reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

30km na godz i dojedziesz:-D:-D
pierwsze wrazenie bedzie dzikie, bo mniejszy samochod niz Twoj, ale dasz rade:tak:;-)

Jakoś muszę sobie poradzić;-) w końcu mój mały skarb w domu będzie czekać;-) tylko przeraża mnie ten brak wspomagania:szok: no i jako że to benzyniak a nie dizel to sie zastanawiam ile razy mi zgaśnie przy ruszaniu:eek::rofl2:

reklama
Kurde ale fajnie nie nadążam odpisywać:rofl2: dawno już tak nie miałam;-)

[/B]

wtedy to Natalka bedzie miala starych gdzies i nie ebdzie sie z Wami chciala pokazywac, bo to obciach:-D:-D:cool2:

my planujemy jeździć sami na wakacje, ale w tym samym czasie dzieci będą na koloniach lub obozach:tak::tak::tak::tak:

Nie no nie miałam na myśli że jak będzie już o tyle starsza tylko tak ok 7-8 lat właśnie tak jak pisze Agulka mała na kolonie a my na urlop:-)

A wracając do tematu moich ulubionych gości;-) to dzis jedna z tych cyganek wychodząc na spacer z dzieckiem poprosiła żeby jej posprzątać w pokoju nie chcecie wiedzieć co tam zastałyśmy:szok: obsikane pampki walały się po podłodze:wściekła/y: o reszcie nie wspomnę:no:

A wracając do tematu moich ulubionych gości;-) to dzis jedna z tych cyganek wychodząc na spacer z dzieckiem poprosiła żeby jej posprzątać w pokoju nie chcecie wiedzieć co tam zastałyśmy:szok: obsikane pampki walały się po podłodze:wściekła/y: o reszcie nie wspomnę:no:
no w końcu są w takim miejscu, gdzie jest służba:-) a tak powaznie to przerażające:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aneta, a w pracy juz spokoj? ruchu nie ma?

No juz coraz spokojniej:tak: więc można wreszcie odetchnąć tylko wiadomo w wekendy zawsze młyn:tak: właśnie muszę przejrzeć swoją biblioteczkę w domu i wziąć sobie jakąs książkę do pracy:tak: bo pewnie na taki owocny dzień jak dziś na forum to nie mam co liczyć często:zawstydzona/y: no chyba że wrócą stare dobre czasy jestem jak najbardziej za:-)

a Mati nie tęskni za Olą? Mój mały nie może sie doczekac kiedy Maja wróci ze ...szkola:tak:, bija się , krzyczą, płaczą.......... ale wszystko razem :-D i jak krzycze na jedno z nich to drugie tuli pierwsze i mówi: moja Maja, albo mój Adaś:sorry:
no właśnie teraz byłam w szoku bo wogóle nie tęsknił i jakby taki spokojniejszy był nawet bajki go ineresowały ale od dzis zaś urwisuje i co chwile bójka o byle co

No to znów mamy coś wspólnego;-) bo ja tez nie wyobrażam sobie zostawić dziecka a sama jechać gdzieś na wakacje:no: no chyba że jak już będzie dużo starsza:tak:
no na wakacje to bym sama bez dzieci nie pojechała:no:chyba że na jakąś 2-3 dniowa wycieczkę to tak.

No juz coraz spokojniej:tak: więc można wreszcie odetchnąć tylko wiadomo w wekendy zawsze młyn:tak: właśnie muszę przejrzeć swoją biblioteczkę w domu i wziąć sobie jakąs książkę do pracy:tak: bo pewnie na taki owocny dzień jak dziś na forum to nie mam co liczyć często:zawstydzona/y: no chyba że wrócą stare dobre czasy jestem jak najbardziej za:-)
wrócą, wrócą niech tylko PASKUDNA pogoda będzie, a kysz...... jak najpóźniej

reklama
no w końcu są w takim miejscu, gdzie jest służba:-) a tak powaznie to przerażające:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wiesz ja i tak podziwiam ta naszą pokojową:tak: bo czasem zaraz po wejściu do pokoju tylko usiąsć i płakać a ona dzielnie to wszystko ogarnia:tak: a teraz idzie na urlop od środy na tydzień i nie wiem jak to bez niej będzie:sorry:

Do góry