reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia[/B]- jak Olcia sie czuje?

Czesc

Monia - wlasnie, jak Ola? ( czytam powioerzchownie i na szybko ale nie doczytałam moze...)
z Olą już dobrze:tak:w piąątek wyszła ze szpitala dwa dni kurowała się jesze u babci z powodu choroby mlodego ale juzjest w domku i czuje sie bardzo dobrze:-)

Gagulec kuruj sie kuruj:tak:życzę dużo zdrówka
Hrudzia dużo zdrówka również dla Stasia bo coś doczytałam że chory...:-(co mu jest?
a tak wogóle to witam:-)
dzieciaczki układają klocki ja już po kawce i teraz zabieram się za sprzątanie buuuu jak mi się nie chce....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::no::no::no:ale zaglądac tu napewno będę:-p

reklama
Witam się i ja:-) czy u Was też tak paskudnie za oknem:crazy:szaro buro i wieje jak nie przymieżając w kieleckim:crazy: nawet nie chce mi się nigdzie wychodzić z młodą:sorry: nastawiłam rosołek i przyszłam zobaczyć czy coś się dzieje ;-)
mniam, mniam, wcale gorzej od nas nie mialas;-)
jak sie jechalo nie swoim autem?

No placuszek był przepyszny:-) tylko taki ogromny:szok: ze ledwie połowę wciągnęłam:sorry:

Czyli po naszemu "język do d.upy ucieka":-D

To tak jak po naszemu;-):-D:rofl2:

o matko co tu się dzisiaj działo :szok: nie moge doczytać
tak tak to ja wasza pani magister :-)
ide spać bo przed chwilą wróciliśmy z wa-wy i na nic już nie mam siły

Gratulacje :-):tak::tak:

witam!!!

zupka sie gotuje, a potem moze zrobie placki ziemniaczane, Aneta;-)

w koncu powracamy do normalnosci:-)

Gratulacje i ode mnie!!! to byl pewniak, ze zdasz:tak:

Daj spokój. Rzucam tą robotę :-p Dobrze, że dziś mam wolne. :tak:

a czemu????????????????

Dzień dobry mówi zasmarkana Gagulec:cool2:

ze smarkaczami nie gadamy:rofl2::-D:-D zdrowka zycze! a Damianek jak? smarka razem z Toba?

tesciowa przejmuje chorego Staska a ja pedze do salonu - na razie porzadkuje i sie organizuje.

to Stasiek chory???

z Olą już dobrze:tak:w piąątek wyszła ze szpitala dwa dni kurowała się jesze u babci z powodu choroby mlodego ale juzjest w domku i czuje sie bardzo dobrze:-)

monia, kiedys pytalam, ale nie odpowiedzialas, to Ola ma stwierdzona astme i jak ja trzeba leczyc? tylko wziewy?

O matko, znowu pączki z mną chodzą:szok:
:cool2:

Justyna, a moze plany co do dzidziusia juz sie po malu ziszczaja?:eek:

Witam się i ja:-) czy u Was też tak paskudnie za oknem:crazy:szaro buro i wieje jak nie przymieżając w kieleckim:crazy:

a u nas jeszcze do tego leje:crazy: brrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hrudzia dużo zdrówka również dla Stasia bo coś doczytałam że chory...:-(co mu jest?

to Stasiek chory???
No chory...ale goraczki nie mial tylko zapalenie oskrzeli i antybiotyk -pisalam wam w zeszly piatek bodajze i nie chodzi do przedszkola...a ja musze z nim w domu siedziec bo nie ma kto:crazy:jutro ide na kontrole to moze sie okaze ze jednak moze juz wrocic a ja normalnie do pracy bo juz mam dosc tej szarpaniny...w ogole to jestem strzepek nerwow bo ostatnio wszytsko po grudzie idzie...a J daleko i zadnej pomocy nie mam :-(

juz mam dosc tej szarpaniny...w ogole to jestem strzepek nerwow bo ostatnio wszytsko po grudzie idzie...a J daleko i zadnej pomocy nie mam :-(

ostatnio mialas ciezki czas, duzo zalatwiania , wszedzie sama, do tego Stasiek...
:-:)-(
a co nie wychodzi jakbys chciala? jakies powazne klopoty?

Oj nie, na pewno nie,bo ja cały czas na tabletkach byłam, teraz 1 miesiąc co nie biorę. I kurna boję się kolejnej @,bo miałam po ciąży masakryczne jeśli chodzi o ilość, długość i bóle i w zasadzie to był gł. powód brania.
U nas w nocy padało. A grzybki rosną:-)
Hrudzia pamiętam jak pisałaś,że coś nie wyraźny jest no i rozbujało się paskudztwo:crazy:

Witam z kawką w ręku, ja juz po fryzjerze ( o wiele lepiej wyglądam, tak mi sie wydaje) mały usypia, pranie się chlapie a na obiad pomysła brak. Małż chciał zupe ale żadnych gnatów nie mam.
Lece poczyatć troszkę

Witam z kawką w ręku, ja juz po fryzjerze ( o wiele lepiej wyglądam, tak mi sie wydaje) mały usypia, pranie się chlapie a na obiad pomysła brak. Małż chciał zupe ale żadnych gnatów nie mam.
Lece poczyatć troszkę

troche sie pogubilam w tych wizytach fryzjerskich:sorry:, teraz ci jescze podcinala nad uszami, czy kolorek tez?

ja jak nie mam kostki na zupe to dodaje margarynke i sa "oczka";-)

reklama
ide spać bo przed chwilą wróciliśmy z wa-wy i na nic już nie mam siły
GRATULACJE:tak: na pewno weszłas i od razu podzękowali ;-)
Dzień dobry mówi zasmarkana Gagulec:cool2:
Matko czuje się jakby mnie ktoś przez 100 dup przeciągnął:szok: Głowa mi pęka, nos zatkany, mówić nie mogę:wściekła/y::wściekła/y:
Luandzia, ogromne gratulacje za magisterkę
Carioca, Wam oczywiście też gratuluję- pisz szybciusio jak się czujecie.
Donkat, co do szkoły-decyzja należy do Ciebie, ale skoro juz podjęłaś wyzwanie może warto mu stawić czoła do końca;-)
Monia- jak Olcia sie czuje?
Agulka, jestem w kolejce oczekujących na Twoja wygraną:-D:-D:-D ale jak nie zapomne to też zagram:-)
smarkaczu kuruj sie, a Damianek tfu tfu oby nie załapał.

U nas Maja troszkę i Adaśko pochlipują, jak jutro tak będzie to Maję przetrzymam w domu do wesela, bo nie chciałbym ją brać chorą a nie daj Boże zostawiac w domu:no: wtedy byłby koniec świata dla niej, bo ona juz przeżywa że kawalera tam juz ma:szok:
J nada smarczący............. niech szybko zakładają centralne i niech idzie naszego dobytku pilnowac , by nas czegoś nie dmuchnęli:cool2:

Czesc
Asiek- tak juz od wczoraj "w robocie" - ale tylko od 17-20 bo tesciowa przejmuje chorego Staska a ja pedze do salonu - na razie porzadkuje i sie organizuje.
Luandzia -no witamy Pania MaGazynieR:-):tak:
Gagulec -kuruj sie:tak:
Monia - wlasnie, jak Ola? ( czytam powioerzchownie i na szybko ale nie doczytałam moze...)

Moje dziecko dostalo spozniony prezent od babci - tarktor:szok::-)( pozdrowienia dla Mateusza:rofl2:;-)) - jest extaza!!!!
traktor......... to podbnie jak MAti Adasko szaleje za tym sprzętem. Jaki ten traktor ? Taki do którego Stas może wsiąść,
witam!!!

zupka sie gotuje, a potem moze zrobie placki ziemniaczane, Aneta;-)

w koncu powracamy do normalnosci:-)

Gratulacje i ode mnie!!! to byl pewniak, ze zdasz:tak:

a czemu????????????????

ze smarkaczami nie gadamy:rofl2::-D:-D zdrowka zycze! a Damianek jak? smarka razem z Toba?

to Stasiek chory???

monia, kiedys pytalam, ale nie odpowiedzialas, to Ola ma stwierdzona astme i jak ja trzeba leczyc? tylko wziewy?

u nas wieje i leje i bleeeeeeeeeeeee na dwqorze

Donakat
co do avarta ;-);-);-) fajowy piesek:-D:-D:-D

Do góry