2: i nie przepusci zadnego traktora przejezdzajacego, zeby go nie zobaczyc i nie zwrocic uwagi. oczywiscie jak dziadek odpala swoja miniaturke, to niunka zawsze mu sie wpakuje na kolana:-D:rofl2:
kopary tez jej sie podobaja:happy:

Wiesz Donka, J niby będzie pilnował,a tak na serio to schadzki będą sobie tam urządzali. Mama do dzieci,a Agulka niby kolację mężusiowi będzie wozić:-p

to co innego:-D:-D:-D
tylko musza sie umawiac z rodzicami, zeby nie chceli w jeden wieczor wszyscy, bo skoro tata tez tam ma spac:szok::szok:
hahahahahahaha będziemy si e umawiac i na zmianę wozić kolacyjki własnym męzom:-p:-p:-p:-p

reklama
Do góry